۱ـ عمر دستگاه اپل بستگی به کارکرد شما داره ، شاید اصلا برای بعضی کارهای خیلی سنگین از همین الان هم پاسخگو نباشد (مثلا برای بازی کردن با کیفیت فوق العاده یا رند گرفتن حرفه ای) شاید هم برای بعضی کارها عمرش به ۱۰ سال برسه.
۲ـ عجب سوالی !!!
والا محدودیتی تو ایران نداری (جز همون بحث IP و از این حرفها که نباید حرفش رو بزنیم
) ! فقط بحث همیشگی اینترنت کم سرعت هست که اون هم دیگه با داشتن یک ADSL یا وایمکس قابل تحمل میشه. اما منظورت رو از جمله "میخوام بدونم دقیقا تو چه مواردی از این لپ تاپ تو تحریم ها استفاده میشه" واقعا نفهمیدم !!!
.
در مقابل ویندوز هم مشکل نداره و ازش پشتیبانی میکنه و به سادگی میتونی از ویندوز با بوت کمپ استفاده کنی.
با اینترنت هم مشکلی نداره.
۳ـ بله میشه ، روالش هم تقریبا همونه.
۴ـ فکر میکنم در اینجا منظورت سیستم عامل اپل باشه ، اگه بخوام برتریهاش رو بگم که باید یه کتاب چند صد صفحه ای برات بنویسم :d اما در کل بدون ، بسیار پایدارتر از ویندوزه (جالبه بدونی تمام سیستم عاملهای مک رو روی هم آپیدیت میکنی این یعنی نیازی به فرمت نیست و همشون رو هم رو هم نصب میشن وجالبتر اینه که هیچ مشکل و کندی حتی پس از سالها استفاده احساس نمیکنی ، امنیت فوق العاده ، نبود ویروس برای این سیستم عامل ، گسترش روز به روز نرم افزارها ، سرعت باور نکردنی ، نرم افزارهای فوق العاده انحصاری اپل ، هماهنگی بی نظیر با دیوایسهای مختلف اپل ، پشتیبانی خوده سیستم عامل از فارسی خیلی بهتر از ویندوز هست.
۵ـ خوب این یکی دیگه رد خور نداره و داستان رو باید برات تعریف کنم
:
خوب اپل تو سیستم عامل خودش همه این چیزهایی رو که گفتی داره :d حالا یعنی چی
ببین آخرین ورژن موجود از سیستم عامل نسخه Apple MAC OS X 10.6.6 هست.
اگه بخوام برات از اول بگم باید بگم حدودا اپل سالیانه یک ورژن از سیستم عاملش رو به این صورت که در پائین قرار میدم ارائه میکنه و برای هر کدوم اسمی میگذاره :
Apple MAC OS X 10 Cheetah
Apple MAC OS X 10.1 Puma
Apple MAC OS X 10.2 Jaguar
Apple MAC OS X 10.3 Panther
Apple MAC OS X 10.4 Tiger
Apple MAC OS X 10.5 Leopard
Apple MAC OS X 10.6 Snow Leopard (نسخه حاضر)
Apple MAC OS X 10.7 Lion (به زودی)
خوب این نسخه ها که در بالا ذکر شد چند سالی هست که توسط اپل ارائه شدن که باید برای خریدشون پول پرداخت بشه.
اما هر چند وقت یکبار آپدیت هایی هم عرضه میشن مثل همین آخری که در بالا گفتم ۱۰.۶.۷ که به صورت رایگان به آن دسترسی دارید که هم میتونید از سایت اپل دانلود کنید هم میتونید از گذینه آپدیت خوده سیستم عامل استفاده کنید.
۶ـ فعلا همچین چیزی نیست اما با اومدن Mac App Store هر چیزی در آینده ممکنه چون Cydia هم می آید. :d
۷ـ برف پارو میکنن ، پیره زن خفه میکنن ، آب حوض میکشن
(شوخی)
والا این هم یه سیستم عامل هست دیگه ، مثل بقیه :d کاره خاصی نمیکنه ! فقط یه سری برتری داره که در بالا ذکر شد.
من هم تا حالا مشکل بزرگی باهاش نداشتم.