راهنمایی در مراحل Darksiders II

با عرض سلام من یه هفتس بازی رو شروع کردم گیر کرده بودم تا رسیدم به غول مرحله ی 5 همون هیولایی که درختیه
اما نمی تونم اونو بکشم اصلا نمی تونم جونشو کم کنم.
هر چقدرم اون تختم هایی که از هوا میاد رو زمینو به سمتش میندازم نمیمیرجونشم کم نمیشه.
کمکم کنید.

---------- نوشته در 12:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 AM ارسال شده بود ----------

با عرض سلام من یه هفتس بازی رو شروع کردم گیر کرده بودم تا رسیدم به غول مرحله ی 5 همون هیولایی که درختیه
اما نمی تونم اونو بکشم اصلا نمی تونم جونشو کم کنم.
هر چقدرم اون تختم هایی که از هوا میاد رو زمینو به سمتش میندازم نمیمیرجونشم کم نمیشه.
کمکم کنید.
Gorewood یا اونی که شبیه حشره هست؟

Gorewood که راه خاصی‌ نداره، ولی‌ اونی که شبیه حشره هست وقتی‌ اون توپ هارو میگیرین و Middle Mouse رو میزنین باید با فشار پرت کنه طرفش، بعدا میافته زمین و میتونین بزنین.

اگه نمی‌شه باگ بازی هست.
اگه امکان دانلود آپدیت بازی رو ندارین فقط اونجارو از ترینر استفاده کنین.

ما مثل اینکه اینجا اصلا وجود خارجی نداریم اصلا کسی دیگه محل ما نمیده. همون انجمن پی سی ورلد که بهتر بود.

---------- نوشته در 12:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 PM ارسال شده بود ----------

من دیگه از دستتون ناراحت شدم دیگه نمیام تا وقتی که کاربر سایت بشم.

توی اون سرزمین یخی همونجایی که اون شاخ ها رو می زاری توی یه سر.البته این سیو سری دومیه دارم بازی رو میرم آیتم هایی دارم خیلی خفا هستند.

Download dssave1.zip
ببین اگر مشکل داشت بهم بگین OK.
ممنون داداش ولی میگه دیس سیو کن نات به یوزد
هرکاری میکنم دیگه نمیشه
یعنی تو این بازی سنتر هیچکس بلد نیست این مشکل رو حل کنه؟
خیلی ناراحتم:(
این سیو جدیدمه تو مرحله the lord of the black stone هستش(chapter 16)
اینو به یه هفت هشت نفری دادم جواب داده و بازی کردن امیدوارم به سیستم شما هم بخوره
از شما هم ممنون داداش ولی بازم کار نکرد
خودم یه سیو داشتم ولی اینو کپی کردم روش همش رفت.:(

سلام من تو این قسمت که عکسشو گذاشتم گیر کردم باید چی کار کنم.اعصابمو به هم ریخته
http://up.vatandownload.com/images/2bte803l3lwminje4d3i.jpg
بعد از اینکه اون میله هارو باز کردم کجا برم
تورو خدا کمک کنین

خب وقتی میله ها رو باز کردی باید بری اون طرف دیگه.من که متوجه نشدم منظور شما چیه؟!

حدس می زنم بدونم کجایی ولی یه عکس هم بزار تا کلا مکت کنم OK.

ما نسلی هستیم که بدون عکس نمی‌فهمیم چی‌ رو میگی‌ :biggrin1:
عکس بده :biggrin1:

ای بابا... 4خط توضیح دادم به جای عکس دیگه:d شوخی کردم اینم عکس. اولیش سمت راستش که همراهمون ایستاده:

اینم سمت چپ. تو عکس سه تا الوار چوبی معلومه، اصولا باید از روی اون سه تا بپرم و برم اهرمه رو جابه جا کنم! ولی خب فقط روی اولی میره، بعد میفته:(

ای بابا... 4خط توضیح دادم به جای عکس دیگه:d شوخی کردم اینم عکس. اولیش سمت راستش که همراهمون ایستاده:

اینم سمت چپ. تو عکس سه تا الوار چوبی معلومه، اصولا باید از روی اون سه تا بپرم و برم اهرمه رو جابه جا کنم! ولی خب فقط روی اولی میره، بعد میفته:(
همین الان برا اینکه مطمئن باشم یبار دیگه چک کردم، راهی‌ نیست، باید بپری از اونجا. ببین، ته چوب نباش، درست وسط ویستا. بازی یه سری قانون مسخره داره که باید درست وسط این چوب‌ها وایستی تا درست بپره.

ممنون
اون طرف که رفتم بعد کجا برم؟

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------

بلدم چطور اون یارو رو بفرستم بره رو واسته تا در باز بشه.ولی بعد کجا باید برم؟

ممنون

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------

بعد اینکه انور رفتین کاملا برگردین از اونجا خارج شین.

ممنون

باید بری جای اولت قبل از آسانسور

بیا داداش.
gsm_169_darksiders_II_vr_pc_081312_1_300.jpg

Darksiders_II_Darksiders_Unlocks.jpg

7301Darksiders_II_Online_DeathandDust-610x400.jpg

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 AM ارسال شده بود ----------

بازی خوبیه بگیر قشنگه.
ولی واسه من زد حال بود ولی الان یه ذره داره زد حالش از بین میره داداش.
کامیار جان دیگه محل ما فقیر فقرا هم نمیدی دیگه.:d

یک جوریه شخصیت اصلیش!!:-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or