1- جان من جواب خوب بدید....یه سپر تو قسمت مجیک ها بود ببین اگه بازش کردی استفاده کن دربرابر جادو و اتش خوب کار میکنه
دوستان همه ماسک ها رو گرفتم رفتم بزارم سره جاش دیدم ماسک Morokei نیست
حالا نمیدونم فروختمش یا افتاده
یبار دیگه رفتم اونجایی که ماسک رو از اون اسکلته میگیری ولی اسکلت مرده بود و ماسک اونجا نبود
چیکار کنم؟؟:d
نه PC نیست ( ایکس باکسه)یه روز کاوه نیومده ببین چه وضعی شده
---------------------------------------------
شما اگه رو pc بازی می کنی فکر کنم باید این کد رو بزنی تا ماسک به کوله ات اضافه بشه:
player.additem 00061C8B 1

نه PC نیست ( ایکس باکسه)![]()
OMG!مثل منی کاریش نمیشه کرد برای xbox هیچ کدی نیست
اگه زیاد جلو نرفتی بازی رو لود که به سیو قبلی ها
بد دردسریه .
سلام
من رفتم بهد از گرفتن الدر اسکرول بالای کوهی که بالای معبده
با اژدهای خودمون با الادین جنگیدم
الان جلوم وایساده و هیچ تکونی نمیخوره
خونشم کامل خالی شده
نمیدونم چکار کنم
از شات جدیدی هم که گرفتم استفاده کردم تا خونش ته کشید الان موندم چکار کنم
تو رو خدا زود بگید بم
---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------
این مرحله رو میگم :
Alduin Defeated

اگه اشتباه نکنم(تاکید می کنم اگه اشتباه نکنم)تو وسایلت یه قسمت کتابا یه چیزی هست(خودت ببینیش میفهمی با یقیه فرق داره)اون رو باید تو اون جایی که هوای دورش یه طوری (ابی)باز کنی.(البته نمی دونم همینه یا نه.)کسی نیست جواب منو بده![]()
ستاره ی اول picket رو روشن کن بعد وقتی خوابن لخت شو بعد بشین کنارشون حالتsnackبعد کلید رو از جیبشون بردار اگه خیلی ضعیف هستی برو آموزش ببین....ممنون محمد جان امتحان میکنم میام خبرت میکنم
یه سوالدیگه این کلید whispring door که دست پادشاهه و اون جادوگره ست رو چطوری باید بدست بیاریم
هر چی حرف میزنم باشون نمیدنش
نمیشه هم کشتشون که کلید رو بگیریم
ببین این کتاب جامع هست درمورد مراحل skyrimکسی نیست جواب منو بده![]()
این مادو من دارم خیلی خوبه باحاله ولی ساختن تمامی قسمته خانه هم سخته:d
---------- نوشته در 07:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------
مرحله رو بگو یعنی نشستی دوساعت تمام این تاپیکو خوندی ؟اسمه ماموریت رو بگو کجا گیر کردی رو بگو
بعدا راه های درامدت هم چیه
سوما کدوم نژاد از همه بهتره من که نورد را برداشتم.کنار شهرها اسب فروشی(به شکل نعل اسب)هست همون جا یه ادم هست که باهاش حرف بزنی در عوض 1000 سکه بهت اسب می ده.یک جا میریم تو غار یارورور مکشم بعد میایم بیرون بهم میگه برو یک جایی میرم اونجا پر این جونور 3 چشماس که ناخونهی بلندی دارند نمیشه کشتشون حالا ایکس باکسم سیوشو پروندم که دیگه بازی نکنم اسکاریمو یادم نبود دیشب گذاشتم دیدم از اوله حالا دوباره تا اونجا بازی میکنم بعدا دقیق بهت میگم دو تا سوال هم داشتم یک بار اسب دزدیم حال میخواهم بخرم چجنوریهبعدا راه های درامدت هم چیه
سوما کدوم نژاد از همه بهتره من که نورد را برداشتم.
OMG!
اصلا یادم نیست کی گرفتم اونو
حالا بجز اینکه 8تا ماسک رو بدی 1 ماسک بهت میده اتفاق دیگه ای میوفته یا نه؟
اقا قضیه اون سنگها چیه که وقتی اکتیوشون میکنی یه نور ازشون بلند میشه ؟
بعد کسی این کد غیر فعال کرند ومپایر رو داره تو پست اول نبود !؟