چه کردی برادرهانتر جان من اومدم بیرون الان تو جنگلم گم کردم اصلا نمیدونم این میزی که میگید کجا هست:d هیچ علامتی هم رو نقشه نیست برم پیشش اسم اون منطقه رو بگو بلکه گیر اوردیم
من تو اجرای این مدهای بازی مشکل دارم !
اون فایل داخل محل سیو بازیو تغییر دادم و مدهارو هم تو پوشه ی دیتا ریختم و تیکشون رو هم تو لانچر زدم اما اصلا اجرا نمیشن !!!
یکی که مدهارو با موفقیت اجرا کرده بگه ببینم ورژن لانچرو فایل TESV تو پوشه ی بازیش چیه ؟
کلا ورژن خاصیو میخواد واسه ی اجرای مدها ؟؟؟
یه سوال فنی :d توی dlc hearthfire اگه زنت گرگنما باشه بازم میشه بچه دار شد ؟؟؟؟ یا میشه بریم پسش بدیم یه زن دیگه بگیریم ؟؟؟؟؟ :d
:d
1.تو مرحلهthe pursuit میگه باید نفوذ کنی تو mercer s house ولی اون علامتی که رو در گذاشته راهی نداره که به برسی باید چی کار کنم (علامت روی یک در که تو بالکن و هیچ راهی هم نداره بری رو بالکن تا در باز کنی)
2.تو مرحله in my time of need میگه باید find the redguard woman گیر بیاری اونطور که من فهیدم میگه باید با یک زن که لباس نظامی قرمز تنشرو گیر بیاری اونم تو ویتران ولی همه سربازای ویتران مرد هستن
:d
1.تو مرحلهthe pursuit میگه باید نفوذ کنی تو mercer s house ولی اون علامتی که رو در گذاشته راهی نداره که به برسی باید چی کار کنم (علامت روی یک در که تو بالکن و هیچ راهی هم نداره بری رو بالکن تا در باز کنی)
2.تو مرحله in my time of need میگه باید find the redguard woman گیر بیاری اونطور که من فهیدم میگه باید با یک زن که لباس نظامی قرمز تنشرو گیر بیاری اونم تو ویتران ولی همه سربازای ویتران مرد هستن
می شه شاه شد تو بازی ؟ من قبلا یه جا خوندم که میشه !
واسه dlc dawnguard ومپایرها بهترن یا همون dawnguard ها؟
بروبچ اسکایریم باز. یه نصیحت از من به شما. به هیچ عنوان طرف ساخت خونه نرید که یه خرج گنده میزارید تو دستتون.من حدود 200k طلا خرج کردم تا خونم فول ساخت شد![]()
من چیت زدم:d
سلام به همه ی بروبچ معتاد به این بازی :d عزیز کسی نمیدونه این dlc یه جدید DRAGONBORN کی واسه PC میادآخه مردیم از بی کوئستی
---------- نوشته در 04:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:22 PM ارسال شده بود ----------
داداش بیخودی سراغ این حرفا نرو آخه بروبچ چند بار باید بگن که نمیشه)x
در ضمن عزیز به نظر من DAWNGUARD بهتر چون با رفتن کوئستاش آخرش یه کمان صلیبی برنزی انچنت شده گیر میاری که اگه خودتم یه دستی روش بکشی قویترین کمان بازی میشه:d در ضمن ومپایر بودن آدمو کلافه میکنه جلو نور آفتاب قدرتش خیلی میاد پایین)xحتی ومپایر لردم بشی به گرد پای ورولف (هر دو با پرکای فول) نمیشه:-o پیشنهاد میکنم ورولف بشی و بیوفتی به جون ومپایرای خونخوار...![]()