Achidna جزو ماموریتهای اصلی هستhunter387 میشه بگی چطور میتونم Achidna رو در Kingdom Of The Dead پیدا کنم؟
وقتی ماءموریت رو فعال کردم نشون داد توی شمال غرب نقشست من چطور باید برم اونجا؟
MرSی!
patch 1.2,1.3 رو دانلود کنید دیگه هیچ باگی نداردید حجمشون 6 گیگه البته اگه adsl پرسرعت داریدخیلی هم دارم اسون میگیرم کامیار جان. مگه من چی گفتم؟
حرف راستو زدم. تو هیچ کس پیدا نمیکنی که این بازیو بازی کرده باشه و باگ ندیده باشه.
اقا یه روز داشتم بازی میکردم با اسب داشتم تند میرفتم ماموریتمو انجام بدم یهو اسبه رفت تو زمین. خداییش همون موقع میخواستم کامپیوترو از وسط دونصف کنم.
اخه من دیگه چی بگم والا دارم دیونه میشم.
تا حالا که خیلی بازی کردم همچین چیزی ندیده بودم.
patch 1.2,1.3 رو دانلود کنید دیگه هیچ باگی نداردید حجمشون 6 گیگه البته اگه adsl پرسرعت دارید
داداش دستت درد نکنه.
خب مشکل گیگ دارم که نمیگرم وگرنه مگه دلم درد میکنه به این بازی اینقدر بد بگم اخه.
یه پورتال تو کف زمین باز کنین، یکی هم بالا، به طوری که وقتی میخواد خودش رو بکوبه زمین بخور به پورتال کف زمین، بعدا میافته زمین و تماميکي کمک کنه من اين غول آخر تو کتابخونه که بعد باز کردن چشمه ها ميري پيشش رو خونش رو تا ته ميرسونم اما بعد ميره بالا ليزر ميندازه چي کار کنم ؟ کمک کنيد
Achidna جزو ماموریتهای اصلی هست، خود به خود میاد در طول ماموریت ها، قبل اون نمیشه کشتش.
آره همونا، اصولاً بعد اینکه اونارو باز کردی، و رو هوا چند تا ضربه زدی بهش (باید اون پورتال بالایی شارژ شده باشه که بتونی ازش رد بشی و بهش نزدیک بشی) میافته پایین و تسلیم میشه.پورتال کف زمين باز کردم منظورتون از بالا همان دور زمين است ؟ من دور زمين باز کردم خودشو زد زمين اما باز رفت بالا من بالا پرتالي نديدم
مگه واسه دیگران زیاد کرده که واسه ما زیاد کنه؟خدا واسه شما هم زیاد کن حسین جان!:d