راهنمایی خرید Nds

ببخشید اگه ممکنه شبیه ساز بازی های میکرو و سگا را برای ds بزارین و یکم راهنمایی کنید در مورد استفاده از شبیه ساز.
امکان این هست که بتونم بازی های game boy advance را روی ds به صورت هک بازی کنم؟؟

این لینک شبیه ساز میکرو و مثل بازی های DS بریز توی رم و اجرا کن و از توی شبیه ساز آدرس بازی های میکرو بهش بده و تمام!

Download nesDS nds

اینم سایت واسه دانلود رام
CoolROM.com - N64 ROMs GBA ROMs SNES ROMs NDS ROMs GBC ROMs NES ROMs MAME ROMs PSX ROMs Gamecube ROMs ISOs and Emulators

شبیه ساز سگا هم توی تاپیک های دیگه هست و یه نگاه بنداز و اگه پیدا نکردی بگو اونم آپلود کنم...(الان پیدا نکردم آپلود کنم برات)

کسی نیست جواب من را بده؟؟

لیست بهترین امولاتورها برای DS:

GameYob بهترین برنامه برای بازیهای گیم بوی و گیم بوی کالر هست. با توجه به رزولوشن DS می تونید این برنامه رو در مد 1:1 بدون اسکیل کردن اجرا کنید که در این مد تصویر بسیار شفافی رو خواهید داشت و برای بازیهای خاصی می تونید از مرزهای گیم بوی پلیر بهره مند بشید و مرزهای دلخواه خودتون رو برای دیگر بازیها داشته باشید. همچنین می تونید LCD بالا یا پایین رو انتخاب کنید. توانایی اسکیل کردن با نسبت برابر و فول اسکرین رو هم داره. قابلیت سبیه سازی گیم بوی لینک و گیم بوی پرینتر رو هم داره. از ویژگیهای برتر این امولاتور این هست که می تونید LCD دیگر رو هنگام بازی خاموش کنید.

S8DS این برنامه توانایی اجرای بازیهای کنسولهای ۸ بیتی سگا، سگا مستر سیستم و سگا گیم گیر رو داره. تصویر بسیار شفاف و خاموش شدن LCD پایین از ویژگیهای این امولاتور هست.

NitroGrafx این برنامه که توسط همان تیم S8DS نوشته شده و تنظیم های آنها شباهت بسیاری باهم دارند، برای اجرای بازیهای PC-Engine/TurboGrafx-16 بکار می ره کهمی تونه بازیهای CD-ROM این کنسول هم اجرا کنه. مانند S8DS می تونه LCD پایینی خاموش شه. برای اجرای بازیهای CD-ROM باید فایل بایوس رو داشته باشید و فرمت آن Bin/Cue باشه.

nedDS این امولاتور برای اجرای بازیهای NES/میکرو بکار می ره که سازگاری بسیار خوبی داره و علاوه بر انتخاب LCD بالا یا پایین می تونه از Cheat Code ها هم استفاده کنه.

GBAEmu4DS امولاتور گیم بوی ادوانس روی DS و DSi (یا 3DS) هست که بدون نیاز به کارتهای گرانقیمت و کمیاب و تنها روی کارتهای r4 اریجینال یا کارتهای کلونی مثل r4 Dual Core اجرا می شه. هنوز به نسخه پایانی نرسیده و با همه بازیها سازگاز نیست.

DSx86 این برنامه تواایی اجرای بازیهای و برنامه های DOS رو در مد 80186 Real Mode داره که به این معنیه که بازیهایی که برای ۲۸۶ یا بالاتر نوشته شده اند روی آن کار نمی کنند اما برنامه های قدیمی مثل ویندوزتا نسخه 3.0 یا کامپایلرها و زبانهای برنامه نویسی قدمی می تون روش اجرا شه. و همچنین می تونید از آرشیو بزرگی از بازیهای قدیمی DOS بهره مند بشید. می تونید برای اطلاعات بیشتر به سایت آن سری بزنید.

