راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
آقا یه سوال؟این بازی فقط یک سری داره؟یعنی اگه من این بازی رو برای ایکس باکس بگیرم همه چیش کامله یا محتوای دانلودی هم داره که امکاناتشو زیادتر میکنه؟

درسته که قوی ترین کمان اسکایریم دستته اما بدون قوی ترین شمشیر اسکاریمم دست منه. پس حواستو جم کن.
پرچم ومپایرا بالاست :d
داداش فک نکنم قویترین شمشیر اسکایریم ربطی به ومپایر بودن داشته باشه:-? این شمشیر منه ( البته بدون استفاده از چیت و باگ هایی مثل fortify restoration و ...) :

اگه شمیرت ازین برنده تره عکسشو بذار و گرنه یواشکی غلاف کن بذار پیشه خودت بمونه چون فکر نمیکنم بدون دوز و کلک ازین بیشتر باشه ...:d
در ضمن اینم اون کمانی که گفتم:

اگه بخواین سیوم میدم خدمت دوستانb-)

همه چی اسکاریم دسته منه یه چاقو دارم که با اژدهاهای لچند هم یه دونه میزنم البته با استفاده از ماد های زیادی که خیلی هم براشون زحمت کشیدم:dاز لباس assassins creed بگیر تا شمشیر کاتاناو تفنگ ماسکت هم دارم:d

همه چی اسکاریم دسته منه یه چاقو دارم که با اژدهاهای لچند هم یه دونه میزنم البته با استفاده از ماد های زیادی که خیلی هم براشون زحمت کشیدم:dاز لباس assassins creed بگیر تا شمشیر کاتاناو تفنگ ماسکت هم دارم:d

عزیز مگه داری ninja fruit بازی میکنی که به همه چی یه ضربه میزنی=))
من شخصا دوست ندارم که دمیج اسلحه ها از حد بگذره چون حتی با درجه master هم بازی به ninja fruit تبدیل میشه واسه همینم از انگشتر و گردنبندو لباسایی گه واسه تقویت سلاحا ساخته بودم دیگه استفاده نمیکنم :d

عزیز مگه داری ninja fruit بازی میکنی که به همه چی یه ضربه میزنی=))
من شخصا دوست ندارم که دمیج اسلحه ها از حد بگذره چون حتی با درجه master هم بازی به ninja fruit تبدیل میشه واسه همینم از انگشتر و گردنبندو لباسایی گه واسه تقویت سلاحا ساخته بودم دیگه استفاده نمیکنم :d
ولی حال میده نمیدونی که با اسلحه ماسکت نگاه کن به طرف یه دونه زدم با اسلحه پرت شد:dاون لباس تو تنم لباس Assassin هست فقط کلاشو دراوردم

بروبچ اسکایریم باز. یه نصیحت از من به شما. به هیچ عنوان طرف ساخت خونه نرید که یه خرج گنده میزارید تو دستتون.من حدود 200k طلا خرج کردم تا خونم فول ساخت شد [-x

داداش چه سختی داره آخه؟
یه Steward میزاری واسه خونه،بعد پول میدی خودش همه چی رو برات راه میندازه!

---------- نوشته در 03:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:54 PM ارسال شده بود ----------

داداش فک نکنم قویترین شمشیر اسکایریم ربطی به ومپایر بودن داشته باشه:-? این شمشیر منه ( البته بدون استفاده از چیت و باگ هایی مثل fortify restoration و ...) :

اگه شمیرت ازین برنده تره عکسشو بذار و گرنه یواشکی غلاف کن بذار پیشه خودت بمونه چون فکر نمیکنم بدون دوز و کلک ازین بیشتر باشه ...:d
در ضمن اینم اون کمانی که گفتم:

اگه بخواین سیوم میدم خدمت دوستانb-)

داداش من اسکیل one-handed ام 100 بود این شمشیرم داشتم Legendry هم کرده بودمش اینجوری نشده بود!!!!
کار دیگه ای کردی غیر اینا یا اینو پیدا کردی؟؟!

