سلام وقی از viduct entranceوارد viduct شدی برو سمت راست همونجا میری رو دیوار وایمیستی بعد چند تا از این گوی های ابی بهت میده.کسی می دونه توی viduct یا کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه (کلاسی که آمبریج درس می داد) چیکار کنیم تا 100 در صد بشن؟ لطفا کمک کنید،من بدجوری گیر کردم ،من 92٪ بازی رو تموم کردم.
سلام توی کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه باید بری با وینگاردیوم لویوسا درب همه ی میز ها رو باز کنی اونوقت میری کنار میز تدریس وامستی و برا هر ردیف به طور جدا چوبت رو طرف میز اول میگیری وجادوی depulso رو انجام میدی و مثل دومینو درب تمام میز ها پشت سر هم بسته مرن .کسی می دونه توی viduct یا کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه (کلاسی که آمبریج درس می داد) چیکار کنیم تا 100 در صد بشن؟ لطفا کمک کنید،من بدجوری گیر کردم ،من 92٪ بازی رو تموم کردم.
من دارم به اعضای الف دال کمک میکنم.تو لیستم فقط 3 نفر مونده که نمیدونم باید باهاشون چی کار کرد.یکی اسنیپه یکی فلیت ویکه یکی هم دین توماسه.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
من تازه همین چند ساعت پیش بازی رو تموم کردم من اسنیپ رو که نمیدونم باید چیکار کنی اگر کار اسنیپ رو هم انجام ندی زیاد مهم نیست اون فقط واسه کار های امتیاز اورهولی دین توماس رو می دونم باید چیکار کنی توباید واسش گیاه جمع اوری کنی جاهای گیاه هارو هم بهت میگم
1- کنار اون پل ورودی مدرسه
2- راه رسیدن به خانه ی جغد ها
3-کنار دایره سنگی
4- اگه اشتباه نکنم اون سراشیبی که میرسه به دین توماس
5- یک گیاه جیغ کشو توی گلدون تو کلاس گیاه شناسی
نکته: 4 تای اول شبیه گل هستن وتو بامربع زدن می تونی او هارو بگیری امه پنجمی که جاشو بهت گفتم گل نیست ولی اینم با مربع زدن می تونی که بگیریش.
امافلیت من نمی دونم کیه ولی اگر از فلیت منظورت همون پروفوسور کوتوله هستش باید بری تو اونجایی کهرو هواشمع معلق هستشو معمولا تو سری فیلم های هری پاترمدیر مدرسه تو اونجا سخنرانی میکرد کنار شومینه تو همون مکان یه دختر وپسر هستند که جلویشان روی میز کلی کتاب و دفتر ریخته باید بروی و با ان دو صحبت کنی بعد برگرد پیش همون پروفوسور فلیت وباهش صحبت کن
اگر جاهای دیگه ی بازی گیر کردی به خودم بگو راهنمایت می کنم.
داداش من گیاه جیغ کشو ورداشتم گیاه های دیگه رو هم ورداشتم ولی دین توماس هی میگه باید گارگویل ها رو پیدا کنم دین توماس همون پسرست که سیاهه و تو حیاطه