راهنمایی در خرید محصولات اپل iPhone - iPod - iPad - MAC - MacBook

دوستان من میخوام یه ایپد 2 3g Wifi بگیرم سفید 16 گیگ . میخواستم ببینم موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنم ؟ مثل آیفون 4 هست ؟( پارت نامبر و اینا ) و اینکه الان قیمتش چنده ؟ 16 گیگ سفید رو دیجی کالا 939 تومن زده بود . اگه میشه راهنمایی کنید چهارشنبه عازمم تا بگیرم.

دوستان....آیفون 4s آنلاک که نیست.میخواستم بدونم جیلبیریک هم نیست که بشه بازی و برنامه روش ریخت...؟؟؟یکی دیگه هم اینکه Siri سخت افزاره؟؟؟؟اگه نه میشه روی 4 هم ریخت؟؟؟؟ممنون

سلام دوستان
قیمت mc700-mc724 (مک بوک) رو میخواستم؟
یه سوال ! برای استفاده از نت تو mc700 باید تبدیلی بخرم ؟!
ممنون

سری MC تو بازار نیست ! الان MD اومده که کلا پارت نامبرش هم فرق میکنه کانفیگش هم تا حدودی تغییر کرده که با توجه به بالا رفتن ارز وحشتناک گرون شده
با کابل Ethernet منظورته !؟

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:47 PM ارسال شده بود ----------

دوستان....آیفون 4s آنلاک که نیست.میخواستم بدونم جیلبیریک هم نیست که بشه بازی و برنامه روش ریخت...؟؟؟یکی دیگه هم اینکه Siri سخت افزاره؟؟؟؟اگه نه میشه روی 4 هم ریخت؟؟؟؟
کی گفته آنلاک نیست ؟ شما آنلاک فکتوری بگیر شرط نشده لاک بگیری
خیر سخت افزاری نیست
روی ۴ هم هکر ها دارن روش کار میکنن بهترین برنامه ای هم تا الان تو سیدیا اومده Spire هست که کار Siri رو انجام میده اما هنوز پرو کسی درست حسابی از سرور ها براش نیمده که اونم قولشو دادن

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

با یه کانفیگ تو مایه های mc700 چی میشه خرید ؟ یعنی میشه کدوم مدل سری md و قیمتش ؟
نمیدونم واسه داداشمه گفته بپرسم ولی فکر کنم اره !
MD313 میشه ۱ میلیون ۹۰۰ تا ۹۵۰ در میاد تو ایران خواسی هم من واست میارم ارزون تر البته چند هفته دیگه
اگه با کابل Ethernet میگی که نه تبدیل چیزی نمیخواد هم کابل های کت فایو e چیه همینا میخوره بهش !

سلام
دوستان میشه یه اطلاعاتی در مورد قیمت این 2 تا جنس به من بدید!
ipad 2 32gig wifi
macbook pro 13 inch 2.4gh
من سایت الماس پایتخت رو چک کردم اخرین اپدیتشون که مال 14 دی بود ، ای پد رو 10,600,000Rls و مک رو 19,700,000Rls میداد !
الان هم یکی از اقوام فرانسه هستن و قیمت به یورو به ترتیب 591 و 1.149 هستش !
اگه یورو رو 2200 حساب کنیم قیمت فرانسه خیلی نسبت به اینایی که الماس گفته بیشتر میشه ، اما من سوالم اینه ، تا هفته دیگه ایران بیشتر میشه و یا اینکه اصلا الان جا های دیگه تو این رنج قیمت هستن ؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی کنید و نظر شخصیتون در مورد اینکه از اینجا بگیرم یا فرانسه رو بگید (ارزون یا گرون شد من تقصیر شما نمیندازم به خدا :d بگید خودتون جا من بودید چیکا میکردید :d )

فقط سریع لطفا :x
ممنون

سلام
دوستان میشه یه اطلاعاتی در مورد قیمت این 2 تا جنس به من بدید!
ipad 2 32gig wifi
macbook pro 13 inch 2.4gh
من سایت الماس پایتخت رو چک کردم اخرین اپدیتشون که مال 14 دی بود ، ای پد رو 10,600,000Rls و مک رو 19,700,000Rls میداد !
الان هم یکی از اقوام فرانسه هستن و قیمت به یورو به ترتیب 591 و 1.149 هستش !
اگه یورو رو 2200 حساب کنیم قیمت فرانسه خیلی نسبت به اینایی که الماس گفته بیشتر میشه ، اما من سوالم اینه ، تا هفته دیگه ایران بیشتر میشه و یا اینکه اصلا الان جا های دیگه تو این رنج قیمت هستن ؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی کنید و نظر شخصیتون در مورد اینکه از اینجا بگیرم یا فرانسه رو بگید (ارزون یا گرون شد من تقصیر شما نمیندازم به خدا :d بگید خودتون جا من بودید چیکا میکردید :d )

فقط سریع لطفا :x
ممنون
قیمت ها رو نسبتا خوب دادن بهتون اما چیزی که هست الان بدترین زمان ممکن برای خرید هست به هیچ عنوان الان برای خرید اقدام نکنید
فکر خرید از فرانسه هم از سرتون بیرون کنید همونطور که گفتید اونجا گرون تر میشه !
در رابطه با سوال تون هم هیچ چیز مشخص نیست همین ۴ روز پیش ۴S یهو ۲۰۰ هزار تومن گرون شده پس پیشنهاد میکنم تا ارز ثابت نشده خرید نکنید !
میتونید هم صبر کنید فروشگاه اینترنتی ما راه اندازی شد با قیمت مناسب تر از تهران خریداری کنید
سلام
می خواستم ایفون 3GS بگیرم
به نطر شما همه بازیهای جدید رو راحت اجرا می کنه ؟

خیر نمیتونه !

اقا الان ipod 8گیگ چنده؟همه ی بازیها و برنامه هارو ساپورت میکنه؟نگیریم فردا ساپورته نرم افزاریش تموم بشه :دی

ببینید دوست عزیز با وضعیت فعلی ارز نمیشه قیمت روز بازار رو تو ایران گفت !
اگه کسی از بچه ها قیمت امروز رو داره بگه.

اگه آخرین نسل ارائه شده از آیپاد تاچ رو خریداری کنید ، مجهز به چیپ A4 هست (همان پردازنده iPhone 4).
و از اونجایی که خودم iPhone 4 دارم تا حالا نرم افزار یا بازی ندیدم که نشه روش اجرا کرد !

اما با این حال نمیشه از آینده مطمئن بود ! اما فعلا پشتیبانی ۱۰۰٪ داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or