amin_irt
کاربر سایت
الان تو بازار 3مدل وجود داره ، یکی DSi یکی Lite اولی حدود230 40 تومن ، Lite هم 160 70 تومن ، یکی هم Dsixl که تقریبا 2 برباز بزرگتر شده نسبت به قبلیاا حدود 450 تومن هم این مدل هست ، کپی هم شما یه کارتریج به نام R4 میخرید که بازیهای کپی رو روی اون کارتریج میریزید و میتونید بازی کپی بریزید
، من خودمم قبل عید داشتم یه Ds lite میخریدم چون باتریش حدود سه ساعت بیشتر از DSi دووم میاره ، ولی بعد نیم ساعت کلنجار رفتن با فروشنده بیچاره ، خیلی رک گفتم پشیمون شدم ، چون راستیتش دل منو زد ، صفحش خیلی کوچولو بود ، بازیاشم زیاد به دلم نشست ( با عرض پوزش از دوستداران)، Dsixl هم چون پولش نسبتا زیاد بود فعلا بیخیالش شدیم با همون PSP سر و کله میزنیم
اها پس lite ارزونتر هست و زودتر اومده اینو نمیدونستم
xl هم بکارم نمیاد یکی از اون دوتارو بتونم بگیرم خیلی خوب میشه
پس شما کلا دیگه ds نخریدید؟؟هیچ مدلی رو؟
منم شاید دلزده بشم خودمم نمیدونم ولی فک از اون وسایلی هست که باید تجربش کنم
حالا میگریم نهایتش خوشمون نیومد میفروشیم ولی خب تعریف ازش زیاد شنیدم و فروش خیلی خوبی هم داشته
خواهش میکنم
اگه یه مدل خوب با قیمت خوب میخواهید مدل DS Lite خوبه به نظرم
مهمترین فرقهای DS ها با هم :
اول از همه DS اومد که 2005 اومد فکر کنم
بعد DS Lite که نسخه بهتر شده DS هست و سبکتر شه و صفحه اش بهتر شده در کل و کلا از DS اولی بهتره و حدود 150 هست قیمتش و از بازی GBA هم پشتیبانی میکنه
DSI هم که سومین مدل هست و در کل بهترین میتونه باشه اما بازی GBA پشیبانی نمیکنه
دوربین داره دو تا و سیستمش هم جدیدتره و سرعت cpu-ش بالاتره و رمش هم بیشتره و صفحه اش هم یکم بزرگتره و قیمتش هم حدود 200 تا 300 هست
فکر کنم DSI XL هم که مدل بزرگ DSI هست فکر کنم و تراکم صفحه اش واقعا پایینه به نظرم
به نظرم DSI و DS Lite جفتشون خوبه (فکر نکنم که تو سرعت اجرای بازی هم باهم فرق داشته باشند)
30 تومن هم برای این هست که یه مدل از R4 بگیرید که میتونید باهاش بازی کپی اجرا کنید (بازی کپی داخل رم میکرو اس دی میریزید و بعد داخل R4 گذاشته و بعد r4 هم داخل دستگاه و بازی رو اجرا کرده )
لینک زیر هم خوبه :
Nintendo DS - Wikipedia, the free encyclopedia
من زیاد نمیدونم مهم هست که بازی های GBA رو پشتیبانی کنه یا نه؟؟