راهنمایی در مراحل Darksiders II

jlmh1ak6v7eruvdr5m1.png

دوستان یه سوال داشتم به نظر شما کدوم باس فایت سخت ترین توی بازی بود ؟؟
به نظر من اون فرشته که فاسد شده بود Archon خیلی سریع بود !فک کنم 5-6 بار منو کشت !
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/54163150129882913688.jpg

به نظر من Desposed King سخت ترینشون بود همون غول یخی که توی Kingdom Of The Dead هست که بعد از کشتنش پتکش برای شما میشه یه پتک خیلی قوی و خیلی هم یخی!

باید بری روی مپ فست ترول بزنه به throne room جا پادشاه مرده ها اسمشو یادم رفته

دوست عزیز اگر می خوای کسی رو کمک کنی و جوابش رو بدی باید بیای صفحه ی آخر اوی که شما جوابش رو دادی واسه چندید Page قبلی که جوابش رو گرفته.

---------- نوشته در 09:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 AM ارسال شده بود ----------

دوستان کسی تونسته MAKERS CRONCLE رو پیدا کرده توی ماءموریت های فرعی The Forj Lands اگر آره بی زحمت راه پیدا کردنش رو بزاره.من خودم هر چقدر گشتم پیداش نکردم.

MمNوN!:)):d

دوست عزیز اگر می خوای کسی رو کمک کنی و جوابش رو بدی باید بیای صفحه ی آخر اوی که شما جوابش رو دادی واسه چندید Page قبلی که جوابش رو گرفته.

---------- نوشته در 09:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 AM ارسال شده بود ----------

دوستان کسی تونسته MAKERS CRONCLE رو پیدا کرده توی ماءموریت های فرعی The Forj Lands اگر آره بی زحمت راه پیدا کردنش رو بزاره.من خودم هر چقدر گشتم پیداش نکردم.

MمNوN!:)):d
بعد اینکه رLodestone و گرفتین تو نقشه جاش مشخص می‌شه دیگه :دی تو The nook هست.

بعد اینکه رLodestone و گرفتین تو نقشه جاش مشخص می‌شه دیگه تو The nook هست.

بی زحمت میشه دقیقا مشخص کنی کجای The Nook؟من اونجارو شخم زدم هیچی پیدا نکردم.در ضمن چجوری باید استفاده کنمش این Loadstone رو؟واسه استفاده ازش E رو بزنم مثل این ACTION هاست یا روش دیگه ای داره؟

بی زحمت میشه دقیقا مشخص کنی کجای The Nook؟من اونجارو شخم زدم هیچی پیدا نکردم.در ضمن چجوری باید استفاده کنمش این Loadstone رو؟واسه استفاده ازش E رو بزنم مثل این ACTION هاست یا روش دیگه ای داره؟
الان از اون منطقه عکس ندارم :دی
ببخشید اشتباه گفتم، Baneswood منظورم بود، همون جنگل،قسمت شمالیش هست، شما اگه ماموریت رو اکتیو کنین درست جاش رو قدم به قدم نشون میده.

Lodestone رو نمی‌شه استفاده کرد، فقط موقع‌ای که گرفتین اون ماموریت فعال می‌شه. میتونین جای دقیقش رو ببینین

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیز!

من توی این بازی به یه مشکلی برخوردم.:-s

Level 16 هستم. اونجایی که باید 3تا Dead Lord رو به پادشاه برگردونی.
الان لورد سوم رو هم گرفتم و روی نقشه نوشته که باید پیش کینگ برگردم.
ولی تو راه برگشت یکی از درها بسته هست و جز اون در هیچ راه دیگه ای برای خروج و بازگشت به کینگ نیست.:-/
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید که کل اونجا رو زیر و بالا کردم ولی راهشو پیدا نکردم.)x
ممکنه مشکل از کرک بازی باشه؟ یا اینکه راه دیگه برای خروج داره.
62943303043743778706.jpg

60542654317603660652.jpg

49119261501628623188.jpg

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

با تشکر:x

سلام خدمت دوستان عزیز!

من توی این بازی به یه مشکلی برخوردم.:-s

Level 16 هستم. اونجایی که باید 3تا Dead Lord رو به پادشاه برگردونی.
الان لورد سوم رو هم گرفتم و روی نقشه نوشته که باید پیش کینگ برگردم.
ولی تو راه برگشت یکی از درها بسته هست و جز اون در هیچ راه دیگه ای برای خروج و بازگشت به کینگ نیست.:-/
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید که کل اونجا رو زیر و بالا کردم ولی راهشو پیدا نکردم.)x
ممکنه مشکل از کرک بازی باشه؟ یا اینکه راه دیگه برای خروج داره.
62943303043743778706.jpg

60542654317603660652.jpg

49119261501628623188.jpg

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

با تشکر:x
از Fast Travel استفاده کنین تا از اونجا خارج شین.

خیلی ممنون از پاسختون دوست عزیز! ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ چطور میشه ازش استفاده کرد؟

سلام باید بروی یکی از آیکن هایی که نزدیک جایی هست که می خواهید بروید موس را ببرید بعد اون زیر یه کزینه میاد به نام FAST TAVEL بعد دکمه ی FAST TRAVEL را میزنید وبه به آنجا میروید در ضمن گزینه ی FAST TRAVEL روی آیکن هایی مثل گنج ظاهر نمیشود.

خیلی ممنون از پاسختون دوست عزیز! ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ چطور میشه ازش استفاده کرد؟
شما تو همون عکسی‌ که نقشه رو باز کردین، رو جایی‌ که میخواهین برین و در واقع هدف هست،Mouse رو ببرین Enter رو بزنین تا بره اونجا خود به خود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or