راهنمایی خرید Nds

wii

من پايين ١٥٠ نديدم.....حالا شما اگه ديديد به اين اقا معرفي كنيد!

تو همین بازار سنتر ایمان کاظمی یه گیم بوی ادونس اس پی 90 هزار و یه فلش کارت گیم بوی ادونس با جعبه و سی دی 85 هزار برای فروش گذاشته بود

تو پرشین فروم تولز امید یه فلش کارت گیم بوی ادونس آک گذاشته بود 90 هزار خیلی چیزا دیگه هم برای فروش گذاشته بود مثل pse 11 برای 3ds قیمتش 25 هزار

امیر تاجیک تو کار کنسولا قدیمیه خیلی هم معروفه و البته وسایلشو گرونم میده فلش کارت گیم بوی ادونسو گذاشته بود 110 هزار

من یه ماه پیش مغازه امیر تاجیک بودم گیم بوی ادونس میکرو در حد آک داشت قرمز خوش رنگ یدونه خطم نداشت با جعبه و لوازم حتی کیف و محافظشم بود با یه کارتج اصل با جعبه میداد 120 هزار حتی آیدی psxx هم تو کاره فروشه کنسوله خبر داشت بهش گفتم میدونست دیده بود

حالا فلش کارت گیم بوی ادونس کم یابم باشه گرونم باشه بازم از قیمت خود کنسول بیشتر نیست

کسی که بالا 100 بگه دزده سر گردنه اس وگرنه قیمتش اینه

این دوستمونم باید وایسه یکی بفروشه تا بخره

من قبلا چنتا فلش کارت برای دوستام از مگا گیم شعبه 2 تو تجریشه گرفته بودم امروز رفتم سر زدم دیگه خبری نبود

در حال حاضر بهترین سیف ترین و کم هزینه ترین کنسول قابل حمل در ایران همین ds هست که میتونید روزی 1000 تا بازی براش دان کنید و در کمترین زمان ممکن بازی ها رو خودتون اجرا کنید
دستگاه خیلی خوش ساخت هیت و در هنگام بازی کردن به هیچ عنوان گیر و لگ و از این حرفا نداره البته هر 1000 سال یک بار شاید بشه
از همه اینا گذشته من نمیدونم بعضی از این بازی ها با این حجم کم چطوری این همه امکانات دارن آخه
من که خیلی باهاش حال میکنم

در حال حاضر بهترین سیف ترین و کم هزینه ترین کنسول قابل حمل در ایران همین ds هست که میتونید روزی 1000 تا بازی براش دان کنید و در کمترین زمان ممکن بازی ها رو خودتون اجرا کنید
دستگاه خیلی خوش ساخت هیت و در هنگام بازی کردن به هیچ عنوان گیر و لگ و از این حرفا نداره البته هر 1000 سال یک بار شاید بشه
از همه اینا گذشته من نمیدونم بعضی از این بازی ها با این حجم کم چطوری این همه امکانات دارن آخه
من که خیلی باهاش حال میکنم

آره سری ds ارزونترین کنسول بازیی که هنوز ساپورت میشن

محصولات نینتندو همه خوش ساختن عمری بندرت خراب میشن نمونش همین
ds و wii اصلا خرابی ندارن

بازی که براش مثل مور و ملخ ریخته

آخه بعضی از بازیا نیست همه بازیاش ایطوریه من بازی
broderin arms dsبازی میکردم سوم شخص و عالیه گیمپلیش خیلی خوبه حجم بازیش فقط 16 مگابایته

تو نینتندو 64 هم همینطوره اویل 2 نینتندو 64 دیدم بنظرم خیلی قویتر از اویل 2پلی1 ه اما حجم اویل نینتندو 64 حدود 62 مگابایته

بازیا خلاقانه و باحالی داره ایده هایی تو بازیاش هست که تو هیچ کنسول دیگهپیدانمیکنی

بخاطر همین
ds بالا 154 میلیون کنسولفروخت

واقعا کنسول جالبیه یکی از چیز هایی که من واقعا دوست دارم اینه که اصلا معطلت نمیکنه و تند تند میتونی بازی کنی

آره کنسول باحالیه

معطل نکردنش بخاطر استفاده از کارتجه چون سرعتش بالاس لودم نداره

استفاده از کارتج چنتا مزیت داره :

