راهنمایی در مراحل Darksiders II

میگم حسین جان سلام
چطور مطوری؟

اگه سیستمت دارک سایدرز و نمیکشه کلا دور اسلیپینگ داگز و مکس پینو خط بکش
سی پیوت میسوزه حالا بیا درست کن
چون خیلی گرافیک خفن تری داره
اگه اون 2 تا رو بگیری بازم دردسر داری
من ک تو همه بازی ها پیشکسوتم ینی هر چی مشکل بود واسه منه بدبخت بود
ب عنوان مثال من و سهند بودیم فک کنم ک تا چپتر 7 بازی رفتیم مشکل گرافیکی پیدا کرد
2 روز داشتم باش ور میرفتم ک اخر راشو پیدا کردمو ب بچه های اینجا هم گفتم

اسلیپینگ داگز ک رو اعصابه لامصب
موسشض خیلی داغونه هنگ میکنه همش
راه های زیادی تست کردم اخرشم دوباره باید بازی رو نصب میکردم
:دی
یادش بخیر داستان داشتیم اصن
:دی
اخه قربونت برم منم همینو میگم هر بازی میخریم سرعتش وسط بازی میاد پاین پدر ادمو در میاره تازگیا همه ی بازی هام همینطوری شده پدرمو در اورده همش دیگه میام پشت اینترنت ولی خوبه ما شما دوستان عزیزو داریم که حداقل غصمون یه ذره کم بشه.
بله درسته داداش باید اول تحقیق بشه این بازی هم که سر موقع ش نیومد به همین خاطر پر از باگ بود
من پبشنهاد میکنم بریم دموی آخرش رو ببینیم از یوت... تا دلمون نسوزه
مکس پین 3 من رمم 2 هست خیلی عالی بود گرافکیکش هم توپ توپ بود باید بازی کنی تا بفهمی
Spec Ops هم بازی خوبی هست روی وری های هم میتونی بازی کنی.

داداش شما برو یوتیوپ ببین بیا واسه منم تعریف کن بفهمم این اخرش چی میشه خدا کنه این death بمیره از دستش راحت بشیم داداش.

بابا چرا اینقدر شما ناامید هستید این که بازیه زندگی پر از حال گیریه اینقدر زود که نباید تسلیم بشی هیچ که مثل من حالش نگرفته که این بازی رو دفعه انجام بده تا تموم شه بزارید با عکس براتون توضیح بدم این دو مورد رو انتخاب میکنید:
nwsv9o1xto2cwkwnayzv.jpg
nwsv9o1xto2cwkwnayzv.jpg

بعدش توی یه جایی بریزیتش بعدش وارد مسیر سیو بشید که تو عکس پایی مسیرش هست یک کپی از سیوتون بردارید حالا وارد بازی شده tab رو بزنید تا سیوتون پاک بشه حالا اون دو فایل رو تو مسیر بریزید. اگه هم خون بود که هیچ اگه نبود دوباره سیو خودتون رو برگردونید
p07575qrk125ssaj7cli.jpg

اخه قربونت برم منم همینو میگم هر بازی میخریم سرعتش وسط بازی میاد پاین پدر ادمو در میاره تازگیا همه ی بازی هام همینطوری شده پدرمو در اورده همش دیگه میام پشت اینترنت ولی خوبه ما شما دوستان عزیزو داریم که حداقل غصمون یه ذره کم بشه.

