راهنمایی در مراحل Darksiders II

یعنی شما میگی بگیرم میشه چندتا عکس از محیط بازی بذاری دمت گرم

بیا داداش.
gsm_169_darksiders_II_vr_pc_081312_1_300.jpg

Darksiders_II_Darksiders_Unlocks.jpg

7301Darksiders_II_Online_DeathandDust-610x400.jpg

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 AM ارسال شده بود ----------

بازی خوبیه بگیر قشنگه.
ولی واسه من زد حال بود ولی الان یه ذره داره زد حالش از بین میره داداش.
کامیار جان دیگه محل ما فقیر فقرا هم نمیدی دیگه.:d

جون من اگه داری داداش بزار ببنیم میاد یا نه
دقیقا کجا ی بازی میوفته این سیوش؟

مگه ویندوزت چیه داداش؟
بعدشم این اقای کامیار دیگه محل نمیده ناراحت شده از دستم بنده خدا اینقدر کار ازش کشیدم که خودمم خسته شدم.:d

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 AM ارسال شده بود ----------

افلاین شد رفت پی کارش.

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 AM ارسال شده بود ----------

سیو منو میخوای داداش؟:d

مگه ویندوزت چیه داداش؟
بعدشم این اقای کامیار دیگه محل نمیده ناراحت شده از دستم بنده خدا اینقدر کار ازش کشیدم که خودمم خسته شدم.
:d

ویندوزم که 7 هست اگه اجازه بدین:d
بر میگرده نگران نباش داداش.

جون من اگه داری داداش بزار ببنیم میاد یا نه
دقیقا کجا ی بازی میوفته این سیوش؟

توی اون سرزمین یخی همونجایی که اون شاخ ها رو می زاری توی یه سر.البته این سیو سری دومیه دارم بازی رو میرم آیتم هایی دارم خیلی خفا هستند.

http://uplod.ir/sjzpochx8jke/dssave1.zip.htm ببین اگر مشکل داشت بهم بگین OK.

آخرین ویرایش:
فکر کنم تو یه باگ گیر افتادم!!(خداکنه باگ نباشه:(()
بعد از این که اون قابلیت گرفتن اجسام از راه دور رو به دست میاری( که جای تفنگ میاد، همون بنفشه) با کارن(اسمش همینه!؟ همون همراهمون) از پلکان مارپیچ برمیگردیم و بعد از کشتن چند تا دشمن میرسیم به همون میدون بزرگه که اون مجسمه بزرگه وسطشه. بعد میرسیم یه پل که باز با همون قابلیت که گرفتیم بازش میکنیم. سالن جلویی باز یه پل داره که بسته ست و جلومون مواد مذاب هست. گوشه ی سالن هم سمت راست و هم سمت چپ یه اهرم هست. که البته ما دسترسی نداریم بهشون. سما راست که این همراهمون کارن ایستاده. سمت چپ هم سه تا الوار چوبی هست که به دیوار وصلن. وقتی میخوام از روشون رد شم، روی اولی میره ولی هرکار میکنم به دومی نمیرسه. شاید نزدیک 50 بار امتحان کردم. هی میفته تو مواد مذاب. مشکل از خودم نیست چون قشنگ اینا رو رد میکردم قبلا. باگ نیست که؟ چیکار باید بکنم؟

دیگه تا شد مرحله رو توضیح دادم:d پلیز هلپ دوستان:(

بعد از این که اون قابلیت گرفتن اجسام از راه دور رو به دست میاری( که جای تفنگ میاد، همون بنفشه) با کارن(اسمش همینه!؟ همون همراهمون) از پلکان مارپیچ برمیگردیم و بعد از کشتن چند تا دشمن میرسیم به همون میدون بزرگه که اون مجسمه بزرگه وسطشه. بعد میرسیم یه پل که باز با همون قابلیت که گرفتیم بازش میکنیم. سالن جلویی باز یه پل داره که بسته ست و جلومون مواد مذاب هست. گوشه ی سالن هم سمت راست و هم سمت چپ یه اهرم هست. که البته ما دسترسی نداریم بهشون. سما راست که این همراهمون کارن ایستاده. سمت چپ هم سه تا الوار چوبی هست که به دیوار وصلن. وقتی میخوام از روشون رد شم، روی اولی میره ولی هرکار میکنم به دومی نمیرسه. شاید نزدیک 50 بار امتحان کردم. هی میفته تو مواد مذاب. مشکل از خودم نیست چون قشنگ اینا رو رد میکردم قبلا. باگ نیست که؟ چیکار باید بکنم؟

حدس می زنم بدونم کجایی ولی یه عکس هم بزار تا کلا مکت کنم OK.

ما نسلی هستیم که بدون عکس نمی‌فهمیم چی‌ رو میگی‌ :دی
عکس بده :دی

ویندوزم که 7 هست اگه اجازه بدین:d
بر میگرده نگران نباش داداش.
محل سیو که تو این عکس مشخص کردم:
p07575qrk125ssaj7cli.jpg

این سیو جدیدمه تو مرحله the lord of the black stone هستش(chapter 16)
اینو به یه هفت هشت نفری دادم جواب داده و بازی کردن امیدوارم به سیستم شما هم بخوره
Darksiders2.rar

با عرض سلام من یه هفتس بازی رو شروع کردم گیر کرده بودم تا رسیدم به غول مرحله ی 5 همون هیولایی که درختیه
اما نمی تونم اونو بکشم اصلا نمی تونم جونشو کم کنم.
هر چقدرم اون تختم هایی که از هوا میاد رو زمینو به سمتش میندازم نمیمیرجونشم کم نمیشه.
کمکم کنید.

---------- نوشته در 12:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 AM ارسال شده بود ----------

با عرض سلام من یه هفتس بازی رو شروع کردم گیر کرده بودم تا رسیدم به غول مرحله ی 5 همون هیولایی که درختیه
اما نمی تونم اونو بکشم اصلا نمی تونم جونشو کم کنم.
هر چقدرم اون تختم هایی که از هوا میاد رو زمینو به سمتش میندازم نمیمیرجونشم کم نمیشه.
کمکم کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or