راهنمایی در خرید محصولات اپل iPhone - iPod - iPad - MAC - MacBook

دوست عزیز مک بوکها به طور کل به سه قسمت ۱۳ ، ۱۵ و ۱۷ تقسیم میشن که همون اندازه صفحه نمایششون هست.

اما در رابطه با دستگاه DELL خودتون باید بگم که از نظر سخت افزاری قدرتمندتر از این مدل از مک بوک هست ، البته مک بوک هم مدلهای هیولا صفتی داره که فقط مشکلشون اینه که قیمتاشون از خودشون هیولا صفت ترند‌ !!! :|
برای همین دوست من اگه هدفتون و کاربرد مد نظرتون رو دقیقا بدونم بهتر میتونم راهنمایی کنم که مک بوک تهیه کنید یا نه.
راستش استفاده عادی دارم.این dell هم پاسخگوی کارام هست ولی من کلا اپل رو دوست دارم واسه همین میخوام مک بوک بخرم.
سرعتش از این مدلی که دارم بهتره؟ اون وقت نرم افزار هاش گیر میاد؟ دانلود میشه کرد مثل ایفون؟!:d
ممنون از پاسختون
این مدلی که گفتین اینه؟:
http://www.rayanehamrah.ir/ShowProduct.aspx?ProID=546

آخرین ویرایش:
راستش استفاده عادی دارم.این dell هم پاسخگوی کارام هست ولی من کلا اپل رو دوست دارم واسه همین میخوام مک بوک بخرم.
سرعتش از این مدلی که دارم بهتره؟ اون وقت نرم افزار هاش گیر میاد؟ دانلود میشه کرد مثل ایفون؟!:d
ممنون از پاسختون
این مدلی که گفتین اینه؟:
http://www.rayanehamrah.ir/ShowProduct.aspx?ProID=546

بله همین مدل هست.

برای کاربردهای معمولی بسیار به درد میخوره ، چون در سیستم عامل مک ما چیزی به عنوان کندی ، ویروس ، هنگ و از این جور مسائل نداریم. :d
برای نرم افزار هم همه جوره براش پیدا میشه ، هم واسه دانلود هم واسه خرید.

بله همین مدل هست.

برای کاربردهای معمولی بسیار به درد میخوره ، چون در سیستم عامل مک ما چیزی به عنوان کندی ، ویروس ، هنگ و از این جور مسائل نداریم. :d
برای نرم افزار هم همه جوره براش پیدا میشه ، هم واسه دانلود هم واسه خرید.
اقا ممنون
امدوز خریدم
فقط چیزایی مثل v/p/n که رو ویندوز داشتم رو چی کار کنم؟ کانکشن مک هست؟

سلام برو بچ!چندتا سواله اساسی!
mac book air 13.3 که سی پی یو 2.13 داره(ssd 256 gb) تو ایران چنده؟
یکی از فامیلامون عید داره از تایلند میاد-میصرفه بهش بگم از اونجا بیاره؟:(

سلام برو بچ!چندتا سواله اساسی!
mac book air 13.3 که سی پی یو 2.13 داره(ssd 256 gb) تو ایران چنده؟
یکی از فامیلامون عید داره از تایلند میاد-میصرفه بهش بگم از اونجا بیاره؟:(

بینهایت شرمنده برای پاسخگویی دیر !!!!!!

دوست عزیز در صورت امکان شک نکن بهتره از تایلند بخری.
من که هیچوقت خرید در ایران رو پیشنهاد نداده و نخواهم داد !!!

یه سوال دارم اونم اینه که این شایعه مبنی بر اینکه iphone 4 اپل مشکل سخت افزاری داره و شرکت اپلم بهش اشاره کرده درسته؟
یکی گفته بود اگر با دست چپ گوشی رو دم گوشت بزاری انتن نمی ده ... مسخره

یه سوال دارم اونم اینه که این شایعه مبنی بر اینکه iphone 4 اپل مشکل سخت افزاری داره و شرکت اپلم بهش اشاره کرده درسته؟
یکی گفته بود اگر با دست چپ گوشی رو دم گوشت بزاری انتن نمی ده ... مسخره

تو این مدت زمان نه چندان کوتاهی که آیفون ۴ دارم و ازش استفاده میکنم تا به حال با همچین مشکلی رو به رو نشدم !‌ طبقه گفته کسانی که سری اول آیفون ۴ رو خریدن (که نمیشه ۱۰۰٪ اطمینان داشت به حرفشون چون خیلیها هم این حرف رو تکذیب کردن) در فرمویر اول این مشکل وجود داشت و با آپدیت نسخه فرمویر این مشکل نیست شد.

امروز یه in earphone apple خریدم ۱۲۰ از پایتخت.گرون که نخریدم؟ قیمتش همین حدوداست؟

پولی که برای اپل در ایران پرداخت میشه به سه کلاس مختلف تقسیم میشه :
۱ـ بد ۲ـ افتضاح ۳ـ فاجعه

با توجه به قیمت ۸۰ دلاری این محصول در آمریکا میشه گفت که خرید بدی داشتید. :d (این یعنی تقریبا یکی از بهترین گذینه ها)

ببخشید که کمی زیادی صادق بودم ;)

پولی که برای اپل در ایران پرداخت میشه به سه کلاس مختلف تقسیم میشه :
۱ـ بد ۲ـ افتضاح ۳ـ فاجعه

با توجه به قیمت ۸۰ دلاری این محصول در آمریکا میشه گفت که خرید بدی داشتید. :d (این یعنی تقریبا یکی از بهترین گذینه ها)

ببخشید که کمی زیادی صادق بودم ;)
نه بابا این چه حرفیه.
اره اینو که میدونم ولی اخه من کمتر از این پیدا نکردم.میخواستم بدونم تو ایران کمتر از این هست یا نه.
ممنون

نه بابا این چه حرفیه.
اره اینو که میدونم ولی اخه من کمتر از این پیدا نکردم.میخواستم بدونم تو ایران کمتر از این هست یا نه.
ممنون

والا بنده اصولا با بازار اپل در ایران میونه خوبی ندارم و از قیمتهای دقیقش اطلاع ندارم اما اگه دوستان خبر دارند بگن که ممنون میشیم.
اما یادت باشه آدم یه چند هزار تومانی بیشتر پول بده و جنس اصل بخره خیلی بهتره تا اینکه بیش از اندازه بخواد رعایت قیمت رو بکنه و جنس قلابی بهش بدن.

ای عاشقان ، ثانیه شماری رو برای ساعت 9:30 دقیقه آغاز می کنیم ...

با اینکه جاش اینجا نبود اما پایتم شدید :d

اقا این Macbook کوچیک نازکا که با گارانتی ایرانی امده تو بازار چندن؟

والا اگه درست فهمیده باشم منظورتون Apple MacBook Air باید باشه.

منظورتون از گارانتی رو متوجه نشدم اما اگه منظورتون گارانتیه نقش هست باید بگم اینجا میتونید لیست قیمتش رو مشاهده کنید.

اگه این لیست رو تو سایت اپل هم مشاهده کنید به نتیجه جالبی میرسید.

تصمیم با خودتون.

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or