راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
دوستان همه ماسک ها رو گرفتم رفتم بزارم سره جاش دیدم ماسک Morokei نیست
حالا نمیدونم فروختمش یا افتاده
یبار دیگه رفتم اونجایی که ماسک رو از اون اسکلته میگیری ولی اسکلت مرده بود و ماسک اونجا نبود
چیکار کنم؟؟:d

یه سپر تو قسمت مجیک ها بود ببین اگه بازش کردی استفاده کن دربرابر جادو و اتش خوب کار میکنه
1- جان من جواب خوب بدید....

---------- نوشته در 08:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:54 PM ارسال شده بود ----------

این سوال منه:
بچه ها جون هرکی دوست دارید کمک کنید:
1-من مشکلم با این اسکلت جادویی ها این هست که جونشون سریع پر میشه بعد هی یه گوگله های خفن آتیش میزنند جونم ته میکشه....راهی نیست با یه چیزی این رو کشت من لولم 24 هست و تازه orcish smitinرو یاد گرفتم.....
2-یکی با نقشه و کلام درست بگه mace of molag ball و azur dager رو چه جوری باید بگیرم
3- یه چند تا سلاح مثل این دوتا بگید سعی هم کنید ددریک باشه......
4-خیلی مهم این که من نمیتونم این شمشیر گولوس رو شارژ کنم چیکار کنم xbox هم دارم

یه روز کاوه نیومده ببین چه وضعی شده
---------------------------------------------
دوستان همه ماسک ها رو گرفتم رفتم بزارم سره جاش دیدم ماسک Morokei نیست
حالا نمیدونم فروختمش یا افتاده
یبار دیگه رفتم اونجایی که ماسک رو از اون اسکلته میگیری ولی اسکلت مرده بود و ماسک اونجا نبود
چیکار کنم؟؟:d

شما اگه رو pc بازی می کنی فکر کنم باید این کد رو بزنی تا ماسک به کوله ات اضافه بشه:
player.additem 00061C8B 1

مثل منی کاریش نمیشه کرد برای xbox هیچ کدی نیست
اگه زیاد جلو نرفتی بازی رو لود که به سیو قبلی ها
بد دردسریه .
OMG!
اصلا یادم نیست کی گرفتم اونو
حالا بجز اینکه 8تا ماسک رو بدی 1 ماسک بهت میده اتفاق دیگه ای میوفته یا نه؟

سلام
من رفتم بهد از گرفتن الدر اسکرول بالای کوهی که بالای معبده
با اژدهای خودمون با الادین جنگیدم
الان جلوم وایساده و هیچ تکونی نمیخوره
خونشم کامل خالی شده
نمیدونم چکار کنم
از شات جدیدی هم که گرفتم استفاده کردم تا خونش ته کشید الان موندم چکار کنم
تو رو خدا زود بگید بم

---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------

این مرحله رو میگم :
Alduin Defeated

کسی نیست جواب منو بده :(

اگه اشتباه نکنم(تاکید می کنم اگه اشتباه نکنم)تو وسایلت یه قسمت کتابا یه چیزی هست(خودت ببینیش میفهمی با یقیه فرق داره)اون رو باید تو اون جایی که هوای دورش یه طوری (ابی)باز کنی.(البته نمی دونم همینه یا نه.)

ممنون محمد جان امتحان میکنم میام خبرت میکنم

یه سوالدیگه این کلید whispring door که دست پادشاهه و اون جادوگره ست رو چطوری باید بدست بیاریم
هر چی حرف میزنم باشون نمیدنش
نمیشه هم کشتشون که کلید رو بگیریم

ممنون محمد جان امتحان میکنم میام خبرت میکنم

یه سوالدیگه این کلید whispring door که دست پادشاهه و اون جادوگره ست رو چطوری باید بدست بیاریم
هر چی حرف میزنم باشون نمیدنش
نمیشه هم کشتشون که کلید رو بگیریم
ستاره ی اول picket رو روشن کن بعد وقتی خوابن لخت شو بعد بشین کنارشون حالتsnackبعد کلید رو از جیبشون بردار اگه خیلی ضعیف هستی برو آموزش ببین....
راستی این جا که میگی کجاست اگه نیاز به rijisting key (یه همچین چیزی)داره نمیتونی بری توش چون مرحله نیاز داره.....