اول سرعتش خیلی بالاس

دوم مشکل خوندن دیسک و داغی نداره

سوم چون کارتجه مصرف باتری کمتره

چهارم کارتج بندرت آسیب میبینه

پنجم کارتج سرعت انتقال اطلاعاتش فوق العاده بالاس

روی 3ds هم بازی اویل رولیشنز اجرا میکردم اصلا لود نداشت سرعتش خارق العاده بود

همین قضیه روی نینتندو 64 بود وقتی پلی 1 از دیسک اجرا میکرد اون زمان سرعت آخر رایت 4 ایکس بود که بازیا با سرعت 2 رایت میشدن لودا خیلی طولانی داشتن اما نینتندو 64 از کارتجا سرعت بالا استفاده میکرد لود نداشتن بازیا با سرعت بیشتری اجرا میشدن رندر و بازدهی نینتندو 64 بیشتر بود البته نینتندو 64 از لحاظ سخت افزاری دوبرابر پلی 1 قدرت داشت سی پیو پلی 1 33 مگاهرتز بود سی پیو نینتندو 64 96 مگاهرتز

من یکی از بچه های دوستامون PSP داشت هی میاورد پیش من میگفت کپی خورش پریده این رو برای من درست کن ، آخرین سوالش هم این میشد که میشه DS رو بدی تا اون درست میشه من باهاش بازی کنم
یه روز دادم همین جور الکی ورداشته دستگاهش رو آورده گفتم علی رضا این که چیزیش نیست گفت آخه بازی های این باحال تری
مخصوصا عاشق این ZELDA شده بود

من یکی از بچه های دوستامون PSP داشت هی میاورد پیش من میگفت کپی خورش پریده این رو برای من درست کن ، آخرین سوالش هم این میشد که میشه DS رو بدی تا اون درست میشه من باهاش بازی کنم
یه روز دادم همین جور الکی ورداشته دستگاهش رو آورده گفتم علی رضا این که چیزیش نیست گفت آخه بازی های این باحال تری

چه باحال

آره بازیا ds بیشتر ساده ان اما گیم پلی قوی داره تو تک تک بازیا ds ایده ها جالی و خلاقیت بینظیری استفاده شده مثل Super Scribblenauts

آره سری ds ارزونترین کنسول بازیی که هنوز ساپورت میشن

محصولات نینتندو همه خوش ساختن عمری بندرت خراب میشن نمونش همین
ds و wii اصلا خرابی ندارن

بازی که براش مثل مور و ملخ ریخته

آخه بعضی از بازیا نیست همه بازیاش ایطوریه من بازی
broderin arms dsبازی میکردم سوم شخص و عالیه گیمپلیش خیلی خوبه حجم بازیش فقط 16 مگابایته

تو نینتندو 64 هم همینطوره اویل 2 نینتندو 64 دیدم بنظرم خیلی قویتر از اویل 2پلی1 ه اما حجم اویل نینتندو 64 حدود 62 مگابایته

بازیا خلاقانه و باحالی داره ایده هایی تو بازیاش هست که تو هیچ کنسول دیگهپیدانمیکنی

بخاطر همین
ds بالا 155 میلیون کنسولفروخت

موافقم

واقعا کنسول جالبیه یکی از چیز هایی که من واقعا دوست دارم اینه که اصلا معطلت نمیکنه و تند تند میتونی بازی کنی

درسته تو اجرا بازیا بدون معطلیه

آره کنسول باحالیه

معطل نکردنش بخاطر استفاده از کارتجه چون سرعتش بالاس لودم نداره

استفاده از کارتج چنتا مزیت داره :

