راهنمایی در خرید محصولات اپل iPhone - iPod - iPad - MAC - MacBook

منظورتون mc723 هستش؟

بله رفیق این مدل هم دارای گرافیک AMD HD 6750 هستش.

ممنونم Horror جان :x

یه سوال دیگه داشتم این بود که وقتی برای اولین بار می خوایم مورد استفاده قرار بدیم ipad 2 رو برای اینکه باطری صدمه نبینه باید چه مدت به شارژ بزنیم ؟ یا باید چه کاری انجام بدیم ؟
اگه میشه در این مورد هم یه توضیحی بدین باز هم خیلی ممنونم میشم از شما >:d<

خواهش میکنم دوست عزیز.
در این رابطه باید بگم من خودم زمانی که اولین بار محصولات اپل رو تهیه کردم (برام آوردن) از همون اول گفتند که نیازی به این کار نیست و لازم نیست مدت زیادی در حال شارژ قرارش بدید تا الانم که تقریبا تمامی محصولات اپل رو دارم همین کار رو کردم و باطری همشون دارن مثل بنز کار میکنن :d

جاش فکر کنم اینجا باشه میپرسم. بیخود تاپیک نزنم.:d
دوستان نظرتون در مورد S1080 gigabayte چیه؟؟؟؟
تنها و جدیدترین pc tablet گیگاست. و خوب از نظر مشخصاتم خیلی قویه. فقط hdmi نداره و بجاش vga داره که اتفاقا منم همینو میخوام.>:d<
قیمتش رو یکی از سایتهای ایرانی زده 770تومن. خوبه؟ قیمت واقعیش؟ مشکلاتش چیه؟

جاش فکر کنم اینجا باشه میپرسم. بیخود تاپیک نزنم.:d
دوستان نظرتون در مورد S1080 gigabayte چیه؟؟؟؟
تنها و جدیدترین pc tablet گیگاست. و خوب از نظر مشخصاتم خیلی قویه. فقط hdmi نداره و بجاش vga داره که اتفاقا منم همینو میخوام.>:d<
قیمتش رو یکی از سایتهای ایرانی زده 770تومن. خوبه؟ قیمت واقعیش؟ مشکلاتش چیه؟

سلام عزیز
اشتباه اومدی :d زنگه بالایی رو بزن :))

دوستان آیفون 3rd 16gb تقریبا می تونم بگم نو هستش ، چند می ارزه ؟

آیفون 3rd ؟ :-o
اگه حساب کنیم سومین آیفون میشه آیفون 3GS
شایدم منظورت آیفون 3G باشه

در هر صورت هر دوشون یجورایی از رده خارج شدن ، یا نخر یا بز بخر ;)

• Like
Reactions: Soap McTavish
دوستان کدوم یکی از لپتابهای مکبوک پورت hdmi و usb3 دارن
هیج کدوم USB3 ندارند. به جاش یه پورت Thunderbolt دارن که سرعتش حدالاقل 2 برابر (در اصل 4 برایر چون 2 طرفه است) USB3 هست. از همون پورت تبدیل خروجی HDMI هم می تونی بگیری!!
از همه لحاظ از USB3 برتر هست و کلاً قابل مقایسه با USB3 نیست اما خوب کار USB3 رو نمی کنه چون انحصاری اپل و اینتل هست و جای دیگه ای به اون صورت استفاده نمی شه. بعد ها شاید تبدیل اش به USB3 بیاد.
صادقانه بگم جز خروجی تصویر هیچ به درد دیگه ای نمی خوره! فقط پتانسیل اش بالاست!
کابلش 50 دلار هست. تبدیل به HDMI اش هم همون حدود باید باشه.

هیج کدوم USB3 ندارند. به جاش یه پورت Thunderbolt دارن که سرعتش حدالاقل 2 برابر (در اصل 4 برایر چون 2 طرفه است) USB3 هست. از همون پورت تبدیل خروجی HDMI هم می تونی بگیری!!
از همه لحاظ از USB3 برتر هست و کلاً قابل مقایسه با USB3 نیست اما خوب کار USB3 رو نمی کنه چون انحصاری اپل و اینتل هست و جای دیگه ای به اون صورت استفاده نمی شه. بعد ها شاید تبدیل اش به USB3 بیاد.
صادقانه بگم جز خروجی تصویر هیچ به درد دیگه ای نمی خوره! فقط پتانسیل اش بالاست!
کابلش 50 دلار هست. تبدیل به HDMI اش هم همون حدود باید باشه.

بردیا جان اخباری به گوش میرسه بر مبنای عرضه کیت تاندربلت توسط اینتل در بازار آزاد که اگه این اتفاق بیفته واقعا برای USB3 دردسر ساز میشه و استفاده ازش خیلی بیشتر خواهد شد.
البته فعلا فکر نمیکنم خبر رسمی ارائه شده باشه.

حالا آنلاک فکتوری بهتره یا لاک ؟ اصلا فرق این دو چیه ؟

گوشی که لاک فکتوری خطاب میشه بدین منظور هست که اختصاصا برای یک اپراطور در نظر گرفته شده ، مثلا در آمریکا برای AT&T و Verizon. این بدین معنا هست که روی اپراطورهای دیگه کار نمیکنه و برای اینکه کار کنه باید هک بشه و آنلاک بشه که کاره تقریبا سختی هست و بعضی مواقع مجبورید برای عرضه نرم افزار هکش منتظر باشید. در کل خرید گوشی لاک به هیچ عنوان توصیه نمیشه !

و آنلاک هم یعنی با تمامی اپراطورها سازگاره و بی مشکل کار میکنه.

طبعا و مشخصا آنلاک بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or