---------- نوشته در 03:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------

می شه شاه شد تو بازی ؟ من قبلا یه جا خوندم که میشه !
واسه dlc dawnguard ومپایرها بهترن یا همون dawnguard ها؟

عزیز بستگی داره به سلیقه ی خودت!اگه حال داری هر 24 ساعت یه بار (البته به زمان بازی)بری یه بدبختی رو گیر بیاری خون بمکی،خوب خون آشام ها گزینه ی مناسبی هستن و این نکته رو هم میگم که یه خون آشام میتونه یه گرگنما رو بزنه به دلیل اینکه اسپل کشیدن خون رو داره و اون Gargoyl هایی که احضار میکنه واقعا فوق العادس!!!تازه اگه دانگارد هم بشی وقتی که میخوای وارد SoulCarin بشی میتونی خون آشام بشی!یعنی یه دانگارد خون آشام!!!!
ولی با همه این حرفا فقط و فقط به خودت بستگی داره که با خون خوردن حال میکنی یا نه!!!

ممنون از راهنمایتون واقعا ممنون PrinceashkaN
گرنما ها چطورن اونا چی؟ اگه بخوایم گرنما بشیم تو همین dawnguard چی کار کنم ؟
Steward شما گفتی چیه ؟ چطوری گیرش بیارم؟
بعد .اسه آهن و اینایی که خونه می خواد رو از کجا گیر بیارم اخه هی تموم میشه؟

---------- نوشته در 04:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------

ولی حال میده نمیدونی که با اسلحه ماسکت نگاه کن به طرف یه دونه زدم با اسلحه پرت شد:dاون لباس تو تنم لباس Assassin هست فقط کلاشو دراوردم

:-o
این تفنگو لباس اینارو از کجا میگیری خیلی باحالا :d
:x
بابا دمت گرم.....

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------

من نیازی به چیت ندارم حدودا روزی 30k طلا از طریق ادم کشی در میارم.ولی حالا میخوای رمزشو به منم بگو تا برای ساخت خونه دوم راحت باشم :d

---------- نوشته در 01:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 AM ارسال شده بود ----------

درسته که قوی ترین کمان اسکایریم دستته اما بدون قوی ترین شمشیر اسکاریمم دست منه. پس حواستو جم کن.
پرچم ومپایرا بالاست :d

برای رمز پولی که میخوای وقتی تو بازی هستی دکمه ی ~ رو بزن یه چیزی باز میشه
بعد بنویس #### player.additem 0000000f
به جای #### هر قدر طلا خواستی یه عددی بنویس مثلا player.additem 0000000f 88987657684 همین

=))=))=))
خیلی باحالی رفیق ...
لطف داری خیلی چیزای عجیبم دارم خواستی میزارم برات استفاده کنی:d

---------- نوشته در 05:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 04:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------

بابا دمت گرم.....

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------

به جای #### هر قدر طلا خواستی یه عددی بنویس مثلا player.additem 0000000f 88987657684 همین
اینا ماد هستن این لباس همون لباس مستیر دزدها هست فکر کنم فقط با یه ماد شده سفید و شده لباس اسسین :dاین روزا CALL of با Skyrim زیاد فرقی نداره اینم اسلحه داره اونم داره :d

