راهنمایی خرید Nds

الان تو بازار 3مدل وجود داره ، یکی DSi یکی Lite اولی حدود230 40 تومن ، Lite هم 160 70 تومن ، یکی هم Dsixl که تقریبا 2 برباز بزرگتر شده نسبت به قبلیاا حدود 450 تومن هم این مدل هست ، کپی هم شما یه کارتریج به نام R4 میخرید که بازیهای کپی رو روی اون کارتریج میریزید و میتونید بازی کپی بریزید
، من خودمم قبل عید داشتم یه Ds lite میخریدم چون باتریش حدود سه ساعت بیشتر از DSi دووم میاره ، ولی بعد نیم ساعت کلنجار رفتن با فروشنده بیچاره ، خیلی رک گفتم پشیمون شدم ، چون راستیتش دل منو زد ، صفحش خیلی کوچولو بود ، بازیاشم زیاد به دلم نشست ( با عرض پوزش از دوستداران)، Dsixl هم چون پولش نسبتا زیاد بود فعلا بیخیالش شدیم با همون PSP سر و کله میزنیم

اها پس lite ارزونتر هست و زودتر اومده اینو نمیدونستم
xl هم بکارم نمیاد یکی از اون دوتارو بتونم بگیرم خیلی خوب میشه
پس شما کلا دیگه ds نخریدید؟؟هیچ مدلی رو؟
منم شاید دلزده بشم خودمم نمیدونم ولی فک از اون وسایلی هست که باید تجربش کنم
حالا میگریم نهایتش خوشمون نیومد میفروشیم ولی خب تعریف ازش زیاد شنیدم و فروش خیلی خوبی هم داشته

خواهش میکنم

اگه یه مدل خوب با قیمت خوب میخواهید مدل DS Lite خوبه به نظرم

مهمترین فرقهای DS ها با هم :

اول از همه DS اومد که 2005 اومد فکر کنم

بعد DS Lite که نسخه بهتر شده DS هست و سبکتر شه و صفحه اش بهتر شده در کل و کلا از DS اولی بهتره و حدود 150 هست قیمتش و از بازی GBA هم پشتیبانی میکنه

DSI هم که سومین مدل هست و در کل بهترین میتونه باشه اما بازی GBA پشیبانی نمیکنه
دوربین داره دو تا و سیستمش هم جدیدتره و سرعت cpu-ش بالاتره و رمش هم بیشتره و صفحه اش هم یکم بزرگتره و قیمتش هم حدود 200 تا 300 هست

فکر کنم DSI XL هم که مدل بزرگ DSI هست فکر کنم و تراکم صفحه اش واقعا پایینه به نظرم

به نظرم DSI و DS Lite جفتشون خوبه (فکر نکنم که تو سرعت اجرای بازی هم باهم فرق داشته باشند)

30 تومن هم برای این هست که یه مدل از R4 بگیرید که میتونید باهاش بازی کپی اجرا کنید (بازی کپی داخل رم میکرو اس دی میریزید و بعد داخل R4 گذاشته و بعد r4 هم داخل دستگاه و بازی رو اجرا کرده )

لینک زیر هم خوبه :

Nintendo DS - Wikipedia, the free encyclopedia

من زیاد نمیدونم مهم هست که بازی های GBA رو پشتیبانی کنه یا نه؟؟

اها پس lite ارزونتر هست و زودتر اومده اینو نمیدونستم
xl هم بکارم نمیاد یکی از اون دوتارو بتونم بگیرم خیلی خوب میشه
پس شما کلا دیگه ds نخریدید؟؟هیچ مدلی رو؟
منم شاید دلزده بشم خودمم نمیدونم ولی فک از اون وسایلی هست که باید تجربش کنم
حالا میگریم نهایتش خوشمون نیومد میفروشیم ولی خب تعریف ازش زیاد شنیدم و فروش خیلی خوبی هم داشته

