من تو مرحله شش يا هفت بودم كه متوجه شدم primary quest ندارم توي نقشه فقط secondary quest هست.ميخوام بدونم خود بازي اينطوريه يا اين هم يه باگ ديگه است؟راه حل چيه؟
سلام دوستان در همون ابتدای مراحلی که مرگ دو تا میشه گیرکردم هرکاری میکنم نمیتونم از اون در متحرک رد بشم
اینم لینک عکسش http://img4up.com/up2/93208756491134776238.jpg
غول مرحله ی 8 رو چه طوری بکشم؟
خوب، همینجوری که تو این عکس هست نگه دارین اهرم رو، با اون یکی کپی تو دیوار سمت چپی (اونی که تو این عکس نیفتاده) یه پورتال باز کنین. بعدا اهرم رو ول کنین تا هر دو تا دیوار بالا باشن.برین جلو اون پورتال که تو همین عکستون باز هست وایستید. الان اگه به داخل این پورتال نگاه کنین یه پورتال دیگه میبینین انور که باز نیست هنوز،Middle Mouse رو بزنین نگه دارین تا یه پورتال شارژ شده باز کنه. بعدا این پورتالای که جلوش هستید بسته میشه، دوباره بازش کنین. الان با یکی از کپیها اون دیوار سمت چپ (همونی که پرتلش رو اول باز کرده بودیم) رو بیارین پایین، حالا با اون یکی کپی وارد این پورتال بیرون بشین تا با فشار از اون پورتال داخلی بیایین بیرون. اونجا یه اهرم هست، اون رو بکشین تا در اصلی باز بشه و تمامآقا من شرمنده یه جای دیگش گیج شدم نمی دونم باید چی کار کنم. توی Stains of Heresy یه جاش (عکسش هست) هر کاری می کنم نمیشه رد شد. یکی کمکم کنه.نمیدونم اول باید چی کار کنم که رد شه http://darksidersdungeon.net/Darksiders-II/Walkthrough/15/1545.jpg
absolom عزيز مرسي از راهنماييت ولي دادا حقيقتا مارو چي فرض كردي درسته مثل شما حرفه اي نيستم ولي در اون حد ميفهمم كه primary quest چيه و چطوري بايد ازش استفاده كرد
البته شايد من مشكلمو درست نگفتم.درستش اينه كه وقتي تو نقشه tab ميزنم primary وجود نداره فقط secondary هست كه اونم براي ادامه دادن بازي فايده اي نداره حالا بگو اين باگ هست يا نه؟
راه راحتش اینه رزولوشن بازی رو توی تنضیمات بازی تا اخر کم کن بازی رو کلا ببند بعد باز کن حالا اولین گوی که بهش بزنی میمیرهسلام بابا این قول مرحله 3 رو باید چی کار کنم هرچی بهش اون گوی ها رو میزنم هیچیش نمیشه!یه بار بهش خورد ولی بعد دیگه هیچی که هیچی!لطفا راهنماییم کنید
سلام
توی Crucible اگه رفته باشید برای wave 50 تا 75 باید لول 25 باشید ولی من لولم 22 هست بالاتر هم نمیره کار خاصی باید بکنم؟
The weiling host ؟ همونی که ریش داره؟سلام بچه ها این غول مسخره چپتر 12 چجوری کشته میشه اخه اصابمو خراب کرده لنتی!
![]()
The weiling host ؟ همونی که ریش داره؟، راهی نداره والا، فقط باید جا خالی بدین بعدا اون دهانش رو بزنین.