اول سرعتش خیلی بالاس

دوم مشکل خوندن دیسک و داغی نداره

سوم چون کارتجه مصرف باتری کمتره

چهارم کارتج بندرت آسیب میبینه

پنجم کارتج سرعت انتقال اطلاعاتش فوق العاده بالاس

روی 3ds هم بازی اویل رولیشنز اجرا میکردم اصلا لود نداشت سرعتش خارق العاده بود

همین قضیه روی نینتندو 64 بود وقتی پلی 1 از دیسک اجرا میکرد اون زمان سرعت آخر رایت 4 ایکس بود که بازیا با سرعت 2 رایت میشدن لودا خیلی طولانی داشتن اما نینتندو 64 از کارتجا سرعت بالا استفاده میکرد لود نداشتن بازیا با سرعت بیشتری اجرا میشدن رندر و بازدهی نینتندو 64 بیشتر بود البته نینتندو 64 از لحاظ سخت افزاری دوبرابر پلی 1 قدرت داشت سی پیو پلی 1 33 مگاهرتز بود سی پیو نینتندو 64 96 مگاهرتز

دمت گرم خیلی کامل و خوب گفتی

چه جالب

سلام دوستان
من خودم قبلا DS داشتم اما بنا به دلایلی فروختمش
الان می خوام دوباره بگیرم .
ببینید من خودم یه گیمر هاردکور هستم و هدفم از خرید DS هم بازی های خلاقانشه
مثلا با soul bubbles و Castlevani : order of ecclesia (این یکی فوق العاده بود...) واقعا حال کردم
این رو می دونم که 5000 تا بازی براش هست . اما من که از PS1 تا WII همه ی بازی های TOP کنسول ها رو داشتم خیلی از بازی های این کنسول حال نمیده بهم
الان از دوستان می خوام لطف کنن یه لیست تقریبا کامل از بازی های خیلی خیلی خوب این کنسول خاص رو برام بگن . خیلی خیلی ممنون
خودم اینا رو می دونم :
phantom hourglass
spirit tracks
soul bubbles
the world end with you
shin megami tensi devil survivor 2
okamiden
new super mario brosmetroid hunter
Ghost Trick
Grand Theft Auto - Chinatown Wars
Mario & Luigi - Bowser's Inside Story
Mario & Luigi - Partners in Time
Mario vs. Donkey Kong - Mini-Land Mayhem!
Metroid Prime Hunters
Phoenix Wright - Ace Attorney

شماها چیزای دیگه رو بگید . فقط لطف کنید تا جایی که می شه لیست کامل باشه تا به یه منبع خوب هم برای همه تبدیل بشه
هر کسی هم تونست لیست رو تکمیل کنه
البته با عرض معذرت ، و بدون توهین به سلیقه ی دوستان ، به نظرم مثلا Assasian creedی که تاپیکش بالا اومده اصلا نسبت به مثلا kirby حرفی واسه گفتن نداره رو DS . من بازی های خاص DS رو می خوام که واقعا تجربه ی مشابهی ندارن.مثلا زلدا ها خیلی خیلی خفنن و یا Castlevania

راستی اینجا کسی هست DS Lite آکبند به همراه R4 (بهترینش برای اجرا اینه درسته؟قبلا DSTT داشتم) بفروشه ؟

آخرین ویرایش:
اقا سلام
من قصد خرید ds دارم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
یعنی کلا همه جور کنسولی داشتم بجز محصولات نیتندو
حالا میخوام کنسوله دستیشو بگرم ولی هیچ سر رشته ایی ندارم یعنی اینقدر مدلهای مختلف داره که من گیج شدم (فک کنم سالی دو تا میزنه)
ds-lite -xl-3ds و هزاران مدل دیگه که من نمیدونم چی هستن
یه خواهشی داشتم یکی بیاد اینارو از اول که معرفی شدن بزاره اینجا
یعنی مثلا میگم اولین مدلش سال 2003 اومد اسمش اینه ..اگه مشخصات سخت افزاریشم بزاره که دیگه عالیه بعد به ترتیب بره نسخه بعدی
تا اخریش که فکنم همین 3d هست
بعد تو این مشخصات مثل کپی خور بودنش و اینارو هم اگه بگید یک دنیا ممنون میشم همچین نحوه ی دانلود و ریختن بازی روش
خواهشا هر کی میدونه دریغ نکنه من همه کنسول هارو داشتم یا یه جوری باهاشون کار کردم بجز اینا و الان دنبال اینا هستم ممنون میشم کمک کنید

