راهنمایی در خرید محصولات اپل iPhone - iPod - iPad - MAC - MacBook

سلام فرق این دو مدل Macbook فقط کارت گرافیک و رم هست ( تازه واسه اولی 4 گیگ بیشتره) ولی قیمتشون تقریبا 1 میلیون فرق داره چرا ؟
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=44121
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=44128
اگه یکی از دوستان بگه کلا الان بهترین Macbook Pro واسه خریدن چی هست ممنون میشم... 15 اینچ البته

دوستان يكم منو راهنمايي مي كنن...مي خوام iphon بگيرم ...الان اقدام كنم!؟
4s كي مياد تو بازار خودمون،چون زده ماه سپتامبر ريليز ميشه،( حالا دقيقش رو نميدونم)؟! بذارم اونو بگيرم...؟
iphone 5 كي مياد؟
چيكار كنم؟
مرسي

سلام فرق این دو مدل Macbook فقط کارت گرافیک و رم هست ( تازه واسه اولی 4 گیگ بیشتره) ولی قیمتشون تقریبا 1 میلیون فرق داره چرا ؟
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=44121
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=44128
اگه یکی از دوستان بگه کلا الان بهترین Macbook Pro واسه خریدن چی هست ممنون میشم... 15 اینچ البته

علی جان ، این دو مدل اصلا در یک نسل نیستند.
مدل MD035 از نسل جدید هست اما Z0J6000TX از نسل قبل.

به طبع نسل جدید از فناوریهای جدیدتر و تاثیر گذاری استفاده میکنه.
کارت گرافیک قدرتمند AMD ، پورت تاندربولت و معماری سندی بریدج اینتل از جمله این امکانات هست !

و قطعا بهت پیشنهاد میکنم نسل جدید رو تهیه کنی ، البته نه از ایران !!!

دوستان يكم منو راهنمايي مي كنن...مي خوام iphon بگيرم ...الان اقدام كنم!؟
4s كي مياد تو بازار خودمون،چون زده ماه سپتامبر ريليز ميشه،( حالا دقيقش رو نميدونم)؟! بذارم اونو بگيرم...؟
iphone 5 كي مياد؟
چيكار كنم؟
مرسي

سلام دوست عزیز.
اولا که خدمت شما عرض کنم نام آیفون بعدی هنوز مشخص نیست ! چه 4S باشه و چه iPhone 5 ولی هنوز هیچ خبری هم ازش نیست !
برای اطلاعات و زمان عرضه باید تا کنفرانس رسمی اپل منتظر باشید.

در رابطه با آیفون ۴ هم الان قیمت در بازار ایران هم به حده معقولی رسیده اما با توجه به نزدیک بودن عرضه نسل بعدی آیفون خرید آیفون ۴ شاید از جنبه هایی درست نباشد !

• Like
Reactions: .:Metallica:.
سلام دوست عزیز.
اولا که خدمت شما عرض کنم نام آیفون بعدی هنوز مشخص نیست ! چه 4S باشه و چه iPhone 5 ولی هنوز هیچ خبری هم ازش نیست !
برای اطلاعات و زمان عرضه باید تا کنفرانس رسمی اپل منتظر باشید.

در رابطه با آیفون ۴ هم الان قیمت در بازار ایران هم به حده معقولی رسیده اما با توجه به نزدیک بودن عرضه نسل بعدی آیفون خرید آیفون ۴ شاید از جنبه هایی درست نباشد !
ممنون حالا اين كنفرانس اپل كيه؟!
از زمان معرفيش تا عرضه چقدر فاصله مي افته؟
بازم ممنون

میشه یکی تفاوت بین مک بوک ایر با مک بوک پرو رو بگه و اینکه کدومشو به صرفه تره؟

دوست عزیز ایندو چیزی که زیاد دارن تفاوته !!!
در کل MacBook Air بسیار سبک ، کوچک و زیبا طراحی شده ولی MacBook Pro بزرگتر ، سنگین تر و ضخیم تر هست و همونطور که از نامش مشخصه برای کارهای حرفه ای تر ساخته شده و مخصوص افرادیه که کارای سنگین تری با مک بوکشون میخوان انجام بدن. اما مدل Air بسیار ظریف بوده و به طبع بسیار ضعیف تر از مدل Pro هست.
البته این هم ناگفته نماند هر دو سری دارای مشخصات مختلفی هستند که به دلخواه میتونید انتخاب کنید.