داداش من اسکیل one-handed ام 100 بود این شمشیرم داشتم Legendry هم کرده بودمش اینجوری نشده بود!!!!
کار دیگه ای کردی غیر اینا یا اینو پیدا کردی؟؟!
عزیز نه کار عجیبی کردم نه پیداش کردم هر کسی میتونه اینو بسازه. همونطور که دوستان همه واردن کیمیا گری و جادوگری همدیگرو ارتقا میدن اگه تو این دو تا؛ مهارتاتو خوب پر کرده باشی به چند دست لباسو گردنبندو حلقه نیاز داری بعدشم واسه شروع یه ست کامل fortify alchemy میزنی بعد با اونا معجون fortify enchantment میسازی و و این روند و ادامه میدی تا اونجا که ستی که واسه بهبود کیمیا گری میسازی 29% اونو بهبود بده (این دیگه آخرشه) بعد با همین لباسا معجون های fortify smithing & enchanting میسازی و با معجون نهایی fortify enchantment که این مهارتو 32%(این آخرشه) یه ست آهنگری میسازی بعد این ست و میپوشی و با معجون fortify smithing که این مهارتو 130% بهبود میده سلاح مورد نظر رو ارتقا میدی .....
در ضمن عزیز به نحوه پر کردن پرکا هم ربط داره با سطح مهارت 80 در onehand هم میشه بیشتریم DMG رو از سلاح گرفت ... و همچنین استفاده از ست لباس هایی که این مهارتو افزایش میدن ...
شرمنده زیاد حرف زدم;)

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:07 PM ارسال شده بود ----------

بابا دمت گرم.....
عزیز گرگنماها هم خوبن به قول دوستمون به خودتون بستگی داره گرگنماها فقط با پنجه هاشون ضربه میزنن و با گرفتن پرک های مهارتشون میتونین قدرت پنجه ها و تغذیه از اجساد برای پر کردن سلامتی و ... رو افزایش بدین.
در ضمن گرگنماها به dawnguard ربطی نداره و با عضویت تو گروه companion تو witherun در حین ماموریتای این گروه میتونین گرگنما بشین و حتی در ادامه خودتونو درمان کنید و حتی دوباره با مراجعه به دختری به نام aela که عضو همین گروهه دوباره به گرگنما تبدیل شین ...;)
Steward این هم که البته نمیدونم املاش درسته یانه در حکم همون خدمت کاره که میتونین یکی از follower هتون رو مستخدم خونتون کنید که بره لوازمی که نیاز دارین رو واستون بخره;)
در مورد لوازم ساخت هم شما که دستتون به چیت آلوده شده ... موقع ساخت آیتم ها ببینید کدوم آیتم رو ندارید بعد تو کنسول یک کلمه از اون آیتم رو بدین صورت تایپ کنید: help item بعد با page up & page dn کد آیتم مورد نظر رو پیدا کرده بتایپید player.additem itemcode n که n تعداد مورد نظر از آن آیتم میباشد ... وگرنه باید کل اسکایریمو بگردین یا از دلال ها و فروشنده ها گیر بیارین ...;)
این تفنگو لباس اینارو هم که همه mod های این بازی هستند و بازی رو تغیر میدن رو از سایت skyrim.nexusmods.com میتونید پیدا کنید...;)
بازم شرمنده بابت پر حرفی:d

آخرین ویرایش:

با توجه به اینکه دوست عزیزمون توضیحات کامل رو دادم من دیگه زیاد حرف نمیزنم و فقط اصلاح میکنم بعضی از حرف های ایشون رو:
برای Steward لازمه که حتما یه HouseCarl رو بزارید.یعنی یه Follower معمولی نمیتونه Steward بشه.برای پیدا کردن HouseCarl کافیه که شما thane یه شهری بشید بعد شاه اون شهر خودش یه HouseCarl بهتون میده.HouseCarlها Follower هایی هستن که کمی از Follower های معمولی قوی ترن (معمولا) و میتونید جهت Steward شدن ازشون استفاده کنید.
اون آهن هارو میتونید از آهنگری بخرید و توی forg باهاشون وسایل ساختمان مثل لولا و قفل و ... درست کنید،برای آجر و سنگ هم میتونید از طریق steward با پرداخت مبلغی پول اقدام کنید و یا از معادن اطراف زمین استفاده کنید.یه چیزی هم هست که لازمه و الان اسمش یادم نمیاد که اون رو میتونید از Steward بخرید یا برید همون شهری که خونه رو خریدید یه کارکتری هست اونو گیر بیارید و ازش بخرید.من چون خود از Steward میخرم فقط میدونم که مسئول فروش شهر Falkreath توی Trader شهر هست!بقیه رو نمیدونم!
(ولی آخرشم کلی حرف زدم شرمنده!!)

