راهنمایی در خرید محصولات اپل iPhone - iPod - iPad - MAC - MacBook

دوستان اگه لطف کنید قیمت تمام مک بوکهای موجود در بازار ایران و کانفیگهاشون رو بدید ممنون میشم.و سوال دیگه اینکه از نظر تامین نرم افزاری مَک در ایران در حال حاضر مشکلی وجود نداره؟منظورم اینه میشه به راحتی نرم افزارهاش رو گیر آورد؟
مرسی

قیمت های مک بوک رو در ایران متاسفانه اطلاعی ندارم !
از نظر کانفینگ های مختلف هم همش در ایران پیدا میشه که میتونی به خوده سایت اپل سر بزنی و همش رو ببینی

http://www.apple.com/macbookpro/

از نظر نرم افزاری هم مشکلی پیدا نمیکنی ! هم در بازار تو بسته های مختلف برای فروش پیدا میشه و هم طبعا در اینترنت برای دانلود موجود هست.

• Like
Reactions: ArianUndead
قیمت های مک بوک رو در ایران متاسفانه اطلاعی ندارم !
از نظر کانفینگ های مختلف هم همش در ایران پیدا میشه که میتونی به خوده سایت اپل سر بزنی و همش رو ببینی

http://www.apple.com/macbookpro/

از نظر نرم افزاری هم مشکلی پیدا نمیکنی ! هم در بازار تو بسته های مختلف برای فروش پیدا میشه و هم طبعا در اینترنت برای دانلود موجود هست.
نه خب بیشتر منظورم نرم افزارهای کرک شده هستش.:دی
ضمنا یه سوال مهم دیگه اینکه من چون کار برنامه نویسی هم میکنم میخواستم بدونم با مَک از این نظر مشکلی نخواهم داشت؟

آخرین ویرایش:
نه خب بیشتر منظورم نرم افزارهای کرک شده هستش.:دی
ضمنا یه سوال مهم دیگه اینکه من چون کار برنامه نویسی هم میکنم میخواستم بدونم با مَک از این نظر مشکلی نخواهم داشت؟

کرک شدش هم گیر میاد عزیز
در رابطه با سوال بعدیتم که جوابت رو دادم

تا جایی که من اطلاع دارم، با مک، اگه روش ویندوز نریزی، فقط میتونی با Xcode ـش برنامه بنویسی، یعنی فکر برنامه نویسی Win32 رو هم نباید بکنی. البته استثنائاتی مثله Python و اینطور مسائل هست.

تا جایی که من اطلاع دارم، با مک، اگه روش ویندوز نریزی، فقط میتونی با Xcode ـش برنامه بنویسی، یعنی فکر برنامه نویسی Win32 رو هم نباید بکنی. البته استثنائاتی مثله Python و اینطور مسائل هست.

البته فکر می‌کنم با خود Xcode چند زبان رو می‌شه نوشت. یکیش Objective-C که برای اپلیکیشن‌های مک و iOS هست. ولی من توی لیستش C، C++، Cocoa و... دیدم. غیر از این می‌دونم کامپایلرهای دیگه هم برای مک هست. مثلاً برای C++ چیزی به‌اسم GCC هست.
فکر کنم باید بیشتر بگردید ببینید چه کامپایلری نیاز دارید و آيا نسخه‌ی مک داره یا خیر. در ضمن اگر برنامه‌ی خاصی هم باشه می‌شه تحت محیط ویندوز در خود مک اجراش کرد با Virtual Machineهایی مثل Parallels Desktop که خیلی هم خـــوب کار می‌کنه و اینطوری نیاز نیست ویندوز جداگونه نصب کنید و اون رو بوت کنید. البته اگه مک‌بوک می‌خرید برای مکینتاش و نمی‌خواید ویندوز روش نصب کنید کلا :دی

برنامه‌ی کرک‌شده هم زیاد هست از تورنت و وارز تقریباً همه‌ی برنامه‌ها و بازی‌ها رو می‌شه کرک‌شده‌شون رو گرفت.

قیمت مک‌بوک پرو رو هم از سایت اپل ببین، قیمتشو به‌تومن حساب کن و حدود ۳۰۰ تومن بهش اضافه کن می‌شه قیمت بازار :دی

سلام
منظورتون کدام مدل iPhone هست ؟ اگه مد نظرتون iPhone 4S هست باید بگم هنوز ورژن آنلاکش عرضه نشده و شدیدا توصیه میکنم صبر کنید تا زمان عرضه.

نه !
یکی از دوستان یه iPhone دست دوم میخواد بخره، ولی هنوز مدلشو نمیدونه و به زودی بهم میگه، میخوام قیمتا رو داشته باشم که ببینم چقد میرزه

بچه ها قیمت دستگاه های اپل تو مالزی میدونید چنده ؟

یکی از دوستام رفته من بهش گفتم یا آیفون ۴ بگیره یا آیپد وای فای...
قیمت اونارو دارید ؟ آیپد رو می دونم حدود ۵۰۰ به پول ما هستش.. یکم کمتر آیفون ۴ رو نمی دونم...

اين 4s انلاك كي وارد بازار ميشه...چقدر طول ميكشه قيمتش نرمال بشه؟ و چقدر با 4 معمولي اختلاف قيمت پيدا مي كنه...؟
مي خوام 4 بگيرم..موندم ارزش صبر كردن داره يا نه...
ممنون

قیمت مدل آنلاک‌فکتوری 4S هم مشخص هست.
برای ۱۶ گیگ ۶۲۰ دلار، ۳۲ گیگ حدود ۷۵۰ و ۷۴ گیگ حدود ۸۵۰ دلار.

البته بیاد ایران تا یک‌ماه قیمتش حدود ۱۵۰۰ خواهد بود و بعد میاد پایین، البته من این‌هارو از تجربه‌ی قیمت آیفون‌های قبلی در ایران می‌گم.

قیمت محصولات اپل در مالزی رو هم از اینجا ببینید: http://store.apple.com/my

قیمت آیفون ۴ هم دو سه هفته پیش که دلار ۱۲۵۰ بود (و الان هم مثل اینکه باز همینطور شده) برای مدل ۱۶ گیگ حدود ۸۲۰ و برای ۳۲ گیگ ۹۲۰ بود.

سلام
دوستان ممنون میشم قیمت حدودی و فعلی این 2 تا دیوایس رو بگید!! مثلا پایتختیش !!

MACBOOK PRO 13inch 2.3
MACBOOK PRO 13inch 2.7
MACBOOK AIR 13inch 128gb

ممنون میشم قیمت رو بگید

برای مک بوک پرو ها تو ایران خدمات پس از فروشی وجود داره؟
یعنی جایی هست که اگه یه موقع دستگاه یه اشکالی براش بوجود اومد بتونه تعمیر کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or