راهنمایی در خرید محصولات اپل iPhone - iPod - iPad - MAC - MacBook

سلام
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم:-s
می خواستم بدونم وقتی سیستم عامل آیپا با آیفون یکیه تمام برنامه های آیفون 4 به آیپاد4 اجرا می شه؟ آخه من دوستم آیفون 4 داره...منم قصد خرید آیپاد 4 دارم مشکلم اینه که نکنه کار کردن با هاش سخت باشه نکنه برنامه هاش پیدا نشه؟
ولی اگر کار کردن باهاش و برنامه هاش مثل آیفون 4 باشه بعد عید یکی می خرم;)

سلام
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم:-s
می خواستم بدونم وقتی سیستم عامل آیپا با آیفون یکیه تمام برنامه های آیفون 4 به آیپاد4 اجرا می شه؟ آخه من دوستم آیفون 4 داره...منم قصد خرید آیپاد 4 دارم مشکلم اینه که نکنه کار کردن با هاش سخت باشه نکنه برنامه هاش پیدا نشه؟
ولی اگر کار کردن باهاش و برنامه هاش مثل آیفون 4 باشه بعد عید یکی می خرم;)

سلام
بله دوست عزیز ، تمام دیوایس های اپل دقیقا مثل هم هستند و نرم افزارهاشون با هم دیگه مچ هستند به طوری که شما حتی نرم افزارهای iPhone رو میتونید روی iPad هم نصب کنید ، پس خیالتون راجب به iPod راحته راحت باشه که یجورایی اگه سیم کارت خوردن و نرم افزارهای وابسته به سیم کارت رو فاکتور بگیریم ، فرقی با هم ندارند.

سلام........
من یه هارد Seagate نو به notebook Apple وصل میکنم ، میشناستش ولی هیچی نمیتونم توش کپی کنم ، حتی نمیتونم فولدر بسازم ، ارور cant modify میده..... هیج جای قفل کردن هم رو خود هارد نداره
چیکارش کنم درست شه؟؟؟

سلام........
من یه هارد Seagate نو به notebook Apple وصل میکنم ، میشناستش ولی هیچی نمیتونم توش کپی کنم ، حتی نمیتونم فولدر بسازم ، ارور cant modify میده..... هیج جای قفل کردن هم رو خود هارد نداره
چیکارش کنم درست شه؟؟؟

سلام
دوست عزیز این تاپیک مشکلات سخت افزاری نیست و تاپیک مشاوره خرید هست !
اما در کل تست کن ببین مک بوکت با هارد های دیگه هم مشکل داره یا نه ؟

سلام
یه چنتا سوال داشتم
Ipad در کل چه کارایهایی داره ؟ ( در کل تبلت ها رو میشه ازشون یه انتظار در حد کارایی های PC یا لپتاپ داشت به غیر از بازی؟ )
به نظر شما Ipad بهتره یا تبلت سامسونگ ( Galaxy tab p1000 ) ؟
ممنون

سلام
یه چنتا سوال داشتم
Ipad در کل چه کارایهایی داره ؟ ( در کل تبلت ها رو میشه ازشون یه انتظار در حد کارایی های PC یا لپتاپ داشت به غیر از بازی؟ )
به نظر شما Ipad بهتره یا تبلت سامسونگ ( Galaxy tab p1000 ) ؟
ممنون

سلام

ببینید دوست عزیز برتری تبلت ها (آیپد) نسبت به موبایل ها (آیفون) در بزرگیشون خلاصه شده پس بهتره به کارایی های این بزرگی بپردازیم.

الف) بزرگی صفحه نمایش
شاید در گفتار خیلی ساده از بگذریم اما بیاید لحظه ای به خوبی های یک صفحه نمایش بزرگ بپردازیم

۱ـ باز کردن صفحات وب در سایز بزرگتر که یک نعمت بزرگ هست.
۲ـ کار کردن با نرم افزارها با صفحه بزرگتر و در نتیجه کارکرد راحت تر و حرفه ای تر.
۳ـ دیدن فیلم در صفحه بزرگتر که قابل مقایسه نیست با صفحه کوچک موبایل.
۴ـ انجام بازی های مختلف با اندازه بزرگتر و HD.
۵ـ دیدن عکس.
و ... .

ب)طول عمر بیشتر باطری
طول عمر باطری در تبلت ها به شکل چشمگیری از موبایل ها بیشتره من به شخصه این رو در آیپد نسبت به آیفون تجربه کردم.

پ) سخت افزار قوی تر
فعلا سخت افزار استفاده شده در تبلت ها نسبت به موبایل ها (به خصوص آیپد ۲ نسبت به آیفون ۴) قدرت بیشتری دارند البته این امتیازه زیاد بزرگی نیست و تا تابستان امسال و عرضه آیفون ۵ نیست خواهد شد.

ت) خروجی HDMI 1080P
آیپد ۲ با یک کابل همراه مجهز به خروجی HDMI Full HD 1080P میشود البته این کابل قابل استفاده با کیفیت HD 720P در آیفون ۴ هم وجود دارد.