اگه کارایی که میخواید با مکبوکتون انجام بدید رو بگید بهتر میشه راهنماییتون کرد دوست عزیز.

ممنون حالا اين كنفرانس اپل كيه؟!
از زمان معرفيش تا عرضه چقدر فاصله مي افته؟
بازم ممنون

دوست عزیز نه زمان کنفرانس و نه زمان عرضه آیفون جدید هیچکدوم فعلا مشخص نیست !

من بیشتر طول زمانی که با باتری روشنه مهمه چون تو رفت وآمدم.
حالا این ضعیف تر بودن ایر خیلی بیشتر از پرو هست؟(برا بازی کردن نمی خوام)

دوست عزیز از نظر طول باطری مدل Air ، پنج تا هفت ساعت هست و مدل Pro هفت ساعت.
حدودا میشه گفت Pro برتری داره.
اما از نظر قدرت سخت افزاری چه برای بازی و چه هر کاره دیگه ای واقعا Pro به مراتب قویتر از Air هست !

البته چون همش در رفت و آمدی نمیشه از برتری های طراحی یعنی ظرافت و سبکی Air هم چشم پوشی کرد.

حالا دیگه بسته به تصمیم خودته.

آخرین ویرایش:
اگه نسل جدیداشو بگیری فک نکنم اذیت کنه .در مورد باتریmacbook pro هم دوستمون یکم اغراق کردن نهایتا ۴:۳۰ نگه میداره البته بسته به استفاده هم داره.مک بوک ایر تجربه جدیدی از یه لپ تاپ رو بهت میده.اس اس دی بودن هارد و قابل حمل بودنش خیلی به کار آدم:دی میاد

سلام

یکی از بچه ها که دستش تو قیمت ها هستش، لطف میکنه iPad 2 هایی که تو ایران هست رو از لحاظ مدل و قیمت لیست کنه برام؟ قیمت حدودی میخوام و اینکه اگه از آمریکا بگیریم، چقدر از ایران ارزون تر درمیاد؟

ممنون.

اگه نسل جدیداشو بگیری فک نکنم اذیت کنه .در مورد باتریmacbook pro هم دوستمون یکم اغراق کردن نهایتا ۴:۳۰ نگه میداره البته بسته به استفاده هم داره.مک بوک ایر تجربه جدیدی از یه لپ تاپ رو بهت میده.اس اس دی بودن هارد و قابل حمل بودنش خیلی به کار آدم:دی میاد
خیر.
بستگی به مدل هم داره. (core i7 بیشتر از i5 مصرف می کنه همین طور کارت گرافیک جداگانه به شدت مصرف رو بالا می بره. همین طور سایز نمایشگر بالاتر)
من 13 اینچ 2011 رو دارم. MC700 اگر کاملاً سبک باهاش کار کنید (مثلاً خوندن کتاب یا صفحه اینترنت) بیش از این ها هم نگه می داره! وقتی شارژ کامل هست می زنه 7 ساعت و خورده ای ولی 10 ساعت مداوم کار می کنه!!!

خیر.
بستگی به مدل هم داره. (core i7 بیشتر از i5 مصرف می کنه همین طور کارت گرافیک جداگانه به شدت مصرف رو بالا می بره. همین طور سایز نمایشگر بالاتر)
من 13 اینچ 2011 رو دارم. MC700 اگر کاملاً سبک باهاش کار کنید (مثلاً خوندن کتاب یا صفحه اینترنت) بیش از این ها هم نگه می داره! وقتی شارژ کامل هست می زنه 7 ساعت و خورده ای ولی 10 ساعت مداوم کار می کنه!!!

اطلاعاتی که در رابطه با باطری دادم تو خوده سایت اپل هست
اگه اشتباه نکنم تو خوده سایت نوشته 7 ساعت آماده به کار با اینترنت وایرلس

سلام

یکی از بچه ها که دستش تو قیمت ها هستش، لطف میکنه iPad 2 هایی که تو ایران هست رو از لحاظ مدل و قیمت لیست کنه برام؟ قیمت حدودی میخوام و اینکه اگه از آمریکا بگیریم، چقدر از ایران ارزون تر درمیاد؟

ممنون.

