راهنمایی خرید Nds

خیر هر مدلی که بگیرید بهش میخوره. من lite دارم با R4i-advance که به 3ds هم میخوره راحت بازی میکنم.

حالا اگه میخوای dsi نو بگیری بهتره توی تصمیمت تجدید نظر کنی و یک 3ds کارکرده بخری بهتره

نه میخوام یه دست دو بگیرم میگه 160 خوبه این کنسول برای من که عاشق بازی های 2بعدی ام بنظر شما انتخابخوبیه بعد شاژنگه داریش چطوریه اگر از کارت حک استفاده کنی میگن زود تر باطری خالی میکنه دارسته

نه میخوام یه دست دو بگیرم میگه 160 خوبه این کنسول برای من که عاشق بازی های 2بعدی ام بنظر شما انتخابخوبیه بعد شاژنگه داریش چطوریه اگر از کارت حک استفاده کنی میگن زود تر باطری خالی میکنه دارسته

اگه باتریش مورد نداشته باشه با یکبار شارژ کامل راحت تا 5 یا حداکثر 6 ساعت میتونید استفاده کنید. (با نور متوسط)
اگه مثل من بیشتر توی تاریکی بازی کنید با نور حداقل، تا 6 7 ساعت هم جواب میده.
استفاده از R4 بجای کارتریج اصل خیلی برای شارژ فرقی نمیکنه از اون نظر هم خیالت راحت

الان تو بازار میتونم DSi پیدا کنم؟ بازیهاش واسه دانلود پیدا میشه؟
شما هم كه مي خواي به نينتندو بچسبي......:d
اره پيدا ميشه ولي واقعا چرا dsi ؟؟؟
يه لايت كارتو را ميندازه اين dsi كلا پول اضافيه.
واسه چه بازي هاي مي خواي؟محظ اطلاع پرسوناش زياد جالب نيست ولي رو 3ds داره يدونه مياد...:>خيلي توپه...
اره بابا بازياش ريخته

من راستش فن کنسول خاصی نیستم اما فن چندتا سری بازیم مثل Dragon Quest و Harvest Moonو Okami و چندتا بازی دیگه که کاملا انحصار نینتندو شدن..واسه همین میخوام یکی بگیرم چون طرفدار کنسول دستی هم هستم..الان تو بازار میتونم Lite پیدا کنم؟

من راستش فن کنسول خاصی نیستم اما فن چندتا سری بازیم مثل Dragon Quest و Harvest Moonو Okami و چندتا بازی دیگه که کاملا انحصار نینتندو شدن..واسه همین میخوام یکی بگیرم چون طرفدار کنسول دستی هم هستم..الان تو بازار میتونم Lite پیدا کنم؟
اینجا دیشب برای شما بحث کردیم!
http://forum.bazicenter.com/thread5188/page10

لایت و i اک توی مشهد پیدا میشه چون مخاطب نداره
بازارچه همینجا یا پرشین تولز یکی دو مورد داره

wii

دی اس لایت آک 190 هزاره

من میخوام یه کنسول دستی بخرم تا بتونم هاروست مون بازی کنم همیشه همراهم باشه
فرق بین DS و DSi و DSlite و R4 ,هم نفهمیدم چی بود
کدوم رو باید بخرم؟
اصلا هاروست مون هاش لاحال هستن با برم PSP بخرم؟
قیمت کنسول الان چند شده؟

نینتندو

من میخوام یه کنسول دستی بخرم تا بتونم هاروست مون بازی کنم همیشه همراهم باشهفرق بین DS و DSi و DSlite و R4 ,هم نفهمیدم چی بودکدوم رو باید بخرم؟اصلا هاروست مون هاش لاحال هستن با برم PSP بخرم؟قیمت کنسول الان چند شده؟
کنسول دستی ds چهار مدل داره مدل اول ds معمولی که کارت گیم بوی ادونس هم بهش میخورد این مدل بدنه بزرگتری داره ... مدل بعدی مدل ds lite این مدل همون مدل قبیله اما کوچیکتر شده خوشگلتر خوش دست تر شده زمان مصرف باتری بیشتر شده و تنظیم نور صفحه داره علاوه بر بازی خودش کارتج گیم بوی ادونس هم میخوره ... مدل dsi همون مدل قبلیه فقط کارتج گیم بوی ورداشتن دستگاه باریک پهن تر کردن یه دوربین وی جی ای هم گذاشتن . R4 کارت کپی خور کردنه .. بنظرم دی اس لایت بخری بهتره چون هم خوشگله هم کارتج گیم بوی ادونس بهش میخوره

- - -ویرایش - - -

دی اس اولی اصلأ آک نداره دی اس لایت آکش 190 تا 200 هزار دی اس آی آکش 250 هزار .. اگه طرفدار بازیای های مثل بازی که گفتی هستی اگه بازیا سبک استراتژی و آر پی جی و ......دوست دارری ds بهترین انتخابه . ds با اختلاف خیلی بالایی تو فروش psp شکست دد

کنسول دستی ds چهار مدل داره مدل اول ds معمولی که کارت گیم بوی ادونس هم بهش میخورد این مدل بدنه بزرگتری داره ... مدل بعدی مدل ds lite این مدل همون مدل قبیله اما کوچیکتر شده خوشگلتر خوش دست تر شده زمان مصرف باتری بیشتر شده و تنظیم نور صفحه داره علاوه بر بازی خودش کارتج گیم بوی ادونس هم میخوره ... مدل dsi همون مدل قبلیه فقط کارتج گیم بوی ورداشتن دستگاه باریک پهن تر کردن یه دوربین وی جی ای هم گذاشتن . R4 کارت کپی خور کردنه .. بنظرم دی اس لایت بخری بهتره چون هم خوشگله هم کارتج گیم بوی ادونس بهش میخوره

- - -ویرایش - - -

دی اس اولی اصلأ آک نداره دی اس لایت آکش 190 تا 200 هزار دی اس آی آکش 250 هزار .. اگه طرفدار بازیای های مثل بازی که گفتی هستی اگه بازیا سبک استراتژی و آر پی جی و ......دوست دارری ds بهترین انتخابه . ds با اختلاف خیلی بالایی تو فروش psp شکست دد

ممنون بخاطر راهنماییت
اره خیلی وقته دنبال یه بازی استراتژیک میگردم که هرجا برم بتونم بازی کنم
من تهران نیستم بچه جنوبم
کجا میتونم بصورت اینترنتی خرید داشته باشم یا کسی باشه بش بگم برام بیاره!
راستی نحوه تهیه بازی هاش چطوره؟اینترنتی گیر میاد یا باید از جایی خرید؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or