1mohammad1
کاربر سایت
سلامآقا من از همتون ممنونم من هانا ابوت رو رد کردم و یکذره مرحله رفتم حالا رسیدم به یک جایی که ظاهرن باید هاگوارتز را خراب کنیم من رفتم پیش یک پسره که دم جغددونی وایساده وباید از دیوار جغددونی بالا برم و این کار رو میکنم اما هیچی نمیشه لطفا کمک کنید.:laughing:
سلامسلام
کسی می دونه چه جوری اون مرحله ای که باید به dolores umbridge کمک کنی چه جوریه؟:confused:
من بازی رو تموم کردم هر کسی که سوال داشت از من بپرسه
سلام ... من این بازی رو تا 81% کامل کردم اون دختره لونا {اسمش همین بود؟؟!! } همونجا واساده... .خواسم ببینم کسی هست که تمام چیت هارو بلد باشه ? مثلا اون توپ طلاییه تو اتاق عمومی شون چه جوری باید گیرش بیارم ؟ من فقط بلدم بزارمش لبه ی کمد ولی باز از جاش بلند می شه ... #یا اون جن آبیه تو کلاس دارک آرت ؟ اون قسمت از حیاط کلاک تاور رو هم بلد نیسم من ,چجوری باید پرچم هارو که بالای سنگ هاست جادو کنم تا مشعل های توی حیاط روشن بشه ؟؟ اهان اون در تو کتاب خونه تابلویی که یه مرد کوتوله با جغدش واساده چه جوری باز می شه؟ یا اون که تو طبقه 4 {فکر کنم } کت قرمز پوشیده چی,من یادم نمی یاد گفت پیش کدوم سه تا باید برم؟ :-bمن بازی رو تموم کردم هر کسی که سوال داشت از من بپرسه