داداش فک نکنم قویترین شمشیر اسکایریم ربطی به ومپایر بودن داشته باشهدرسته که قوی ترین کمان اسکایریم دستته اما بدون قوی ترین شمشیر اسکاریمم دست منه. پس حواستو جم کن.
پرچم ومپایرا بالاست :d
همه چی اسکاریم دسته منه یه چاقو دارم که با اژدهاهای لچند هم یه دونه میزنم البته با استفاده از ماد های زیادی که خیلی هم براشون زحمت کشیدم:dاز لباس assassins creed بگیر تا شمشیر کاتاناو تفنگ ماسکت هم دارم:d
ولی حال میده نمیدونی که با اسلحه ماسکت نگاه کن به طرف یه دونه زدم با اسلحه پرت شد:dاون لباس تو تنم لباس Assassin هست فقط کلاشو دراوردمعزیز مگه داری ninja fruit بازی میکنی که به همه چی یه ضربه میزنی
من شخصا دوست ندارم که دمیج اسلحه ها از حد بگذره چون حتی با درجه master هم بازی به ninja fruit تبدیل میشه واسه همینم از انگشتر و گردنبندو لباسایی گه واسه تقویت سلاحا ساخته بودم دیگه استفاده نمیکنم :d
بروبچ اسکایریم باز. یه نصیحت از من به شما. به هیچ عنوان طرف ساخت خونه نرید که یه خرج گنده میزارید تو دستتون.من حدود 200k طلا خرج کردم تا خونم فول ساخت شد![]()
داداش فک نکنم قویترین شمشیر اسکایریم ربطی به ومپایر بودن داشته باشهاین شمشیر منه ( البته بدون استفاده از چیت و باگ هایی مثل fortify restoration و ...) :
اگه شمیرت ازین برنده تره عکسشو بذار و گرنه یواشکی غلاف کن بذار پیشه خودت بمونه چون فکر نمیکنم بدون دوز و کلک ازین بیشتر باشه ...:d
در ضمن اینم اون کمانی که گفتم:
اگه بخواین سیوم میدم خدمت دوستانb-)
می شه شاه شد تو بازی ؟ من قبلا یه جا خوندم که میشه !
واسه dlc dawnguard ومپایرها بهترن یا همون dawnguard ها؟
ولی حال میده نمیدونی که با اسلحه ماسکت نگاه کن به طرف یه دونه زدم با اسلحه پرت شد:dاون لباس تو تنم لباس Assassin هست فقط کلاشو دراوردم
من نیازی به چیت ندارم حدودا روزی 30k طلا از طریق ادم کشی در میارم.ولی حالا میخوای رمزشو به منم بگو تا برای ساخت خونه دوم راحت باشم :d
---------- نوشته در 01:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 AM ارسال شده بود ----------
درسته که قوی ترین کمان اسکایریم دستته اما بدون قوی ترین شمشیر اسکاریمم دست منه. پس حواستو جم کن.
پرچم ومپایرا بالاست :d
ولی حال میده نمیدونی که با اسلحه ماسکت نگاه کن به طرف یه دونه زدم با اسلحه پرت شد:dاون لباس تو تنم لباس Assassin هست فقط کلاشو دراوردم
لطف داری خیلی چیزای عجیبم دارم خواستی میزارم برات استفاده کنی:d
خیلی باحالی رفیق ...
اینا ماد هستن این لباس همون لباس مستیر دزدها هست فکر کنم فقط با یه ماد شده سفید و شده لباس اسسین :dاین روزا CALL of با Skyrim زیاد فرقی نداره اینم اسلحه داره اونم داره :dممنون از راهنمایتون واقعا ممنون PrinceashkaN
گرنما ها چطورن اونا چی؟ اگه بخوایم گرنما بشیم تو همین dawnguard چی کار کنم ؟
Steward شما گفتی چیه ؟ چطوری گیرش بیارم؟
بعد .اسه آهن و اینایی که خونه می خواد رو از کجا گیر بیارم اخه هی تموم میشه؟
---------- نوشته در 04:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------
:-o
این تفنگو لباس اینارو از کجا میگیری خیلی باحالا :d
بابا دمت گرم.....
