با هر کدوم ازJarl هایFalkreath-morthal حرف بزنین تا مطمئن Heartfire بشین فعال شده. در Dawnguard مورد هم با یکی از سربازها تو هر شهری صحبت کنین.کسی نیست جواب بده؟؟
طرفStormcloak رو بگیری بعد اینکه جنگ تموم شد مستقیم میتونی با مراجعه به وزیر یه خونه بخریبچه ها اگه تو جنگ طرف stormcloaks رو بگیرم میشه تو solitude خونه خرید ؟؟؟؟ و اگه طرف stormcloaks رو بگیرم بازم میشه با elsif جارل solitude ازدواج کرد یا بعد جنگ جارل solitude عوض میشه ؟؟؟؟
اقا من چجوری باید خونه بسازم و بچه بخرم
کسی نیست کمک کنید دیگه1.دوستان شکل گل deathbell یک بار گفتید هر جا گشتم گیر نیوردم میتونید یک منطقه ای چیزی که این گل اونتو هست رو بگید
2.تو مرحله the blessingss of nature تو قسمت objectives نوشته باید retrieve elder gleam sap انجام بدی
میرم تو یک غار یک کمی که میری جلو به یه جای سر سبز میرسی که یک زن و مرد هم اونجان البته نمیتونم باهاشون صحبت کنم بعد علامتی که گذاشته انگار پایین تنه یک درخته و راهش رو با ریشه های خیلی بزرگش بسته و نمیشه ازش رد شد و رسید به تنه درخت چطوری خودمو برسونم به علامت
ندیدم ببخشیدکسی نیست کمک کنید دیگه
نه آقا ما شرمندهندیدم ببخشید![]()
1-اینجا همهٔ مکان هاشو نوشته
Skyrimeathbell - UESPWiki
2- از اون خانوم تو Whiterun یه چاقو گرفتین، با اون ریشه هارو بزنین.
پشتتون رو میز یه سری مداد هست، یکی از انارو بردارین بعدا جلو سنگ E رو بزنین.باز گیر کردم:d
تو مرحله hard answers تو قسمت objectives نوشته باید duplicate the writing on calcelmo s stone انجام بدی نمیدونم باید چی کار کنم آخه هیچ علامتی تو نقشه نذاشته؟؟؟
سیوهای بازی رو نگاه دارین خوبسلام و درود بر همه گي من تجربه ي تعويض ويندوز رو دارم كه تمام سيو هام ازبين رفته
حالا ميخوام ويندوز رو دوباره عوض كنم
چيكار كنم؟؟؟l-)
بچه ها من دارم بازی رو دوباره میرم ولی تو این کوئست گیر کردم نمیدونم باگه یا نه. DISCERNING THE TRANSMUNDANE همون کوئست اون کتابه هستش ولی وقتی میرسه یه اون بخش این کوئست که نوشته give the lexion to septimus این کار رو میکنم ولی کوئست update نمیشه که بنویسه harvest high elf , wood elf , dark elf , falmer , orc blood کاری باید بکنم که کوئست update بشه ؟؟؟؟؟؟ یادم نیست آخه 1 سال پیش ردش کردم![]()
راه خاصی واسش ندیدم تا حالا. جز اینکه قبل شروع ماموریت لود کنین. با توجه به اینکهPC بازی نمیکنین و گیم رو هم آپدیت کردین...لطفا یکی جواب بده :d
راه خاصی واسش ندیدم تا حالا. جز اینکه قبل شروع ماموریت لود کنین. با توجه به اینکهPC بازی نمیکنین و گیم رو هم آپدیت کردین...