راهنمایی در مراحل Darksiders II

همین الان برا اینکه مطمئن باشم یبار دیگه چک کردم، راهی‌ نیست، باید بپری از اونجا. ببین، ته چوب نباش، درست وسط ویستا. بازی یه سری قانون مسخره داره که باید درست وسط این چوب‌ها وایستی تا درست بپره.

سلام! آقا خیلی تشکر! من دقیق نمیدوستم این باگه یا نه... پس باگ بود! الان رفتم تقریبا 10-15 بار دیگه امتحان کردم و فرقی نکرد! بعد یه بارش بعد از پریدن deathgrip رو زدم، باعث شد یه لحظه وسط هوا وایسه و وقتی داشت میومد پایین الوار دومی رو گرفت!! الان وایسادم روش که دارم این پست رو میزنم:d:|

بازم تشکر، من برم ادامه ی بازی>:)

بابا چند دفعه هشدار بدم نباید copy and replace کنید باید وارد بازی شده tab رو بزنید تا سیوتون پاک شه بعد اینو جایگزین کنید مگر نه بازی از اول شروع میشه

لعنت بر شیطون:|

این سنگه(که گوی داره سوارش میشیم) که به خاطر اون الماس سبز زنده شد و اومده سراغمون رو باید چیکار کنیم؟!! اصلا نزدیکش میری میزنه نفله ت میکنه:| چیکارش کنیم؟!

لعنت بر شیطون:|

این سنگه(که گوی داره سوارش میشیم) که به خاطر اون الماس سبز زنده شد و اومده سراغمون رو باید چیکار کنیم؟!! اصلا نزدیکش میری میزنه نفله ت میکنه:| چیکارش کنیم؟!
راهی‌ نداره :دی، بزن بزن باید بکشیش :دی

دوستان بنده نسخه ی 360 رو دارم میرم ؛ بعد از طی کردن مرحله ی 2وم ، دیگه نقشه جایی رو مشخص نمیکنه .
چکار باید کنم ؟!

مگه میشه که جایی رو نشون نده شاید توی گزینه نمایش ماموریترو برداشتی.
برو توی world Map( مپ بزرگ تره که همه جا رو نشون میده) بعد Y رو بزن الان باید یه دایره زرد رو نشون بده برو روش و A رو بزن تا توی نقشه نشون بده.
توی نسخه ایکس باکس باگی نداره.

ببینم دوستان کسی می دونه یا می تونه سراغ تعداد نسخه های به فروش رسیده شده ی بازی DARKSIDER II رو؟
تا ماه قبل بیشترین فروش رو داشت بین بازی‌های دیگه!
ولی‌ اینجا مخصوص سوال در مورد مراحل بازی هست، تو تاپیک خود بازی نمیپرسین اینارو چرا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or