راهنمایی خرید Nds

راستیتش من دیدم که 3ds بازی های DS رو هم اجرا میکنه،رو این حساب گفتم بزارم یکم پولم جمع شه برم 3ds بگیرم،
بعد ازین ورم که شما میگی اکثر دستگاه ها مرجوعی هستن،خوب میترسم بیخود پولم رو بدم DSI بگیرم بعدش واسم مشکل ساز بشه،چون من به فروشندشم گفتم،گفت گارانتی نداره ولی اونطور که شنیدم این 3ds ها با گارانتی هستن،البته میدونم رو گارانتی خیلی نمیشه حساب کرد،ولی خوب به نظرم بهتر از اینه که آدم پولش رو بده بعدش معلوم نشه مشکلش حل شه یا نه.
بعد راستیتش میگن گرافیک 3ds خیلی بالاتر هستش،اینم یکی از دلایلم هست،البته میدونم که تو صفحات کوچیک گرافیک خیلی ارزشی نداره ولی به هر حال.
بازم اگه بقیه نظری دارن بگن ممنون
تو صفحه كوچيك گرافيك بهتره !راستي با 3d حتي گرافيك بيشترم ميشه!
نه dsi مرجويي نيست ولي خب تا وقتي اين هست اون اشتباهه

ببخشید الان برای کپی خور کردن دی اس قیمت r4 چنده حدودا ؟ و اینکه آیا بازی گیم بوی ادونس هم میاره ؟ اگه نه برای اجراش باید چی کار کرد ؟

ممنون

ببخشید الان برای کپی خور کردن دی اس قیمت r4 چنده حدودا ؟ و اینکه آیا بازی گیم بوی ادونس هم میاره ؟ اگه نه برای اجراش باید چی کار کرد ؟

ممنون
30 يا ٤٠ ديگه حد اكثر ٥٠
خيال و فكر بازي gba رو دي اس رو از سرتون تورو خدا بيرون بياريد چون اگه كنسولشو بگيريد ارزون تر درمياد!!!

wii

ممنون

فلش کارت حداکثر 50 هزاره من خودم از پاساژلباف طبقه زیر همکف 3 ماه پیش r4i sdhc 3ds خریدم 20 هزار

روی ds میتونی با شبیه ساز بازیا داس . میکرو . سگا . سوپر نینتندو . نئوجو . گیم بوی و گیم بوی کالرو بازی کنی

درباره بازیا گیم بوی ادونس اگه ds سری اول و ds lite داشته باشی این دو مدل غیر از کارتج ds خودشون مستقیم کارتج گیم بوی ادونس هم بهشون میخوره اما dsiکارتج گیم بوی ادونس بهش نمیخوره

ممنون

ولی منظورم اینه که میشه رو دی اس نسل اول یا دوم به صورت کپی خور بازی گیم بوی ادونس اجرا کرد ؟

آخه گیم بوی ادونس هم زیاد گیر نمیاد و یا مثلا تازه اون وسیله برای کپی خور کردنش فکر نکنم به راحتی پیدا بشه

ببخشید

باتشکر

ممنون

ولی منظورم اینه که میشه رو دی اس نسل اول یا دوم به صورت کپی خور بازی گیم بوی ادونس اجرا کرد ؟

آخه گیم بوی ادونس هم زیاد گیر نمیاد و یا مثلا تازه اون وسیله برای کپی خور کردنش فکر نکنم به راحتی پیدا بشه

ببخشید

باتشکر
اگه حاضري ٢٠٠ تومن پول به يه فلش كارت بدي اره ميشه ولي در غير اين صورت خير!

smoker تا جایی که من فهمیدم البته میگم که هنوز مطمین نیستم اجرای بازی های gba روی ds مدل ابتدایی یا ds lite با فلش کارت های مخصوص اجرای بازی های gba روی gba از طریق سوکت جلویی دستگاه هم امکان پذیره و حتما نباید به خاطرش supercard dstwo خرید البته بازم میگم که مطمین نیستم .

smoker تا جایی که من فهمیدم البته میگم که هنوز مطمین نیستم اجرای بازی های gba روی ds مدل ابتدایی یا ds lite با فلش کارت های مخصوص اجرای بازی های gba روی gba از طریق سوکت جلویی دستگاه هم امکان پذیره و حتما نباید به خاطرش supercard dstwo خرید البته بازم میگم که مطمین نیستم .
ds مدل اول و ds lite غیر از کارتج ds کارتج gba هم از جلو بهشون میخوره

باید با کارتج gba بازی کنی یا فلش کارت gba بخری که بازیا از روی رم اجرا میکنه که قیمتی بالا 100 هزار داره

خوب پس مجبور نیستی برای اجرای بازی های gba روی ds حتما فلش کارت ds two رو بخری با فلش کارت های مخصوص اجرای بازی های کپیه gba روی gba هم میشه اینکار رو کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or