راهنمایی در مراحل Darksiders II

سلام. من تو یه مرحله که باید دسته رو بچرخونی تا در باز بشه گیر کردم..همون مرحله ای که dead دوتا میشه بعد میخواد از پله ها بالا بره ولی از مجسمه دور میشه از بین میره..یه سکو هم هست که زیرش نور سبز میزنه و از در عبور نمیکنه کسی میتونه کمک کنه...فکر کنم تو بازی قسمت city of the dead هست

سلام. من تو یه مرحله که باید دسته رو بچرخونی تا در باز بشه گیر کردم..همون مرحله ای که dead دوتا میشه بعد میخواد از پله ها بالا بره ولی از مجسمه دور میشه از بین میره..یه سکو هم هست که زیرش نور سبز میزنه و از در عبور نمیکنه کسی میتونه کمک کنه...فکر کنم تو بازی قسمت city of the dead هست
اول تو حالت معمولی‌ بپرین رو سکو و رو سکو دو تا بشین.
یکی‌ از کپی هارو بفرستین اهرم رو بچرخونه تا در بره بالا.
با اون یکی‌ کپی سکو رو از در عبور بدین.
به حالت معمولی‌ برگردین تا بر روی سکو و انور در Respawn بشین.

کاربر ABSOLOM قرار بود کمکم کنی داداش زدی زیرش؟=((

چه کمکی؟اگر منظورت SAVE توی یکی دو PAGE پیش که گذاشتم.:)):d

---------- نوشته در 10:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 PM ارسال شده بود ----------

فروش DARKSIDERS II کمتر از انتظارات بود!:((:((:((:((

پتچر : فروش این بازی کمتر از انتظارات سازندگانش بود!:-o

علاقمندان به بازی DARKSIDERS II و کسانی که می خوان نسخه ی III هم بیاد این بازی طبق آمار منتشر شده توسط NPD برای

ماه آگوست در آمریکا بر اساس گفته های این شرکت بازی DARKSIDERS II تونسته 247000 نسخه بفروشه.

مایکل پتچر تحلیل گر صنعت بازی در این باره گفته :

من فکر می کنم که فروش این بازی از آنچه آنها انتظارش را داشتند کمتر شده است.من فکر می کنم این بازی در سرتاسر جهان

در دوهفته ی اول 500000 نسخه فروخته است.با توجه با اینکه آمار NPD تا به 25 آگوست بوده من فکر می کنم فروش بازی تا الآن

به 1 میلیون نسخه رسیده است.(دوستان این در حالی که خوده THQ گفته اگر به 4 میلیون نسخه برسه نسخه ی III بازی رو می سازند=((=((:((:-o)

در ادامه گفته های ایشون :

ولی من فکر می کنم این بازی باید بیشتر از 2 میلیون نسخه بفروشد تا بتواند هزینه های ساختش را جبران کند و به سود هم

برسد.ما باید 1 ماه دیگر به این بازی فرصت دهیم و ببینیم فروشش چگونه خواهد شد.

سیوت که کار نمیکرد داداش
معلومه دیگه وقتی پر از باگ باشه احدی بازی نمیکنه
من که ببینم باگ داره و به دوستمم بگم نگیر همین میشه(در صورتی که من اونوره آب باشم :d:)))

کجای بازی گیر کردین به من یک عکس از جای که گیر کردین بدین براتون بگم من تا اخراش رفتم اگر صحت حرف ام رو تایید نمیکنید Save رو براتون بزارم دانلود کنید بازی رو جمع ساعت 7.50 شب رفتم end

کجای بازی گیر کردین به من یک عکس از جای که گیر کردین بدین براتون بگم من تا اخراش رفتم اگر صحت حرف ام رو تایید نمیکنید Save رو براتون بزارم دانلود کنید بازی رو جمع ساعت 7.50 شب رفتم end

ممنون میشم سیوت رو بزاری البته اگه ویندوزت اکس پی هست.

سلام.
ببخشید من توی همون اول مرحله ی city of the dead گیر کردم.
بعد از اینکه میرم با اون لرد حرف میزنم منو به یه جایی میبره که اونجا یه در قفل شده هست.
بعد نقشه هم همون جا رو نشون میده.
مشکل چیه؟

سلام.
بعد از اینکه میرم با اون لرد حرف میزنم منو به یه جایی میبره که اونجا یه در قفل شده هست.
مشکل چیه؟

ویرایش شد////////////

آخرین ویرایش:
سلام.
مشکل چیه؟
قبل ورود به داخل City of the dead؟ هنوزWasteland هستین یعنی‌؟

خوب اون قدرتی‌ که دو تا می‌شه رو بزنین.

با یکی‌ مجسمه سمت چپ رو حرکات بدین، با یکی‌ مجسمه سمت راست تا در باز بشه.

دوستان کسی ORAN برادر WARDEN همون غول سنگی که پل برامون سرهم کرد پیدا کرده؟اگر کسی تونسته پیداش کنه لطفا یا توی همین تاپیک یا توی یه پیام خصوصی بهم بگه بی زحمت.(توی Secondery Quest ها)

دوستان کسی ORAN برادر WARDEN همون غول سنگی که پل برامون سرهم کرد پیدا کرده؟اگر کسی تونسته پیداش کنه لطفا یا توی همین تاپیک یا توی یه پیام خصوصی بهم بگه بی زحمت.(توی Secondery Quest ها)
ببین، اون مرحله‌ای که میری دنبالTears of mountain هست یادته؟ منطقه اونجا که پر Stalker اینا هست که یادته؟ یه جاییش هست یه جایی‌ مثل یه قلعه خراب شده هست، از این صندوق‌ها هم هست دور و برش، از اونجا میتونی‌ وارد آب بشی‌، بپر تو آب، راه رو به طرف شمال غربی ادامه بده، تا به یه جایی‌ مثل جزیره برسی‌، بعدا میرسی‌ بهش :دی

ببین، اون مرحله‌ای که میری دنبالTears of mountain هست یادته؟ منطقه اونجا که پر Stalker اینا هست که یادته؟ یه جاییش هست یه جایی‌ مثل یه قلعه خراب شده هست، از این صندوق‌ها هم هست دور و برش، از اونجا میتونی‌ وارد آب بشی‌، بپر تو آب، راه رو به طرف شمال غربی ادامه بده، تا به یه جایی‌ مثل جزیره برسی‌، بعدا میرسی‌ بهش :دی

شرمنده من یادم رفته کجا میشه یه از نقشه برام بزارید بی زحمت؟!
ممنون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or