نه من نخریدم ، ترجیح دادم با همون PSP بازی کنم ، به خصوص که بازیهای PS1 هم به راحتی اجرا میکنه
Dsi دوربین هم داره ولی زیاد به کار نمیاد ، تا اونجایی که من میدونم روی DSi هم میشه بازیهای GBA رو با شبیه ساز اجرا کرد ، ولی اگه میخوای بخری DS lite بهتره ، به خاطر باتری قویتر، ولی اصلا به فکر گرافیک روی این کنسول نباش ، یه ذره بیشتر از PS 1 ه

GBA یا Game boy Advance همون کنسول نسل قبلتر از DS هست

اون کنسول هم حداقل شاید 10 تا عنوان خوب داره اما اگه بخواهید با DS بازیهایش رو بیارید یا باید بییاید بازی اصلش رو بخرید که کم گیر میاد تقریبا یا کپی بیاریدش (با کارتی مشابه R4 اما بازی GBA میاره) که خیلی کم گیر میاد

- - -ویرایش - - -

نه من نخریدم ، ترجیح دادم با همون PSP بازی کنم ، به خصوص که بازیهای PS1 هم به راحتی اجرا میکنه
Dsi دوربین هم داره ولی زیاد به کار نمیاد ، تا اونجایی که من میدونم روی DSi هم میشه بازیهای GBA رو با شبیه ساز اجرا کرد ، ولی اگه میخوای بخری DS lite بهتره ، به خاطر باتری قویتر، ولی اصلا به فکر گرافیک روی این کنسول نباش ، یه ذره بیشتر از PS 1 ه

من خودم DSI داشتم قبلا

در کل ازش راضی بودم

جدای از گرافیک به نظرم کنسول خوبی بود

بیکرسری از بازیهاش واقعا شاهکارند

من مثلا از kirby mass attack خیلی خوشم اومد !

اون شبیه سازم تاجایی که میدونم خوب نیست زیاد هنوز

اقا یه سوالی پیش اومده اگه راجع بهش میدونید بگید
الان داشتم با یکی از بچها صحبت و مشورت میکرد برای خرید کنسول دستی
یه دفه گفت psp تا قبل از ps vita املاتورهاش اومده حتی برای موبایل مخصوصا ایفون
بعد گفت برای ds هم قضیه به همن تریتب هستش و تا قبل 3ds همشون امولاتور هم برای کامپیوتر هم برای موبایل دارن و میگفت کامل هم هست
میخواستم ببینم ایا درسته؟؟همچین چیزی داریم؟؟میشه قشنگ بازی کرد رو وسایل دیگه ؟؟
یه اطلاع رسانی بکنید در این زمینه
اقا یه سوالی پیش اومده اگه راجع بهش میدونید بگید
الان داشتم با یکی از بچها صحبت و مشورت میکرد برای خرید کنسول دستی
یه دفه گفت psp تا قبل از ps vita املاتورهاش اومده حتی برای موبایل مخصوصا ایفون
بعد گفت برای ds هم قضیه به همن تریتب هستش و تا قبل 3ds همشون امولاتور هم برای کامپیوتر هم برای موبایل دارن و میگفت کامل هم هست
میخواستم ببینم ایا درسته؟؟همچین چیزی داریم؟؟میشه قشنگ بازی کرد رو وسایل دیگه ؟؟
یه اطلاع رسانی بکنید در این زمینه
بازیهای NDS با شبیه ساز روی کامپیوتر اجرا میشه (بجای قلمش هم از موس استفاده میشه) و گیم پد کامپیوتر هم ساپورت می کنه و به راحتی می تونید بازیهاش رو انجام بدین.

بازیهای NDS با شبیه ساز روی کامپیوتر اجرا میشه (بجای قلمش هم از موس استفاده میشه) و گیم پد کامپیوتر هم ساپورت می کنه و به راحتی می تونید بازیهاش رو انجام بدین.