مدل ها که مشخصه در دو رنگ سیاه و سفید و ظرفیت های 16 ، 32 و 64 گیگ تقسیم میشن. و همینطور بعضیا فقط WiFi دارن و بعضیا هم سیم کارت میخورن که به WiFi + 3G معروفن (سیم کارت فقط برای ارسال و دریافت دیتا)

قیمت داخل ایران رو ندارم اگر شرایطش رو دارید حتما از آمریکا تهیه کنید محصولتون رو.

سلام

می خوام mc723 بخرم ولی گفتم اول از همه یه چند تا سوال از دوستای این کاره بپرسم :d
من به خاطر mac os و مخصوصا lion میخوام mac بگیرم، حالا lion رو حتما باید با 30 دلار دانلود کنم با می تونم از مغازه دار بگیرم ؟ با اینکه به خاطر lion می خوام بگیرم ولی بازی هم می خوام بکنم، حالا اگه با boot camp ویندوز بریزم برای بازی مشکلی ندارم ؟ یعنی راحت اجرا میشه ؟
بعد اینکه به نظرتون تو کنفرانس 4 اکتبر، macbook جدیدی معرفی میشه یا کل کنفرانس حول os 5 می چرخه ؟ :d
آخرین سوالم بپرسم :d اینکه برا چی از ایران لپتاپ خریدن رو توصیه نمی کنین ؟ مشکل خاصی داره ؟ آخه از لحاظ قیمت تفاوتی نمی کنه. اگه مشکل خاصی داره، خرید از دوبی خوبه ؟

مرسی

سلام

می خوام mc723 بخرم ولی گفتم اول از همه یه چند تا سوال از دوستای این کاره بپرسم :d
من به خاطر mac os و مخصوصا lion میخوام mac بگیرم، حالا lion رو حتما باید با 30 دلار دانلود کنم با می تونم از مغازه دار بگیرم ؟ با اینکه به خاطر lion می خوام بگیرم ولی بازی هم می خوام بکنم، حالا اگه با boot camp ویندوز بریزم برای بازی مشکلی ندارم ؟ یعنی راحت اجرا میشه ؟
بعد اینکه به نظرتون تو کنفرانس 4 اکتبر، macbook جدیدی معرفی میشه یا کل کنفرانس حول os 5 می چرخه ؟ :d
آخرین سوالم بپرسم :d اینکه برا چی از ایران لپتاپ خریدن رو توصیه نمی کنین ؟ مشکل خاصی داره ؟ آخه از لحاظ قیمت تفاوتی نمی کنه. اگه مشکل خاصی داره، خرید از دوبی خوبه ؟

مرسی

سلام
اولا که دوست عزیز برای داشتن Mac OS X Lion مشکلی ندارید ، میتونید به سادگی از هر جایی بخرید یا اینکه دانلود کنید.
اما در رابطه با نصب ویندوز هم خیالتون راحت با BootCamp تقریبا مشکلی نخواهید داشت اما این مسئله هم بگم که مک بوک اصلا به درد گیمینگ نمیخوره و اگر هدف شما فقط بازی هست پیشنهاد میگنم سراغ برند دیگه ای برید.
تو کنفرانس بعدی هم احتمال اینکه مک بوک جدید معرفی بشه زیره 10 درصده ! (تازه اگه نگیم صفره!)
نه تنها خرید محصولات اپل بلکه در رابطه با تکنولوژی خریده هیچ محصولی رو از ایران توصیه نمیکنم ! چون گرونتره ، تقلبی داره ، دست دوم جای نو به شما میندازن ، وسایل از جعبه کش میرن و ... !

در رابطه با دوبی هم تحقیق کنید ببینید اپل استور قانونی داره یا نه.

سوال دیگه ای بود در خدمتم.

دوستان اگه لطف کنید قیمت تمام مک بوکهای موجود در بازار ایران و کانفیگهاشون رو بدید ممنون میشم.و سوال دیگه اینکه از نظر تامین نرم افزاری مَک در ایران در حال حاضر مشکلی وجود نداره؟منظورم اینه میشه به راحتی نرم افزارهاش رو گیر آورد؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or