ABSOLOM
کاربر سایت
ببخشید من هنوز بازی را نگرفتم به نظر شما بگیرم؟؟!
به نظر من این بازی 2تا نداره!
ببخشید من هنوز بازی را نگرفتم به نظر شما بگیرم؟؟!
به نظر من این بازی 2تا نداره!
یعنی شما میگی بگیرم میشه چندتا عکس از محیط بازی بذاری دمت گرم
جون من اگه داری داداش بزار ببنیم میاد یا نه
دقیقا کجا ی بازی میوفته این سیوش؟
جون من اگه داری داداش بزار ببنیم میاد یا نه
دقیقا کجا ی بازی میوفته این سیوش؟
فکر کنم تو یه باگ گیر افتادم!!(خداکنه باگ نباشه)
بعد از این که اون قابلیت گرفتن اجسام از راه دور رو به دست میاری( که جای تفنگ میاد، همون بنفشه) با کارن(اسمش همینه!؟ همون همراهمون) از پلکان مارپیچ برمیگردیم و بعد از کشتن چند تا دشمن میرسیم به همون میدون بزرگه که اون مجسمه بزرگه وسطشه. بعد میرسیم یه پل که باز با همون قابلیت که گرفتیم بازش میکنیم. سالن جلویی باز یه پل داره که بسته ست و جلومون مواد مذاب هست. گوشه ی سالن هم سمت راست و هم سمت چپ یه اهرم هست. که البته ما دسترسی نداریم بهشون. سما راست که این همراهمون کارن ایستاده. سمت چپ هم سه تا الوار چوبی هست که به دیوار وصلن. وقتی میخوام از روشون رد شم، روی اولی میره ولی هرکار میکنم به دومی نمیرسه. شاید نزدیک 50 بار امتحان کردم. هی میفته تو مواد مذاب. مشکل از خودم نیست چون قشنگ اینا رو رد میکردم قبلا. باگ نیست که؟ چیکار باید بکنم؟
دیگه تا شد مرحله رو توضیح دادم:d پلیز هلپ دوستان![]()
ما نسلی هستیم که بدون عکس نمیفهمیم چی رو میگیفکر کنم تو یه باگ گیر افتادم!!(خداکنه باگ نباشه)
بعد از این که اون قابلیت گرفتن اجسام از راه دور رو به دست میاری( که جای تفنگ میاد، همون بنفشه) با کارن(اسمش همینه!؟ همون همراهمون) از پلکان مارپیچ برمیگردیم و بعد از کشتن چند تا دشمن میرسیم به همون میدون بزرگه که اون مجسمه بزرگه وسطشه. بعد میرسیم یه پل که باز با همون قابلیت که گرفتیم بازش میکنیم. سالن جلویی باز یه پل داره که بسته ست و جلومون مواد مذاب هست. گوشه ی سالن هم سمت راست و هم سمت چپ یه اهرم هست. که البته ما دسترسی نداریم بهشون. سما راست که این همراهمون کارن ایستاده. سمت چپ هم سه تا الوار چوبی هست که به دیوار وصلن. وقتی میخوام از روشون رد شم، روی اولی میره ولی هرکار میکنم به دومی نمیرسه. شاید نزدیک 50 بار امتحان کردم. هی میفته تو مواد مذاب. مشکل از خودم نیست چون قشنگ اینا رو رد میکردم قبلا. باگ نیست که؟ چیکار باید بکنم؟
دیگه تا شد مرحله رو توضیح دادم:d پلیز هلپ دوستان![]()
ما نسلی هستیم که بدون عکس نمیفهمیم چی رو میگی
عکس بده![]()
عزیز من پست شما رو ندیدم، با چند ثانیه تاخیر زده شده اگه ببینیدوست عزیز مسخره میکنی؟
محل سیو که تو این عکس مشخص کردم:ویندوزم که 7 هست اگه اجازه بدین:d
بر میگرده نگران نباش داداش.