داداش شما برو یوتیوپ ببین بیا واسه منم تعریف کن بفهمم این اخرش چی میشه خدا کنه این death بمیره از دستش راحت بشیم داداش.
میمیره دوباره زنده می‌شه :دی

بابا چرا اینقدر شما ناامید هستید این که بازیه زندگی پر از حال گیریه اینقدر زود که نباید تسلیم بشی هیچ که مثل من حالش نگرفته که این بازی رو دفعه انجام بده تا تموم شه بزارید با عکس براتون توضیح بدم این دو مورد رو انتخاب میکنید:
nwsv9o1xto2cwkwnayzv.jpg
nwsv9o1xto2cwkwnayzv.jpg

بعدش توی یه جایی بریزیتش بعدش وارد مسیر سیو بشید که تو عکس پایی مسیرش هست یک کپی از سیوتون بردارید حالا وارد بازی شده tab رو بزنید تا سیوتون پاک بشه حالا اون دو فایل رو تو مسیر بریزید. اگه هم خون بود که هیچ اگه نبود دوباره سیو خودتون رو برگردونید
p07575qrk125ssaj7cli.jpg
داداش حالا اگه من این سیو بریزم مگه سرعت میره بالا اخه.
من حاضر بودم که هزار بار بازیم بیاد از اول ولی سرعتش خوب باشه. تازه شما باید بری خدا رو شکر کنی که سرعت داری داداش.

---------- نوشته در 03:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------

میمیره دوباره زنده می‌شه :دی

این بازی دیگه واقعا خنده داره چه مسخره مرده زنده میشود اخه اینم شد بازی حالا کاشکه قیافه ی خوبی داشت .
راستی یه سوال این برادر اتیشیش چی شد مرده یا هنوز زنده است؟

داداش حالا اگه من این سیو بریزم مگه سرعت میره بالا اخه.
من حاضر بودم که هزار بار بازیم بیاد از اول ولی سرعتش خوب باشه. تازه شما باید بری خدا رو شکر کنی که سرعت داری داداش.

---------- نوشته در 03:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------

این بازی دیگه واقعا خنده داره چه مسخره مرده زنده میشود اخه اینم شد بازی حالا کاشکه قیافه ی خوبی داشت .
راستی یه سوال این برادر اتیشیش چی شد مرده یا هنوز زنده است؟
از اسپویلر استفاده کنین.
چون قفل آخر آخرال زمان شکسته می‌شه همشون هر جا هستن احضار میشن به زمین، Death یکی‌ از خفن‌ترین شخصیت‌های بازی‌ای هست که دیدم تو چند سال اخیر.

از اسپویلر استفاده کنین.
چون قفل آخر آخرال زمان شکسته می‌شه همشون هر جا هستن احضار میشن به زمین، Death یکی‌ از خفن‌ترین شخصیت‌های بازی‌ای هست که دیدم تو چند سال اخیر.

اره واقعا خفن این بابا اون اشیاء سبز رنگ چیه تو بدنش که تو مرحله اول پرت شد تو سینش؟
25r30wi.gif

دوست عزیز بازم امتحان کردم نشد
الانم باید برم کتابخونه
از ساعت 1 معتل شدیم اینجا
شب میام اگه درست شد که هیچ اگه نه میزنم پاکش میکنم دیگه=((

حسین جان آخرش DEATH میره به WELL OF SOULS و میمیره و میره پیش برادر های دیگش.:((:((:((:((:((

کامیار جان خوب شد شما هم امدی اینجا فقط شما رو کم داشت.
این WELL OF SOULS کی هست؟
جایی‌ که روح همه بعد از مرگ از اونجا رد می‌شه تا به تصمیم گیری نهاییش بره، از طریق اون می‌شه نژاد هارو دوباره زنده کرد.

البته Deathنمیمیره.
این بحث هارو تو تاپیک اصلی‌ بازی دنبال کنین لطفا

جایی‌ که روح همه بعد از مرگ از اونجا رد می‌شه تا به تصمیم گیری نهاییش بره، از طریق اون می‌شه نژاد هارو دوباره زنده کرد.

البته Deathنمیمیره.
این بحث هارو تو تاپیک اصلی‌ بازی دنبال کنین لطفا

اگر نمیمیره پس چی می شه بی زحمت؟

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید دوستان من نباید این سوال رو در این تاپیک بپرسم ولی می شه بگید کسی PES 2013 رو داره البته DEMO به همراه PATCH کامل کننده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or