اقا سلام
من قصد خرید ds دارم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
یعنی کلا همه جور کنسولی داشتم بجز محصولات نیتندو
حالا میخوام کنسوله دستیشو بگرم ولی هیچ سر رشته ایی ندارم یعنی اینقدر مدلهای مختلف داره که من گیج شدم (فک کنم سالی دو تا میزنه)
ds-lite -xl-3ds و هزاران مدل دیگه که من نمیدونم چی هستن
یه خواهشی داشتم یکی بیاد اینارو از اول که معرفی شدن بزاره اینجا
یعنی مثلا میگم اولین مدلش سال 2003 اومد اسمش اینه ..اگه مشخصات سخت افزاریشم بزاره که دیگه عالیه بعد به ترتیب بره نسخه بعدی
تا اخریش که فکنم همین 3d هست
بعد تو این مشخصات مثل کپی خور بودنش و اینارو هم اگه بگید یک دنیا ممنون میشم همچین نحوه ی دانلود و ریختن بازی روش
خواهشا هر کی میدونه دریغ نکنه من همه کنسول هارو داشتم یا یه جوری باهاشون کار کردم بجز اینا و الان دنبال اینا هستم ممنون میشم کمک کنید

DS کنسول نسل قبل دستی نینتندو هست و تقریبا دیگه براش بازی نمیاد و به نظر من بهترین مدلش DSI هست

اولین DS فکر کنم 2005 اومد

DS بازیهای خیلی خوبی داره (اگر میخواهید DS بگیرید دیدتون رو از گرافیک جدا کنید چون این کنسول گرافیک محور نیست و اکثر بازیهای مهمش گیم پلی محور هست )

با حدود 30 تومن هم میتونید اکثر بازیهاش رو اجرا کنید به صورت کپی

از خوبیهاش :

آرشیو قوی بازی (انواع بازی ها با حجم تقریبا کم و بعضی بازیهاش شاهکاره مثلا حدود 50 بازی قشنگ داره تقریبا حداقل)

https://www.nintendo.com/ds/what-is/

====================================

3DS کنسول نسل حاضر دستی نینتندو هست و سال 2011 اومد اولینش فکر کنم

برای اجرای بازی کپی دردسرش بیشتر از DS هست تقریبا و سخت تره یه جورایی

قدرت گرافیکیش تقریبا در حد psp هست اما شایدم کمی بیشتر باشه به نظرم

3ds هم حداقل 20 بازی قشنگ یا خیلی قشنگ داره به نظرم

قابلیت نمایش تصویر سه بعدی هم داره بدون عینک

مقاله زیر رو حتما حتما بخونید به نظرم :

http://forum.bazicenter.com/thread86504/

DS کنسول نسل قبل دستی نینتندو هست و تقریبا دیگه براش بازی نمیاد و به نظر من بهترین مدلش DSI هست

اولین DS فکر کنم 2005 اومد

DS بازیهای خیلی خوبی داره (اگر میخواهید DS بگیرید دیدتون رو از گرافیک جدا کنید چون این کنسول گرافیک محور نیست و اکثر بازیهای مهمش گیم پلی محور هست )

با حدود 30 تومن هم میتونید اکثر بازیهاش رو اجرا کنید به صورت کپی

از خوبیهاش :

آرشیو قوی بازی (انواع بازی ها با حجم تقریبا کم و بعضی بازیهاش شاهکاره مثلا حدود 50 بازی قشنگ داره تقریبا حداقل)

https://www.nintendo.com/ds/what-is/

====================================

3DS کنسول نسل حاضر دستی نینتندو هست و سال 2011 اومد اولینش فکر کنم

برای اجرای بازی کپی دردسرش بیشتر از DS هست تقریبا و سخت تره یه جورایی

قدرت گرافیکیش تقریبا در حد psp هست اما شایدم کمی بیشتر باشه به نظرم

3ds هم حداقل 20 بازی قشنگ یا خیلی قشنگ داره به نظرم

قابلیت نمایش تصویر سه بعدی هم داره بدون عینک

مقاله زیر رو حتما حتما بخونید به نظرم :

http://forum.bazicenter.com/thread86504/
تشکر دوست خوبم ولی لطفا اگه ممکنه کامل بفر مائید

