Mehran_TX
کاربر سایت
آپدیتهای اولیه بازی این مشکل رو کاملا حل کردن فکر کنم. شما هم بازی رو آپدیت کنین درست بشه فکر کنم.
نمیتونم آپدیت کنم. چون با xbox بازی میکنم باید صبر کنم skyrim:game of year بیاد. اگه بیاد !!!!!!!!!!!!
آپدیتهای اولیه بازی این مشکل رو کاملا حل کردن فکر کنم. شما هم بازی رو آپدیت کنین درست بشه فکر کنم.
همینههر کار کنین نمیشه یکاری کرد کلا همیشه شب باشه.
آره همونا.
سر کار که نه، ولی هدف این بود که با استفاده از Bow کاری بکنیم که خون آشامها راحت هر وقت که خواستن بتونن شکار کنن، در واقع هیچ راهی واسه همیشگی شدن شب نیست، ولی میتونین با شلیک Bloodcursed arrows به طرف خورشید به مدت یه روز تاریک کنین زمین رو.آخه داداش قضیه ماموریت های خون آشام ها کلا این بود که یه کاری کنیم خون آشام ها مثله خون آشام های بدوی دیگه به نور خورشید حساس نباشن!!!
من اینو تو سایت Game-Iran خوندم و در ضمن تو خود بازی هم هی لرد هارکان میگفت اینو!!!
یعنی سر کار بودیم اینهمه وقت؟؟؟؟!!
آقا تورو قرآن یکی من و کمک کنه .!
من تو مرحله "elder know ledge" هستم
قبلا هم یبار تا اینجا اومده بودم گیر کرده بودم
رفتم به "college of winterhold " پشت در گیر کردم میگه با لوک پیک باز نمیشه.!
نمیدونم چه کنم که باز شه
توی آموزشش هم نوشته زیر رو نوشته اما من نه میتونم "esbern یا arngeir " رو پیدا کنم و نه میتونم بفهمم چیکار کنم
<
elder know ledge
: در اینجا 2 راه دارید که با esbern یا arngeir صحبت کنید بعد از این باید برید تو college of winterhold و با یک org صحبت و نکته شم اینه که باید بزارید طرف بره پشته میزش و بعد باش صحبت کنید و یک کتاب رو بخونید و بعدش باید برید تو یه غار که به داخل زمین ختم می شه بعد از گذراندن راه های پر پیچو خم میرسید به گوی بزرگ اینجا باید برید پیشه اون دستگاه هایی که بالا گذاشته از سمت راست 6 تا ستون هست رو اولیش که باید یه مکعب بزارید که دکمه ها باز شن 4 امی هم که باش کاری نداریم مکعب رو که گذاشتین چراغ های 3 و شایدم 2 باز میشن دکمه 3 رو هی بزنید تا مکعبه نورانی شه بعد دکمه 5 روشن میشه انم هی بزنید تا 6 روشن شه بعد 6 رو که زدید یه چیزه بیضی شکل میاد پایین که توش یه کتیبست اونو بردارید و از اونجا بزنید بیرون>
لطفا زودتر بگین من برای چندمین بار معتاد این بازی شدم خدا هیچ سرپرستی رو معتاد نکنه و از همه بدتر خدا هیچ معتادی رو لنگ یه مرحله نکنه...>
جلو در یه خانومی هست معمولا، باهاش حرف بزنین ازتون میخواد یه جادو اجرا کنین، بعد اینکه اجرا کردین خود به خود در هارو باز میکنه.
لطفا..
جلو در یه خانومی هست معمولا، باهاش حرف بزنین ازتون میخواد یه جادو اجرا کنین، بعد اینکه اجرا کردین خود به خود در هارو باز میکنه.
ممنون
من با اونه صحبت کردم حتی اخلاقش جوریه که اگه دستور ندید خواهش کنید بدون جادو هم میزاره اما یکمی جلوتر وقتی از روئی پل رد میشی به اون در که روش عکس یه چشمه میرسید و اون و نمیتونم باز کنم چیکار کنم..؟..
اگه اجازه داده باشه باید خودش بیاد در رو باز کنه!
در غیر این صورت یعنی اجازه نداده!!!!
در ضمن من دوبار بازی کردم و هر دوبار باید با جادو رد میشدیم.
بچه ها من یه جا گیر کردم. تو یه مرحله که jarl of riften میده که باید برین یه خونه بقل شهر riften یه journal رو براش ببرید بعد یه ماموریت میده که باید برید به یه غار. من غار رو تخلیه کردم ولی دیگه چیزی رو نقشه نشون نمیده که باید چی کار کنم !!!!! لطفا راهنمایی کنید
من خودم این کوئست رو دارم امروز میرم این کوئست رو و اگه کسی براتون راهنمایی نذاشته بود مینویسم برات.(البته اگه بتونم!)
از همهٔ سایتهای تورنتاز کجا میتونم creation kit رو دانلود کنم؟