به نظر من تو خود دستگاه بهتره (یعنی خود DS)

اون شبیه ساز موبایل DS هم تاجایی که یادمه خوب نبود تقریبا

اقا سلام
من قصد خرید ds دارم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
یعنی کلا همه جور کنسولی داشتم بجز محصولات نیتندو
حالا میخوام کنسوله دستیشو بگرم ولی هیچ سر رشته ایی ندارم یعنی اینقدر مدلهای مختلف داره که من گیج شدم (فک کنم سالی دو تا میزنه)
ds-lite -xl-3ds و هزاران مدل دیگه که من نمیدونم چی هستن
یه خواهشی داشتم یکی بیاد اینارو از اول که معرفی شدن بزاره اینجا
یعنی مثلا میگم اولین مدلش سال 2003 اومد اسمش اینه ..اگه مشخصات سخت افزاریشم بزاره که دیگه عالیه بعد به ترتیب بره نسخه بعدی
تا اخریش که فکنم همین 3d هست
بعد تو این مشخصات مثل کپی خور بودنش و اینارو هم اگه بگید یک دنیا ممنون میشم همچین نحوه ی دانلود و ریختن بازی روش
خواهشا هر کی میدونه دریغ نکنه من همه کنسول هارو داشتم یا یه جوری باهاشون کار کردم بجز اینا و الان دنبال اینا هستم ممنون میشم کمک کنید

سلام

عید همه مبارک

شرمنده چند روزی نبودم

نه عزیز گیجی نداره مثل psp که 5 تا مدل داره ds که 4 تا مدل داره

مدل اول که سال 2004 معرفی شد

مدل دوم که ds lite هست با کلی تغییرات ظاهری وارد بازار شد

مدل سوم dsi وارد بازار شد

مدل چهارم dsi xl که همون مدل dsi هست فقط صفحه اش بزرگتر شده سال 2010 اومد

مدل اولی اصلا دیگه نیست تو دنیا مدل xl هم تو بازار ایران نیست فقط ds lite و dsi تو ایران هست

کلا ds کنسول دستی نسل هفتیه که بالا 155 میلیون کنسول فروخته و این فروش هنوز ادامه داره

به گفته ویکی پدیا

The Nintendo DS Lite (ニンテンドーDS Lite Nintendō Dī Esu Raito?) is the first redesign of the Nintendo DS. While retaining the original model's basic characteristics, it features a sleeker appearance, and brighter screens. Nintendo considered a larger model of the Nintendo DS Lite for release, but decided against it as sales of the original redesign were still strong.[28] As of December 31, 2013, shipments of the DS Lite have reached 93.86 million units worldwide, according to Nintendo

به گفته ویکی پدیا مدل ds lite پرفروشترین مدل ds ه

عکس از ds lite

3051-4.jpg

3051-9.jpg

3051-7.jpg

3051-11.jpg

اینم عکس dsi

dsi_matte_red_matte_blue.jpg

تو عکس ds lite که گذاشتم یه کارتجی هست که مشکیه از پشت به دستگاه میخوره اون کارتج بازی ds ه چون بازیا ds کارتجین

حالا کارتج ها هکی هستن که قیمتشون از از 5 هزار تا 30 هزاره بعد بهشون رم میکرو اس دی میخوره بازیا میریزی روی رم رم میزاری تو کارتج بعد بازی میکنی به همین راحتی

البته مولتی رام هست و هر چقدر دوست داری توش بازی بریز

مدل ds lite غیر از خود بازیا ds کارتج گیم بوی ادونس هم از جلو بهش میخوره گیم بوی ادونس هم یه کنسول دستی موفق و پرفروش نسل شیشی نینتندو هست و بازیا خوب زیاد داره

الان ds lite آک 150 هزار تومانه

مدل dsi تغییرات کمی نسبت به ds lite داره dsi قیمت کارتج گیم بوی ادونس برداشته شده یه دوربین 0.3 مگاپیکسلی داره و هوم برو داره اما قسمت هوم برو dsi هک شده پس برای خرید بازی از قسمت dsi ware حتما باید بصورت دیجیتالی بازیا خرید که بدرد ما ایرانیا نمیخوره و هوم برو بی استفاده میشه

قیمت dsi آک 240 تا 250 هزاره

از لحاظ باتری ds lite بهتره و 3 تا 4 ساعت بیشتر از dsi باتری نگه میداره و باتری یدکی ds lite قیمت پایینی داره از نظر قیمت هم ds lite به صرفه تره در کنارش ds lite آک 150 هزاره که الان با 150 هزار یه گوشی ساده بهت میدن که صد البته ds دوتا lcd داره و یکی از lcd ها لمسیه

