Cloud Strife
کاربر سایت
چرا پس تو ایران اینقدر گرون میدن؟ رسما 600 تا رو هر مدل کشیدن! رفیق میشه از ان ور با قیمت بهتر آورد؟
چرا پس تو ایران اینقدر گرون میدن؟ رسما 600 تا رو هر مدل کشیدن! رفیق میشه از ان ور با قیمت بهتر آورد؟
سلام
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم
می خواستم بدونم وقتی سیستم عامل آیپا با آیفون یکیه تمام برنامه های آیفون 4 به آیپاد4 اجرا می شه؟ آخه من دوستم آیفون 4 داره...منم قصد خرید آیپاد 4 دارم مشکلم اینه که نکنه کار کردن با هاش سخت باشه نکنه برنامه هاش پیدا نشه؟
ولی اگر کار کردن باهاش و برنامه هاش مثل آیفون 4 باشه بعد عید یکی می خرم
سلام........
من یه هارد Seagate نو به notebook Apple وصل میکنم ، میشناستش ولی هیچی نمیتونم توش کپی کنم ، حتی نمیتونم فولدر بسازم ، ارور cant modify میده..... هیج جای قفل کردن هم رو خود هارد نداره
چیکارش کنم درست شه؟؟؟
سلام
یه چنتا سوال داشتم
Ipad در کل چه کارایهایی داره ؟ ( در کل تبلت ها رو میشه ازشون یه انتظار در حد کارایی های PC یا لپتاپ داشت به غیر از بازی؟ )
به نظر شما Ipad بهتره یا تبلت سامسونگ ( Galaxy tab p1000 ) ؟
ممنون
با تشکر از پاسخ کاملتون .
الان در حال حاضر قیمت Ipad 2 رو دارید؟
نظرتون در مورد تبلت های HTC و Motorola چیه؟
برای Ipad نرم افزارهاش در دسترس هست به سهولت؟ :d
ممنون
بازم ممنون از پاسختون .خواهش میکنم.
قیمت آیپد ۲ در حال حاضر از ۴۹۹ دلار شروع میشه.
نظر خاصی ندارم همه این ها شرکت های خوش نامی هستند که رو Android OS کار میکنند و داستانشون مثل Samsung هست و همونطور که گفتم بهتره ببینی با کدوم سیستم عامل بیشتر حال میکنی یا بیشتر به دردت میخوره.
بله بانک های نرم افزاری هم برای دانلود در اینترنت هم برای خرید در فروشگاه ها موجود هستند.
سلام
من میخوام یه 4 ipod touch بگیرم از نوع 8 گیگ.
1.آیا جیلبریک میشه؟
2.هشت گیگ کافیه؟چون من کلا نمیخوام زیاد خرج کنم.حدودا حجم یک بازیش چقدره مثلا plants vs zombies
3.gps هم داره؟
4. 270 تومن هست درسته؟
5.مال هر جا باشه face time هم داره؟
6.پایتخت برای خرید خوبه؟
7.ممنون
سلام دوست عزیز.من ipod 3g 32gig دارم که قصد خرید یه اپل پیل را دارم. میخواستم بدونم چه مدل(قشنگ و باریک) و چه قیمتی و از کجا تهیه کنم؟؟؟اگر امکانش هست که از خارج خرید چطوری(به عبارتی سایتی هست که بشه خرید.من نه آشنا دارم و نه راهی واسه خرید از خارج)
خیلی خیلی خیلی ممنون.