---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------
برای رمز پولی که میخوای وقتی تو بازی هستی دکمه ی ~ رو بزن یه چیزی باز میشه
بعد بنویس #### player.additem 0000000f
به جای #### هر قدر طلا خواستی یه عددی بنویس مثلا player.additem 0000000f 88987657684 همین
عزیز نه کار عجیبی کردم نه پیداش کردم هر کسی میتونه اینو بسازه. همونطور که دوستان همه واردن کیمیا گری و جادوگری همدیگرو ارتقا میدن اگه تو این دو تا؛ مهارتاتو خوب پر کرده باشی به چند دست لباسو گردنبندو حلقه نیاز داری بعدشم واسه شروع یه ست کامل fortify alchemy میزنی بعد با اونا معجون fortify enchantment میسازی و و این روند و ادامه میدی تا اونجا که ستی که واسه بهبود کیمیا گری میسازی 29% اونو بهبود بده (این دیگه آخرشه) بعد با همین لباسا معجون های fortify smithing & enchanting میسازی و با معجون نهایی fortify enchantment که این مهارتو 32%(این آخرشه) یه ست آهنگری میسازی بعد این ست و میپوشی و با معجون fortify smithing که این مهارتو 130% بهبود میده سلاح مورد نظر رو ارتقا میدی .....
داداش من اسکیل one-handed ام 100 بود این شمشیرم داشتم Legendry هم کرده بودمش اینجوری نشده بود!!!!
کار دیگه ای کردی غیر اینا یا اینو پیدا کردی؟؟!
عزیز گرگنماها هم خوبن به قول دوستمون به خودتون بستگی داره گرگنماها فقط با پنجه هاشون ضربه میزنن و با گرفتن پرک های مهارتشون میتونین قدرت پنجه ها و تغذیه از اجساد برای پر کردن سلامتی و ... رو افزایش بدین.ممنون از راهنمایتون واقعا ممنون PrinceashkaN
:-o
این تفنگو لباس اینارو از کجا میگیری خیلی باحالا :d
بابا دمت گرم.....
برای رمز پولی که میخوای وقتی تو بازی هستی دکمه ی ~ رو بزن یه چیزی باز میشه
بعد بنویس #### player.additem 0000000f
به جای #### هر قدر طلا خواستی یه عددی بنویس مثلا player.additem 0000000f 88987657684 همین
ممنون از راهنمایتون واقعا ممنون PrinceashkaN
لطف داری خیلی چیزای عجیبم دارم خواستی میزارم برات استفاده کنی:d
---------- نوشته در 05:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------
اینا ماد هستن این لباس همون لباس مستیر دزدها هست فکر کنم فقط با یه ماد شده سفید و شده لباس اسسین :dاین روزا CALL of با Skyrim زیاد فرقی نداره اینم اسلحه داره اونم داره :d
از این سایت Skyrim Nexus - Skyrim mods and community ماد های بالای 2 مگ رو باید اکانت داشته باشی و با nexus mod manager دانلود کن مادارو .شما یه nexus mod managerدانلود کن بعد هر مادی رو که خواستی دانلود کنی معمولی دانلود نکن بزن با mod manager دانلود کنه خودش دانلود میکنه و تیکشو تو باید بزنی حتما مشخصات مادو بخون چون شاید صدمه ای یا باگی یا اصلا دیگه نتونی بازی رو اجرا کنیاول ممنون از راهنمایی ردیفتون بچه ها mage جان برامون مادها رابزار عزیز دیگه یا بگو از کدوم سایت میگیری دلمون آب شد
یه راهنمای ردیف واسه نصب و دانلودشون بزار عزیز دیگه اخهههههه خیلی باحالن دیگه
![]()
دستت درد نکنهاز این سایت Skyrim Nexus - Skyrim mods and community ماد های بالای 2 مگ رو باید اکانت داشته باشی و با nexus mod manager دانلود کن مادارو .شما یه nexus mod managerدانلود کن بعد هر مادی رو که خواستی دانلود کنی معمولی دانلود نکن بزن با mod manager دانلود کنه خودش دانلود میکنه و تیکشو تو باید بزنی حتما مشخصات مادو بخون چون شاید صدمه ای یا باگی یا اصلا دیگه نتونی بازی رو اجرا کنی
منم بزودی مادای باحال رو بهتون میگم