سلام
سایتی هست که بتونم gift card ازش یگیرم؟
بابا یکی جواب بده دیگه میخام برم بخرمسلام دوستان
مطمعنترین فروشگاه در پایتخت برای خرید ipad2 کدوم مغازه هست که جنسو از پلمپ باز کنه
و من اگه مدل بدون ۳جی بخرم از گوگل مپ و یا گوگل ارث و جی پی اس نمیتونم استفاده کنم
و ایا اینکه از ipad میشه به عنوان usb host استفاده کرد و یا وسیله جانبی خاصی داره
سوال اخر اینکه کن ایفون۴ دارم به نظرتوم خرید ایپد۲ عاقلانه به نظر میرسه
بابا یکی جواب بده دیگه میخام برم بخرم
دوستان سلام،
تو همین چند روز میخوایم یک MacBook Pro 15" 2.2 GHz بگیرم و خب جدای از استفادههای دیگهای که ازش میخوام بکنم بازی هم میکنم . میخوام ببینم واسه بازی مشکلی داره یا نه؟ (منظورم از مشکل نداشتن یعنی مثلاً خفنترین بازیها مثل BF3 رو روی آخرین تنظیمات راحت بازی کنم و حالا حالاها واسه بازی مشکلی باهاش نداشته باشم.)
این مدل کاستومایز شده هست و مشخصاتش اینه:
CPU: 2.2GHz quad-core Intel Core i7
RAM : 8GB 1333MHz DDR3 SDRAM
Hard: SSD (اگر تاثیر داره!؟)
VGA:
Intel HD Graphics 3000
AMD Radeon HD 6750M with 1GB GDDR5
ممنــــون.
رفیق ، اصولا تو ایران پیشنهاد نمیدیم.
اما اگه چاره ای نداری فکر میکنم بهترین گذینه پاساژ پایتخت باشه.
horror جان این جریان usb host چی میشه که تو پست بالائی گفتم
رفیق ، اصولا تو ایران پیشنهاد نمیدیم.
اما اگه چاره ای نداری فکر میکنم بهترین گذینه پاساژ پایتخت باشه.
horror جان این جریان usb host چی میشه که تو پست بالائی گفتم
رفیق تا حالا تست نکردم که بی دردسر میشه استفاده کرد یا نه.
با نرم افزار و هک که قطعا میشه اما فردا خودم برات تست میکنم نتیجش رو میذارم همینجا.
سلام من میخوام به یکی بگم برام از کانادا iPad2بیاره شیشصد دلار 16گیگ.اصلا ارزش داره یا ممکنه 2ماه بعد سیر شم؟
wifi only هستش اینجا که هک خاصی نمیخواد یا مشکلی پیش نمیاد؟اینجا تو ایران کاور چند هستش وsmart coverچند هستش؟و یا تلق؟
لطفا یکم توضیح بدین...کلا
گالاکسی اس دو بگیرم یا این رو؟یا تبلت های دیگه که عالی باشن...
هر چه اطلاعات بیشتر بدین ممنون میشم.
سلام
ببین رفیق ، شما قبل از هر خریدی باید هدفت رو از خرید بدونی !
من که نمیتونم از روی غیب بگم شما از خریده آیپد ۲ دلسرد میشی یا نه ! اول شما باید بگی آیپد رو برای چه مصارفی میخوای ؟
اول شما توضیح بده آیپد برای چه کاری میخوای بعد من برات توضیح میدم که به دردت میخوره یا نه.
در ضمن نه مدل Wifi Only و نه مدل 3G در ایران مشکل ساز نمیشن.
سلام
میخواسم بگم یکی برام mac book air 13 بیاره (http://www.apple.com/macbookair/specs.html)
قیمتش 1300$
فقط یک چیز تبدیل تاندر بولت به hdmi گیر میاد (قیمت؟) میخوام وصل کنم به tv بعد راحت وصل میشه ؟
صدا هم منتقل میکنه دیگه؟
موس وایرلس اپل خوبه قده 80$ می ارزه؟
موس وایرلس اپل خوبه قده 80$ می ارزه؟
اگر منظورت Magic Mouse هست توصیه میکنم حتما ببین بهدردت میخوره یا نه! مجیک موس برای یهسری از کارها اذیت میکنه. یهنکتهی دیگه هم در موردش این هست که از یهسری جسچرهای (حرکات دست که باعث انجام یهسری کارها توی مک میشه) جدید که توی Mac OS X Lion معرفی شدن هم پشتیبانی نمیکنه (نمیدونم اگه اخیرا مشکل حل شده باشه؟)
پیشنهاد میکنم اگه امکانش برات هست Reviewهایی که توی سایت اپل واسهی Magic Mouse شده رو بخون میفهمی بهدرد کارت میخوره یا نه: http://store.apple.com/us/reviews/MB829LL/A?fnode=MTY1NDA1Mg&mco=MTcwNDk4Njk (توی همون قسمت هم یهسری خیلی تعریف کردن یهسری گفتن بده!)
اگه میخواستی iMac بگیری میگفتم به Magic Trackpad هم فکر کنی ولی چون مکبوک میگیری Trackpad روی خودش هست. کار با Trackpadهای مکبوک خیلی متفاوت هست از اون جیزی که توی بقیه ترکپدها دیدی... واسه ریویوهای اون هم اینجا رو ببین: http://store.apple.com/us/reviews/MC380LL/A?fnode=MTY1NDA1Mg&mco=MTg2MDQ3OTI
نهایتا حرفم اینه که قبل از اینکه این همه هزینه کنی برای Mouse اگه امکانش برات هست با Magic Mouse کار کن تا بعدا از خریدت پشیمون نشی.