JenesisDS این برنامه توانایی اجرای برنامه های سگا مگا درایو/جنسیس رو با سرعت و کیفیت بسیار خوبی داره.

SNEmulDS و lolSNES برای اجرای بازیهای سوپر نینتندو بکار می رن که تو همه بازیهای سازگاری خوبی ندارند. SNEMulDS دیگه نسخه تازه ای نخواهد داشت ولی lolSNES ممکنه نسخه تازه تری رو در آینده داشته باشه. بزرگترین ایراد این دو امولاتور اینه که ممکنه پس زمینه در برخی بازیهای و مرحله ها به درستی نمایش داده نشن.

ScummVM-DS این برنامه توانایی اجرای بسیاری از بازیهای ماجرایی قدیمی محیط DOS رو که با DSx86 نمی شه اجرا کرد رو داره. همچنین می تونید چند تا بازی و امولاتور برای سیستمهای دیگری مثل Wii، PSP رو از سایت آن دانلود کنید.

StellaDS این امولاتور نسخه مخصوص DS برای اجرای بازیهای کنسول بیاد ماندنی آتاری ۲۶۰۰ هست.

در اینجا لیست کاملتری از امولاتورهای DS رو می بینید:

http://gbatemp.net/threads/list-of-all-emulators-for-ds.255764/

آخرین ویرایش:
این هم برای طرفدارا ds

dsc_0382.png

dsc_0391.png

دوستان چرا بازی کونترا 4 اینقدر سخته؟؟ هیچکدومتون تمومش کردین؟؟؟

چندتا بازی تو سبک کونترا معرفی کنید.
کسی میتونه چندتا بازی تو سبک لاک پشتهای نینجا میکرو معرفی کنه؟؟

دوستان چرا بازی کونترا 4 اینقدر سخته؟؟ هیچکدومتون تمومش کردین؟؟؟
چندتا بازی تو سبک کونترا معرفی کنید.
کسی میتونه چندتا بازی تو سبک لاک پشتهای نینجا میکرو معرفی کنه؟؟

کنترا برای کنسول اسطوره ای nintendo nes (میکرو) سال 1987 اومد همون زمانشم خیلی سخت بود خیلی ها نتونستن تا آخرش برن الان بازیش کنی بعد از این همه مدت بازم سخته حالا چه برسه به کنترا 4

کنترا nes

Contra_(NES_version_screenshot).png

کنترا 4 برای ds

Contra_4_Coverart.png

من خودم زیاد نتونستم تو کنترا 4 برم جلو خیلی سخت بود

لیست خیلی از بازیا ds

List of Nintendo DS games - Wikipedia, the free encyclopedia

خود لاکپشت ها نینجا ds همونیه که میخوای

Teenage Mutant Ninja Turtles - Arcade Attack (US)(M3)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

Teenage Mutant Ninja Turtles 3 - Mutant Nightmare (U)(Trashman) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

TMNT - Teenage Mutant Ninja Turtles (E)(Wet 'N' Wild) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

یه سوال ds lite چقدر شارژ نگه میداره؟؟؟

با کمترین نور صفحه از 15 تا 19 ساعت

با بیشترین نور صفحه از 5 تا 8 ساعت

البته اگه فلش کارت دوال کور داری مصرف باتری دوبرابره چون فلش کارت دوال کور دوتا چیپ داره خیلی قویه

دوستان که کمک نکردن اما خودم تونستم سیو بازیا ds پیدا کنم بازی هایی که گیر کرده بودم تونستم رد کنم :d

الان چه بازی ds دارید بازی میکنید؟

ssj48eu5p74w5hz7l04s.jpg

دوستان که کمک نکردن اما خودم تونستم سیو بازیا ds پیدا کنم بازی هایی که گیر کرده بودم تونستم رد کنم :d

الان چه بازی ds دارید بازی میکنید؟

ssj48eu5p74w5hz7l04s.jpg

احسان جان چه سایتی سیو داره ؟
راستی سایتی نمیشناسی دانلود بازی های Ds به صورت پکی باشه؟ یا سورس لینک مستقیم باشن کلی بزنیم دان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or