من یه جورایی اولویتم با ds هست نسل قبل
در جریان هستم که زیاد رو گرافیک مانور نمیده و سخت افزار زیاد قوی نداره (قارچ خور و زلدا اینا باشه خوبه)
ولی چیزی که داره اعصابمو خورد میکنه تنوع مدلهاس
ds-dsi-nds-ds lite-ds xl- هزار جور Ds دیگه نمیدونم اینا چه فرقی دارن من میخوام تفاوت و اینکه کدوم اول اومد رو به ترتیب بدونم
الان مثلا psp خیلی واضح تر هست مدلاش 1000-2000-3000 و go و نسل جدیدشم که اسم داره ولی نینتندو صد مدل زده

اینکه شما میگید اولیش سال 2005 اومد مطمئن هستین؟؟فک کنم کنسول دستی نینتندو قبل از psp اومده باشه
این 30 تومن یعنی چی؟؟هر بازیش اینقدر قیمت داره؟؟یا کل بازیهاش بصورت کپی؟؟
اصلا کپی خور هست این کنسول دستی؟؟
فعلا اینا هست با یه چنتا مسائل کوچیک دیگه ..

در جریان هستم که زیاد رو گرافیک مانور نمیده و سخت افزار زیاد قوی نداره (قارچ خور و زلدا اینا باشه خوبه)
ds-dsi-nds-ds lite-ds xl- هزار جور Ds دیگه نمیدونم اینا چه فرقی دارن من میخوام تفاوت و اینکه کدوم اول اومد رو به ترتیب بدونم
الان مثلا psp خیلی واضح تر هست مدلاش 1000-2000-3000 و go و نسل جدیدشم که اسم داره ولی نینتندو صد مدل زده

اینکه شما میگید اولیش سال 2005 اومد مطمئن هستین؟؟فک کنم کنسول دستی نینتندو قبل از psp اومده باشه
الان تو بازار 3مدل وجود داره ، یکی DSi یکی Lite اولی حدود230 40 تومن ، Lite هم 160 70 تومن ، یکی هم Dsixl که تقریبا 2 برباز بزرگتر شده نسبت به قبلیاا حدود 450 تومن هم این مدل هست ، کپی هم شما یه کارتریج به نام R4 میخرید که بازیهای کپی رو روی اون کارتریج میریزید و میتونید بازی کپی بریزید
، من خودمم قبل عید داشتم یه Ds lite میخریدم چون باتریش حدود سه ساعت بیشتر از DSi دووم میاره ، ولی بعد نیم ساعت کلنجار رفتن با فروشنده بیچاره ، خیلی رک گفتم پشیمون شدم ، چون راستیتش دل منو زد ، صفحش خیلی کوچولو بود ، بازیاشم زیاد به دلم نشست ( با عرض پوزش از دوستداران)، Dsixl هم چون پولش نسبتا زیاد بود فعلا بیخیالش شدیم با همون PSP سر و کله میزنیم

خواهش میکنم

اگه یه مدل خوب با قیمت خوب میخواهید مدل DS Lite خوبه به نظرم

مهمترین فرقهای DS ها با هم :

اول از همه DS اومد که 2005 اومد فکر کنم

بعد DS Lite که نسخه بهتر شده DS هست و سبکتر شه و صفحه اش بهتر شده در کل و کلا از DS اولی بهتره و حدود 150 هست قیمتش و از بازی GBA هم پشتیبانی میکنه

DSI هم که سومین مدل هست و در کل بهترین میتونه باشه اما بازی GBA پشیبانی نمیکنه
دوربین داره دو تا و سیستمش هم جدیدتره و سرعت cpu-ش بالاتره و رمش هم بیشتره و صفحه اش هم یکم بزرگتره و قیمتش هم حدود 200 تا 300 هست

فکر کنم DSI XL هم که مدل بزرگ DSI هست فکر کنم و تراکم صفحه اش واقعا پایینه به نظرم

به نظرم DSI و DS Lite جفتشون خوبه (فکر نکنم که تو سرعت اجرای بازی هم باهم فرق داشته باشند)

30 تومن هم برای این هست که یه مدل از R4 بگیرید که میتونید باهاش بازی کپی اجرا کنید (بازی کپی داخل رم میکرو اس دی میریزید و بعد داخل R4 گذاشته و بعد r4 هم داخل دستگاه و بازی رو اجرا کرده )

لینک زیر هم خوبه :

Nintendo DS - Wikipedia, the free encyclopedia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or