سلام دوستان
قیمت mc700-mc724 (مک بوک) رو میخواستم؟
یه سوال ! برای استفاده از نت تو mc700 باید تبدیلی بخرم ؟!
ممنون
کی گفته آنلاک نیست ؟ شما آنلاک فکتوری بگیر شرط نشده لاک بگیریدوستان....آیفون 4s آنلاک که نیست.میخواستم بدونم جیلبیریک هم نیست که بشه بازی و برنامه روش ریخت...؟؟؟یکی دیگه هم اینکه Siri سخت افزاره؟؟؟؟اگه نه میشه روی 4 هم ریخت؟؟؟؟
MD313 میشه ۱ میلیون ۹۰۰ تا ۹۵۰ در میاد تو ایران خواسی هم من واست میارم ارزون تر البته چند هفته دیگهبا یه کانفیگ تو مایه های mc700 چی میشه خرید ؟ یعنی میشه کدوم مدل سری md و قیمتش ؟
نمیدونم واسه داداشمه گفته بپرسم ولی فکر کنم اره !
قیمت ها رو نسبتا خوب دادن بهتون اما چیزی که هست الان بدترین زمان ممکن برای خرید هست به هیچ عنوان الان برای خرید اقدام نکنیدسلام
دوستان میشه یه اطلاعاتی در مورد قیمت این 2 تا جنس به من بدید!
ipad 2 32gig wifi
macbook pro 13 inch 2.4gh
من سایت الماس پایتخت رو چک کردم اخرین اپدیتشون که مال 14 دی بود ، ای پد رو 10,600,000Rls و مک رو 19,700,000Rls میداد !
الان هم یکی از اقوام فرانسه هستن و قیمت به یورو به ترتیب 591 و 1.149 هستش !
اگه یورو رو 2200 حساب کنیم قیمت فرانسه خیلی نسبت به اینایی که الماس گفته بیشتر میشه ، اما من سوالم اینه ، تا هفته دیگه ایران بیشتر میشه و یا اینکه اصلا الان جا های دیگه تو این رنج قیمت هستن ؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی کنید و نظر شخصیتون در مورد اینکه از اینجا بگیرم یا فرانسه رو بگید (ارزون یا گرون شد من تقصیر شما نمیندازم به خدا :d بگید خودتون جا من بودید چیکا میکردید :d )
فقط سریع لطفا
ممنون
سلام
می خواستم ایفون 3GS بگیرم
به نطر شما همه بازیهای جدید رو راحت اجرا می کنه ؟
یه iphone 4 دست دوم برای کسی میخوام.یه چیز تمیزش چقدر در میاد؟؟؟
16 گیگ سفید.
اقا الان ipod 8گیگ چنده؟همه ی بازیها و برنامه هارو ساپورت میکنه؟نگیریم فردا ساپورته نرم افزاریش تموم بشه