تو خیلی از بازیا lcd لمسی گیمر درگیر بازی میکنه و پر از خلاقیت و ایده پردازیه

در کنارش ds یه میکروفون داره که ازش تو بازیا استفاده میشه مثلا تو بازی gta وقتی سوت بزنی تاکسی جلوت وای میسته یا تو بازی ریمن رابید باید با سوت زدن ربید در حال سقوط نجات بدید یا تو بازی داگ با صحبت کردن به انگلیسی فرمان میدید به سگ و کارایی که میگید انجام میده و .........................

وقتی ds میخری خود دستگاه یه قلم و یه شارژر و کاتالوگ راهنما داخل جعبه اس

تنوع بازی خیلی زیادی داره بالا 5000 هزار بازی که هنوز بازیا جدید برای ds میان

لیست کمی از بازیا ds

List of Nintendo DS games - Wikipedia, the free encyclopedia

سلام من دیروز ds lite خریدم ولی روش کار با r4 را بلد نیستم لطفا توضیح بدید که چطوری باید بازی بریزم روی مموری تا اجرا بشه؟!

مبارکت باشه

بسته به نوع r4 که داری که روش نوشته میری تو سایتش یه فایل آپدیت هست اونو دانلود میکنی که حجمشون بیشتر از 3 مگ نیست بعد فایل از حالت فشرده خارج میکنی محتویات فایل فشرده میریزی تو صفحه اول رم

بعد بازی هم تو صفحه اصلی رم میریزی رم میزاری تو فلش کارت دستگاه روشن میکنی تمومه

1.jpg

همونطور که میبینی فایلا سیستمی صفحه اول هستن و بازیا ds پسوند nds دارن و اونایی که هم اسم بازین و پسوند sav دارن سیو همون بازیه

آخرین ویرایش:
مبارکت باشه

بسته به نوع r4 که داری که روش نوشته میری تو سایتش یه فایل آپدیت هست اونو دانلود میکنی که حجمشون بیشتر از 3 مگ نیست بعد فایل از حالت فشرده خارج میکنی محتویات فایل فشرده میریزی تو صفحه اول رم

بعد بازی هم تو صفحه اصلی رم میریزی رم میزاری تو فلش کارت دستگاه روشن میکنی تمومه

1.jpg

همونطور که میبینی فایلا سیستمی صفحه اول هستن و بازیا ds پسوند nds دارن و اونایی که هم اسم بازین و پسوند sav دارن سیو همون بازیه

داداس ممنوم و دمت گرم
فقط یه سوال دیه وقتی توی بازی هستی راهی وجود نداره که بدون اینکه دستگاه را خاموش کنیم بریم توی منو اصلی ؟؟

داداس ممنوم و دمت گرم
فقط یه سوال دیه وقتی توی بازی هستی راهی وجود نداره که بدون اینکه دستگاه را خاموش کنیم بریم توی منو اصلی ؟؟

خواهش میکنم

این بیرون اومدن از بازی بسته به نوع فلش کارتته مثلا n5 با نگه داشتن دکمه l و r و ضبدر از بازی بیرون میاد یا فلش کارت dstt با نگه داشتن همزمان 4 دکمه جهت و 4 دکمه کنترل بیرون میاد و فلش کارتا دیگه

اما متاسفانه r4 فقط باید دستگاه روشن خاموش کرد

ببخشید اگه ممکنه شبیه ساز بازی های میکرو و سگا را برای ds بزارین و یکم راهنمایی کنید در مورد استفاده از شبیه ساز.
امکان این هست که بتونم بازی های game boy advance را روی ds به صورت هک بازی کنم؟؟

آخرین ویرایش:
ببخشید اگه ممکنه شبیه ساز بازی های میکرو و سگا را برای ds بزارین و یکم راهنمایی کنید در مورد استفاده از شبیه ساز.
امکان این هست که بتونم بازی های game boy advance را روی ds به صورت هک بازی کنم؟؟

کسی نیست جواب من را بده؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or