ABSOLOM
کاربر سایت
دوستان یه سوال داشتم به نظر شما کدوم باس فایت سخت ترین توی بازی بود ؟؟
به نظر من اون فرشته که فاسد شده بود Archon خیلی سریع بود !فک کنم 5-6 بار منو کشت !
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/54163150129882913688.jpg
باید بری روی مپ فست ترول بزنه به throne room جا پادشاه مرده ها اسمشو یادم رفتهمنم تو این قسمت مشکل دارم فکر کنم اشکال از کرک بازی باشه
لطفا کمک کنید![]()
باید بری روی مپ فست ترول بزنه به throne room جا پادشاه مرده ها اسمشو یادم رفته
بعد اینکه رLodestone و گرفتین تو نقشه جاش مشخص میشه دیگهدوست عزیز اگر می خوای کسی رو کمک کنی و جوابش رو بدی باید بیای صفحه ی آخر اوی که شما جوابش رو دادی واسه چندید Page قبلی که جوابش رو گرفته.
---------- نوشته در 09:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 AM ارسال شده بود ----------
دوستان کسی تونسته MAKERS CRONCLE رو پیدا کرده توی ماءموریت های فرعی The Forj Lands اگر آره بی زحمت راه پیدا کردنش رو بزاره.من خودم هر چقدر گشتم پیداش نکردم.
MمNوN!:d
بعد اینکه رLodestone و گرفتین تو نقشه جاش مشخص میشه دیگه تو The nook هست.
الان از اون منطقه عکس ندارمبی زحمت میشه دقیقا مشخص کنی کجای The Nook؟من اونجارو شخم زدم هیچی پیدا نکردم.در ضمن چجوری باید استفاده کنمش این Loadstone رو؟واسه استفاده ازش E رو بزنم مثل این ACTION هاست یا روش دیگه ای داره؟
از Fast Travel استفاده کنین تا از اونجا خارج شین.سلام خدمت دوستان عزیز!
من توی این بازی به یه مشکلی برخوردم.
Level 16 هستم. اونجایی که باید 3تا Dead Lord رو به پادشاه برگردونی.
الان لورد سوم رو هم گرفتم و روی نقشه نوشته که باید پیش کینگ برگردم.
ولی تو راه برگشت یکی از درها بسته هست و جز اون در هیچ راه دیگه ای برای خروج و بازگشت به کینگ نیست.
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید که کل اونجا رو زیر و بالا کردم ولی راهشو پیدا نکردم.)x
ممکنه مشکل از کرک بازی باشه؟ یا اینکه راه دیگه برای خروج داره.
![]()
![]()
![]()
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
با تشکر![]()
خیلی ممنون از پاسختون دوست عزیز! ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ چطور میشه ازش استفاده کرد؟از Fast Travel استفاده کنین تا از اونجا خارج شین.
خیلی ممنون از پاسختون دوست عزیز! ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ چطور میشه ازش استفاده کرد؟
شما تو همون عکسی که نقشه رو باز کردین، رو جایی که میخواهین برین و در واقع هدف هست،Mouse رو ببرین Enter رو بزنین تا بره اونجا خود به خود.خیلی ممنون از پاسختون دوست عزیز! ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ چطور میشه ازش استفاده کرد؟