لطف داری خیلی چیزای عجیبم دارم خواستی میزارم برات استفاده کنی:d

---------- نوشته در 05:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

اینا ماد هستن این لباس همون لباس مستیر دزدها هست فکر کنم فقط با یه ماد شده سفید و شده لباس اسسین :dاین روزا CALL of با Skyrim زیاد فرقی نداره اینم اسلحه داره اونم داره :d

اول ممنون از راهنمایی ردیفتون بچه ها mage جان برامون مادها رابزار عزیز دیگه یا بگو از کدوم سایت میگیری دلمون آب شد:(
یه راهنمای ردیف واسه نصب و دانلودشون بزار عزیز دیگه اخهههههه خیلی باحالن دیگه:x

اول ممنون از راهنمایی ردیفتون بچه ها mage جان برامون مادها رابزار عزیز دیگه یا بگو از کدوم سایت میگیری دلمون آب شد:(
یه راهنمای ردیف واسه نصب و دانلودشون بزار عزیز دیگه اخهههههه خیلی باحالن دیگه:x
از این سایت Skyrim Nexus - Skyrim mods and community ماد های بالای 2 مگ رو باید اکانت داشته باشی و با nexus mod manager دانلود کن مادارو .شما یه nexus mod managerدانلود کن بعد هر مادی رو که خواستی دانلود کنی معمولی دانلود نکن بزن با mod manager دانلود کنه خودش دانلود میکنه و تیکشو تو باید بزنی حتما مشخصات مادو بخون چون شاید صدمه ای یا باگی یا اصلا دیگه نتونی بازی رو اجرا کنی
منم بزودی مادای باحال رو بهتون میگم

از این سایت Skyrim Nexus - Skyrim mods and community ماد های بالای 2 مگ رو باید اکانت داشته باشی و با nexus mod manager دانلود کن مادارو .شما یه nexus mod managerدانلود کن بعد هر مادی رو که خواستی دانلود کنی معمولی دانلود نکن بزن با mod manager دانلود کنه خودش دانلود میکنه و تیکشو تو باید بزنی حتما مشخصات مادو بخون چون شاید صدمه ای یا باگی یا اصلا دیگه نتونی بازی رو اجرا کنی
منم بزودی مادای باحال رو بهتون میگم
دستت درد نکنه ;)
اسم این مود های که داشتی با اسم چند مود رو میزاری لطفا ;;)

آخرین ویرایش:
من اینو دارم خیلی ام قشنگه مثله موهای امروزی هست برعکس مدل موهای قبلی تازه خفن هست
ApachiiSkyHair at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
اینم باحاله امروز اینو امتحان کردم 6 تا اسلحه میده دوربین دار -رگ بار -گاتیلینگ-و ...
SkyRevolution - Assault Rifles_Sniper Rifles and Sub-Machineguns at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
این قسمت ماد های تاپ هست از بهترین ها انتخاب شده
Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
بله اینم کلت (به زبون خودمون کلت.کلت قدیمی هست)
Miklouds flintlock pistol variant at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
این یکی از بهترین ها هست میتونی بینهایت FOLLOWER همزمان داشته باشی
UFO - Ultimate Follower Overhaul at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
اینم خوبه دایلاگ های گارد هارو زیاد میکنه دقیق نمیدونم
Guard Dialogue Overhaul at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
اینم ظاهرا اژدها های گردن کلفتو میندازه تو بازی (درباره این ماد اصلا اطلاعات ندارم)
Deadly Dragons at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
خوب اینارو استفاده کنین :dجونتون در بیاد :d
بزودی باحالاشو هم میزارم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or