koorosh sh
کاربر سایت
ببخشید من در ویدئو هایی که از گوشی آیفون 4 دیدم وقتی برای اولین بار روشن میکنند پیغام اتصال به آیتونز را میده.این را هم باید در زمان خرید نشان بده؟همون جا فروشنده به آیتونز وصل میکنه؟
بله ديگه !
ببخشید من در ویدئو هایی که از گوشی آیفون 4 دیدم وقتی برای اولین بار روشن میکنند پیغام اتصال به آیتونز را میده.این را هم باید در زمان خرید نشان بده؟همون جا فروشنده به آیتونز وصل میکنه؟
اگه تمام قابلیت های iphone 4 را 100٪ فرض کنیم،به نظره دوستانی که دارن این گوشی رو تا چند درصد از اون امکانات و ویژگی ها رو میشه تو ایران ازش استفاده کرد؟ و کلا این امکانات پر کاربردش چیه؟
قاعدتا ما ایرانی ها بعضی از این امکانات!!(برنامه و...) و چون پولی هستن باید هک کنیم و استفاده کنیم...و فرق بین ما که ایفون داریم (البته من هنوز نه) و مثلا کسی که تو یه کشوره خارجی ایفون داره چیا میتونه باشه تو استفاده از گوشیمون،آیا اصلا فرقی هست؟؟
------------
و اینکه برای این "اتصال به آیتونز " ، گوشی رو که روشن کردیم می دیمش به فروشنده و اونموقع چیکارش میکنه؟...وصلش میکنه به کامپیوتر و...یا چیزه دیگه ایه؟
-------------
horror جان این آیفون که کد c/a داشته باشه راحت گیر میاد یا باید بگردیم زیاد دنبالش؟؟
هفته دیگه احتمالا من دارم میرم برای خرید...!!آخرین دانستنی ها رو هم بدونم...
مرسی
--------------
سلام
من میخوام یه آیپاد بگیرم.
حالا چند تا سوال پیش اومده.
اول این که من یه آیپاد 4 8 گیگ بگیرم بهتره یا یه ایفون 2 جی پیدا کنم؟
بعد این که اگه جواب قبلی ایپاده 4 بگیرم به صرفه تره یا 3g ؟
برای 3g ها تا کی نرم افزار میاد؟ چون فکر کنم رزولوشن 4 بالا تر باشه و بازی ها و نرم افزار هاش جداس؟
ایپاد 4 بلوتوثش کار میکنه؟
در کل چی پیشنهاد میشه؟
یه سوال دیگه این که الان بخرم یا بزارم عید؟ چون قیمتش خیلی داره پایین میاد! 260 فکر کنم 8 گیگ 4 نه؟
ممنون
در ضمن فرق لاک با آنلاک چیه؟ یه چیز هایی میدونم ولی نمیدونم درسته یا نه؟ برا آیپاد هم لاک و آنلاک داریم؟ انلاک فکتوری چیه؟
بعضیا میگم رو بسته های آنلاک فکتوری یه کارت آیتونز مجانی مادامالعمر هست. درسته؟
خیلی ممنون
فقط این که کارت ایتونز پیدا میشه تو ایران؟ قیمتش چه جوریاس؟
خب درمورد اون که میگی نیازت چیه من قبلا در مورد نداشتن دوربین و بلوتوث ایپاد نگران بودم و با اومدن 4 تا حدی برطرف شد ولی من وایرلس ندارم و چون سیمکارت هم نداره نمیتونم از gprs استفاده کنم برام یکم سخته.
ایپاد هم مثل گوشی های اچ تی سی میتونه به کامپوتر وصل شد و وایرد به اینترنت وصل شد؟ منظورم برای خرید و دانلود نرم افزار هاشه.
دوست خوبم چه خبر از جيلبريك 4.2.1 ؟
ژانويه نزديك است ! :d
بازی های 3g رو 4 میاد؟
روی 4 شارژر هم هست؟
میتونی برام اطلاعات کامل دستگاه و لوازم جعبش رو بزاری؟
ممنون
http://store.apple.com/us_smb_78313/browse/home/shop_mac/family/mac_pro
کامپیوترم رو من 600 هزارتومن خریدم و وقتی که میخوام با همین مشخصات از اپل میشه حدود 4 میلیون تومن !
الان فریمور نصب شده روی آیفون های 4 موجود در بازار چی هست؟
آیا جیلبریک میشه؟
همون جا بدم جیلبریک کنن بهتره یا خودم هم میتونم انجام بدم؟
چقدر بابت جیل میگیرن؟