راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بچه ها من یه جا گیر کردم. تو یه مرحله که jarl of riften میده که باید برین یه خونه بقل شهر riften یه journal رو براش ببرید بعد یه ماموریت میده که باید برید به یه غار. من غار رو تخلیه کردم ولی دیگه چیزی رو نقشه نشون نمیده که باید چی کار کنم !!!!! لطفا راهنمایی کنید

کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟ دیگه مغزم به جایی قد نمیده. کمک کنین /:)

بعد کشتن‌Traderها باید برین طبقه پایین، اونجا یه سری کاغذ هست در مورد جابجایی‌ Skooma، اونارو بردارین و برگردین پیش Jarl.

این کارو کردم وقتی بر میگردم پیش jarl بهم میگه برو به یه غار. من او غار رو از bandit ها پاکسازی کردم و آخر غار چنتا potion به نام skooma بود. اونارو برداشتم ولی دیگه رو نقشه جایی رو نشون نمیده. از ایجا به بعد رو نمیدونم چی کار کنم !!!!!

این کارو کردم وقتی بر میگردم پیش jarl بهم میگه برو به یه غار. من او غار رو از bandit ها پاکسازی کردم و آخر غار چنتا potion به نام skooma بود. اونارو برداشتم ولی دیگه رو نقشه جایی رو نشون نمیده. از ایجا به بعد رو نمیدونم چی کار کنم !!!!!
اون کاغذ هارو هم پیدا کردین؟ اگه بازم نمی‌شه احتمالا بBug هست. تنها راهی‌ که به ذهنم میاد استفاده از setstage FreeformRiften20 200 هست.

البته بازیتون نمیدونم آپدیت هست یا نه.

1.تو مرحله boethiahs calling گیر کردم تو objectives ها یکیشو تموم نکردم که نوشته become trapped by the shrine and slay them
میرم جلو اون لوله هر چی use میکنمش هیچی نمیشه همه اونای که اونجا بودن اونجا کشتم یک نفر هم طبق گفته خودش بردم کشتم هیچی نشد یاید چی کار کنم؟
2.تو مرحله the only cure گیر کردم 4 تا چیز میخواد تو یکیش گیر کردم گفته باید گیر بیاری deathbell flower این گل تو کدوم منطقه باید گیر آورد؟

1.تو مرحله boethiahs calling گیر کردم تو objectives ها یکیشو تموم نکردم که نوشته become trapped by the shrine and slay them
میرم جلو اون لوله هر چی use میکنمش هیچی نمیشه همه اونای که اونجا بودن اونجا کشتم یک نفر هم طبق گفته خودش بردم کشتم هیچی نشد یاید چی کار کنم؟
2.تو مرحله the only cure گیر کردم 4 تا چیز میخواد تو یکیش گیر کردم گفته باید گیر بیاری deathbell flower این گل تو کدوم منطقه باید گیر آورد؟
1-احتمالا اشتباه میکشیش. با کسی‌ که بردی اونجا حرف بزن و بگو I need u to do something، بعدا رو اون میله E رو بزن، وقتی‌ بهش نزدیک شد گیر میفته، بعدا با اون چاقو‌ای که همونجا بهت دادن بکشش.
2-از اینا :دی File:SR-flora-Deathbell.jpg - UESPWiki

اون کاغذ هارو هم پیدا کردین؟ اگه بازم نمی‌شه احتمالا بBug هست. تنها راهی‌ که به ذهنم میاد استفاده از setstage FreeformRiften20 200 هست.

البته بازیتون نمیدونم آپدیت هست یا نه.

در مورد آپدیت وقتی به live وصل شدم خود بازی 25mb خودش رو آپدیت کرد. یه سری place جدید اضافه شد و فکر کنم این ماموریت هم واسه همون آپدیت هستش.این آپدیت downguard نیست ولی قابلیت مبارزه روی اسب بهش اضافه شده. یه آپدیت عجیبی بود و باگ گیر کردن تیر توی armor هم از بین رفته. این مرحله فکر نکنم باگ باشه چون از این آپدیت این باگ بعیده.

در مورد آپدیت وقتی به live وصل شدم خود بازی 25mb خودش رو آپدیت کرد. یه سری place جدید اضافه شد و فکر کنم این ماموریت هم واسه همون آپدیت هستش.این آپدیت downguard نیست ولی قابلیت مبارزه روی اسب بهش اضافه شده. یه آپدیت عجیبی بود و باگ گیر کردن تیر توی armor هم از بین رفته. این مرحله فکر نکنم باگ باشه چون از این آپدیت این باگ بعیده.
فکر کردم PC میرین :دی، والا راهش همینی هست که گفتن. نمیدونم دقیقاً مشکلش چیه، یکم بگردین دور و ور رو، شاید چیزی پیدا شد :دی

سلام
یه سوالی داشتم من dawnguard و hearthlife دانلود کردم تو لانچر بازی هم تیک شون رو زدم ولی از کجا باید بفهمم و مطمئن بشم dlc ها رو ریختم ؟
و یه سوال دیگه من رمزهای بازی رو تو چند سایت دیدم ولی هیچی سر در نیاوردم میشه یه راهنمایی کاملی که باید چگونه از رمزها استفاده کنم ؟ (مثل id که داره)
مثلا تو بازی اگه میخوای از رمز movetoqt استفاده کنی باید بعدش هم id quest رو بدی ولی چطوری بفهمم id گوستم شیه؟
ممنون

سلام دوستان. میخواستم بدونم این دی ال سی جدید برای کامپیوتر هم اومده؟

---------- نوشته در 09:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 PM ارسال شده بود ----------

اقا من چجوری باید خونه بسازم و بچه بخرم. یکی راهنمایی کنه

بچه ها اگه تو جنگ طرف stormcloaks رو بگیرم میشه تو solitude خونه خرید ؟؟؟؟ و اگه طرف stormcloaks رو بگیرم بازم میشه با elsif جارل solitude ازدواج کرد یا بعد جنگ جارل solitude عوض میشه ؟؟؟؟

1.دوستان شکل گل deathbell یک بار گفتید هر جا گشتم گیر نیوردم میتونید یک منطقه ای چیزی که این گل اونتو هست رو بگید
2.تو مرحله the blessingss of nature تو قسمت objectives نوشته باید retrieve elder gleam sap انجام بدی
میرم تو یک غار یک کمی که میری جلو به یه جای سر سبز میرسی که یک زن و مرد هم اونجان البته نمیتونم باهاشون صحبت کنم بعد علامتی که گذاشته انگار پایین تنه یک درخته و راهش رو با ریشه های خیلی بزرگش بسته و نمیشه ازش رد شد و رسید به تنه درخت چطوری خودمو برسونم به علامت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or