خوب این ها چند قابلیت بود که به فکرم رسید ، این ها رو گفتم که بگم تبلت چیزیه بین موبایل و نوت بوک ، پس شما به هیچ عنوان نباید تبلت رو جایگزین یک نوت بوک کنید چون سیستم عامل هایی که فعلا در تبلت ها رواج دارند همانند iOS و Android ، سیستم عامل هایی هستند که برای موبایل یا یا بهتر بگم دیوایس های قابل حمل طراحی شدن (البته بعضی تبلت ها هم با ویندوز ۷ ارائه شدن البته در اینجا ما فقط یک نام ویندوز که به صورت تشریفاتی در اینجا استفاده شده داریم ، شما که انتظار کار با نرم افزارهای سنگین و حرفه ای مخصوص ویندوز در تبلت را ندارید ؟ اگه جوابتون مثبت هست باید بگم با هنگ و کرش و فریز خوش باشید :d )

البته دیر یا زود با پیشرفت تکنولوژی دنیای نوت بوکها کاملا در برابر تبلت ها به زانو در خواهند آمد اما تا اون زمان و قدرتمند شدن تبلت ها هنوز زمان زیادی مونده و باید صبر کرد.

اما در رابطه با مقایسه آیپد ۲ با تبلت های سری گالکسی سامسونگ باید بگم پس از ارائه آخرین سری گالکسی رقابت بین این دو بسیار سنگین شده تا اینکه راهی را در پیش رو نبینیم جز انتخاب از روی سیستم عامل ،‌ سادست ، iOS رو میپسندید یا Android ؟
من که به شخصه هیچ چیزی رو با بانک عظیم نرم افزاری App Store در Apple iOS عوض نمیکنم. :p

با تشکر از پاسخ کاملتون .
الان در حال حاضر قیمت Ipad 2 رو دارید؟
نظرتون در مورد تبلت های HTC و Motorola چیه؟
برای Ipad نرم افزارهاش در دسترس هست به سهولت؟ :d
ممنون

با تشکر از پاسخ کاملتون .
الان در حال حاضر قیمت Ipad 2 رو دارید؟
نظرتون در مورد تبلت های HTC و Motorola چیه؟
برای Ipad نرم افزارهاش در دسترس هست به سهولت؟ :d
ممنون

خواهش میکنم.
قیمت آیپد ۲ در حال حاضر از ۴۹۹ دلار شروع میشه.
نظر خاصی ندارم همه این ها شرکت های خوش نامی هستند که رو Android OS کار میکنند و داستانشون مثل Samsung هست و همونطور که گفتم بهتره ببینی با کدوم سیستم عامل بیشتر حال میکنی یا بیشتر به دردت میخوره.
بله بانک های نرم افزاری هم برای دانلود در اینترنت هم برای خرید در فروشگاه ها موجود هستند.

خواهش میکنم.
قیمت آیپد ۲ در حال حاضر از ۴۹۹ دلار شروع میشه.
نظر خاصی ندارم همه این ها شرکت های خوش نامی هستند که رو Android OS کار میکنند و داستانشون مثل Samsung هست و همونطور که گفتم بهتره ببینی با کدوم سیستم عامل بیشتر حال میکنی یا بیشتر به دردت میخوره.
بله بانک های نرم افزاری هم برای دانلود در اینترنت هم برای خرید در فروشگاه ها موجود هستند.
بازم ممنون از پاسختون .

سلام
من میخوام یه 4 ipod touch بگیرم از نوع 8 گیگ.
1.آیا جیلبریک میشه؟
2.هشت گیگ کافیه؟چون من کلا نمیخوام زیاد خرج کنم.حدودا حجم یک بازیش چقدره مثلا plants vs zombies
3.gps هم داره؟
4. 270 تومن هست درسته؟
5.مال هر جا باشه face time هم داره؟
6.پایتخت برای خرید خوبه؟
7.ممنون

سلام
من میخوام یه 4 ipod touch بگیرم از نوع 8 گیگ.
1.آیا جیلبریک میشه؟
2.هشت گیگ کافیه؟چون من کلا نمیخوام زیاد خرج کنم.حدودا حجم یک بازیش چقدره مثلا plants vs zombies
3.gps هم داره؟
4. 270 تومن هست درسته؟
5.مال هر جا باشه face time هم داره؟
6.پایتخت برای خرید خوبه؟
7.ممنون

سلام.
۱ـ اگه فرمویر ۴.۲.۱ (یا قدیمیتر) باشه قطعا میشه ، ۴.۳ هم به زودی خواهد شد.
۲ـ هر چی ظرفیت بیشتر بگیری ضرر نمیکنی.
۳ـ فکر نمیکنم.
۴ـ از ۲۶۰ تا ۳۰۰ میدن.
۵ـ چون خودم تا حالا با آیپاد تاچ کار نکردم مطمئن نیستم اما طبیعتا باید داشته باشه.
۶ـ تو تهران به نظر من انتخاب بهتری نداری.
۷ـ وظیفست. ;)

سلام دوست عزیز.من ipod 3g 32gig دارم که قصد خرید یه اپل پیل را دارم. میخواستم بدونم چه مدل(قشنگ و باریک) و چه قیمتی و از کجا تهیه کنم؟؟؟اگر امکانش هست که از خارج خرید چطوری(به عبارتی سایتی هست که بشه خرید.من نه آشنا دارم و نه راهی واسه خرید از خارج)
خیلی خیلی خیلی ممنون.

سلام دوست عزیز.من ipod 3g 32gig دارم که قصد خرید یه اپل پیل را دارم. میخواستم بدونم چه مدل(قشنگ و باریک) و چه قیمتی و از کجا تهیه کنم؟؟؟اگر امکانش هست که از خارج خرید چطوری(به عبارتی سایتی هست که بشه خرید.من نه آشنا دارم و نه راهی واسه خرید از خارج)
خیلی خیلی خیلی ممنون.

سلام دوست من.
منظورتون از اپل پیل چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or