---------- نوشته در 11:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 AM ارسال شده بود ----------

ببین این کتاب جامع هست درمورد مراحل skyrim

skyrim.zip

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 AM ارسال شده بود ----------

بابا نامردا این سوال رو جواب بدید دیگه:
این mace of molag ball چه جوری باید گرفت؟
من این شمشیر گولوس رو نمیتونم شارژ کنم چیکار کنم تازه xbox هم دارم وقتی میرم روی میز جادو توی آتم های جادویی نه زخم یخ میاد نه شمشیر گولوس
بعد راستی این خنجر azur رابطه خاصی با این ددریک چال ها داره؟
راستی king of skyrim نیست چند وقتی(hunter)

اقا قضیه اون سنگها چیه که وقتی اکتیوشون میکنی یه نور ازشون بلند میشه ؟

بعد کسی این کد غیر فعال کرند ومپایر رو داره تو پست اول نبود !؟

این مادو من دارم خیلی خوبه باحاله ولی ساختن تمامی قسمته خانه هم سخته:d

---------- نوشته در 07:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------

مرحله رو بگو یعنی نشستی دوساعت تمام این تاپیکو خوندی ؟اسمه ماموریت رو بگو کجا گیر کردی رو بگو

یک جا میریم تو غار یارورور مکشم بعد میایم بیرون بهم میگه برو یک جایی میرم اونجا پر این جونور 3 چشماس که ناخونهی بلندی دارند نمیشه کشتشون حالا ایکس باکسم سیوشو پروندم که دیگه بازی نکنم اسکاریمو یادم نبود دیشب گذاشتم دیدم از اوله حالا دوباره تا اونجا بازی میکنم بعدا دقیق بهت میگم دو تا سوال هم داشتم یک بار اسب دزدیم حال میخواهم بخرم چجنوریه:-/ بعدا راه های درامدت هم چیه;;) سوما کدوم نژاد از همه بهتره من که نورد را برداشتم.

یک جا میریم تو غار یارورور مکشم بعد میایم بیرون بهم میگه برو یک جایی میرم اونجا پر این جونور 3 چشماس که ناخونهی بلندی دارند نمیشه کشتشون حالا ایکس باکسم سیوشو پروندم که دیگه بازی نکنم اسکاریمو یادم نبود دیشب گذاشتم دیدم از اوله حالا دوباره تا اونجا بازی میکنم بعدا دقیق بهت میگم دو تا سوال هم داشتم یک بار اسب دزدیم حال میخواهم بخرم چجنوریه:-/ بعدا راه های درامدت هم چیه;;) سوما کدوم نژاد از همه بهتره من که نورد را برداشتم.
کنار شهرها اسب فروشی(به شکل نعل اسب)هست همون جا یه ادم هست که باهاش حرف بزنی در عوض 1000 سکه بهت اسب می ده.
راه های درامد زیاد مثلا درست کردن posions و فروششون.
برتری نژادی تو اسکایریم معنی نداره بسته به علاقته که با جادو می خوای بری یا شمشیر.(خودم هم نوردم ولی اگه دوباره می تونستم انتخاب کنم orc رو انتخاب می کردم چون من با شمشیر می رم)

OMG!
اصلا یادم نیست کی گرفتم اونو
حالا بجز اینکه 8تا ماسک رو بدی 1 ماسک بهت میده اتفاق دیگه ای میوفته یا نه؟

باید تمام ماسک ها رو داشته باشی تا بتونی ماسک اخری رو بگیری
ماسک اخر هم هم قدرت بالایی داره من خودم تا حالا نگرفتم:Konahrik (Mask) - The Elder Scrolls Wiki

اقا قضیه اون سنگها چیه که وقتی اکتیوشون میکنی یه نور ازشون بلند میشه ؟

بعد کسی این کد غیر فعال کرند ومپایر رو داره تو پست اول نبود !؟

اون سنگ ها هرکدوم یه مهارت رو تقویت میکنه
مثلا یکی سرعت یاد گرفتن جادو رو بیشتر میکنه و ...
وقتی فعالش کنی اثر سنگ فبلی رو ازبین میبره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or