راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
ستاره ی اول picket رو روشن کن بعد وقتی خوابن لخت شو بعد بشین کنارشون حالتsnackبعد کلید رو از جیبشون بردار اگه خیلی ضعیف هستی برو آموزش ببین....
راستی این جا که میگی کجاست اگه نیاز به rijisting key (یه همچین چیزی)داره نمیتونی بری توش چون مرحله نیاز داره.....

---------- نوشته در 11:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 AM ارسال شده بود ----------

ببین این کتاب جامع هست درمورد مراحل skyrim

skyrim.zip

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 AM ارسال شده بود ----------

بابا نامردا این سوال رو جواب بدید دیگه:
این mace of molag ball چه جوری باید گرفت؟
من این شمشیر گولوس رو نمیتونم شارژ کنم چیکار کنم تازه xbox هم دارم وقتی میرم روی میز جادو توی آتم های جادویی نه زخم یخ میاد نه شمشیر گولوس
بعد راستی این خنجر azur رابطه خاصی با این ددریک چال ها داره؟
راستی king of skyrim نیست چند وقتی(hunter)
اینم mace of molag bog البته زیاد خوب نیست بدرد نمیخوره
برو به makarthبعد به silver blood innبعد با ادمی به اسمه فکر کنم inn keeperصاحب اونجا حرف بزن درباره Priesthood of Stendarr این میگه بعد یه خونه ای هست اونجا abandoned house جلو خونه با این یارو Vigilant Tyranus میری تو
http://img.ntr5.com/pic/6cf4da5ced85.jpg
http://img.ntr5.com/pic/5c1bda1194f9.jpg
http://img.ntr5.com/pic/edda0fd4d983.jpg

همون نوشیدنی ها تو می تونی با مواد اولیه با اون شیشه های سبز نوشیدنی هایی بسازی که خواص های زیادی داره.1000 سکه زیاد نیست قیمت خونه 7000 تازه بخوای وسایل هم بگیری 12000 می شه.:dبهترین راه برای گرفتن اسب عضو شدن تو گروه برادرهود که یه اسب بعد انجام چندین ماموریت می ده که یه جورایی نامیراست.(ولی اگه از بلندی بیفته میمیره ولی در برار ضربه مقاومه.)
من الان 3 تا خونه دارم 40000 هزار سکه همین طوری بازی کنی سکه می گیری از ادم هایی که می کشی سکه هارو بگیر.یکی دیگه هم کشتن اژدهاست و فروش استخون هاشون و ....
دوستان من تو ماموریت boethiahs calling گیر کردم وقتی ماموریت رو می گیری علامت زده زیر مجسمه ی خدای ولی نمی دونم چیکار کنم.
دوستان یه سلاح توپ پیدا کردم 61 دمیجش ولی جادوش خیلی باحاله یا هر ضربه که بزنی حدود 50 استقامت رو برمی گردونه تقریبا استقامتم تموم نمی شه.:d
دو سلاح هم شکل دیگه هم هست که خوش دست:dانگار دوتا خورشید گرفتی می درخشن.
کاوه جان زیر مجسمه اون خدای که یه دستش ماه یکی دیگه خورشید بعد انجام ماموریت یه چیزی مثل خورشید داده بهم به چه درد می خوره؟:d
باید یه نفر رو بیاری زیر اون مجسمه، بعدا بهش بگی‌ اون رو اکتیو کنه، بعدا بکشیش :دی
گفتم که :دی یه Gem هست که نمیشکنه :دی
چجوری میشه گرگینه شد :-/ راه درمان داره:-/
با عضو شدن تو گروه Companions می‌شه گرگینه شد، با تموم کردن ماموریت‌های همون گروه هم می‌شه درمان کرد :دی

باید یه نفر رو بیاری زیر اون مجسمه، بعدا بهش بگی‌ اون رو اکتیو کنه، بعدا بکشیش :دی

با عضو شدن تو گروه Companions می‌شه گرگینه شد، با تموم کردن ماموریت‌های همون گروه هم می‌شه درمان کرد :دی
اونا هیچ کدومشون باهام صحبت نمی کنن.یعنی از یه بیگناه بخوام بیاد؟:-/یه بار حوصلم سر رفت همه رو کشتم بازم اتفاقی نیوفتاد:d

چجوری برم عضو گروه شم.

همون نوشیدنی ها تو می تونی با مواد اولیه با اون شیشه های سبز نوشیدنی هایی بسازی که خواص های زیادی داره.1000 سکه زیاد نیست قیمت خونه 7000 تازه بخوای وسایل هم بگیری 12000 می شه.:dبهترین راه برای گرفتن اسب عضو شدن تو گروه برادرهود که یه اسب بعد انجام چندین ماموریت می ده که یه جورایی نامیراست.(ولی اگه از بلندی بیفته میمیره ولی در برار ضربه مقاومه.)
من الان 3 تا خونه دارم 40000 هزار سکه همین طوری بازی کنی سکه می گیری از ادم هایی که می کشی سکه هارو بگیر.یکی دیگه هم کشتن اژدهاست و فروش استخون هاشون و ....
دوستان من تو ماموریت boethiahs calling گیر کردم وقتی ماموریت رو می گیری علامت زده زیر مجسمه ی خدای ولی نمی دونم چیکار کنم.
دوستان یه سلاح توپ پیدا کردم 61 دمیجش ولی جادوش خیلی باحاله یا هر ضربه که بزنی حدود 50 استقامت رو برمی گردونه تقریبا استقامتم تموم نمی شه.:d
دو سلاح هم شکل دیگه هم هست که خوش دست:dانگار دوتا خورشید گرفتی می درخشن.
کاوه جان زیر مجسمه اون خدای که یه دستش ماه یکی دیگه خورشید بعد انجام ماموریت یه چیزی مثل خورشید داده بهم به چه درد می خوره؟:d

کجا هست این گروه برادر هود برم عضو شم شدیدا به اسب نیازدارم من گفتم که سیوم پرید از اول بازی کردم الان بهم میگه برو یک جا میرم و.......... مورد نداره انجام دادم . ولی خب میخواهم جز اینا یک سری ماموریت برم که سود داشته باشه مثلا پول بده بعد خونه از کجا بگیرم گروهی نیست بری عضوش شی خونه مجانی بده راستی بی زحمت تو مپ یک عکس از محل گروه برادر هود بذار نیاز دارم به اسب 1000 دلار هم خیلی زیاده واسه اسب ادرس جایی که خونه بگیری هم بگو;)

کجا هست این گروه برادر هود برم عضو شم شدیدا به اسب نیازدارم من گفتم که سیوم پرید از اول بازی کردم الان بهم میگه برو یک جا میرم و.......... مورد نداره انجام دادم . ولی خب میخواهم جز اینا یک سری ماموریت برم که سود داشته باشه مثلا پول بده بعد خونه از کجا بگیرم گروهی نیست بری عضوش شی خونه مجانی بده راستی بی زحمت تو مپ یک عکس از محل گروه برادر هود بذار نیاز دارم به اسب 1000 دلار هم خیلی زیاده واسه اسب ادرس جایی که خونه بگیری هم بگو;)
عضو شدن به Dark brotherhood یکم Tricky هست.

برین به شهر Windhelm ، بعدا با Inn keeper حرف بزنین در مورد شایعه ها، میگه یه پسری می‌خواد Dark brotherhood رو احضار کنه، برین دنبال اون، ماموریت اون رو تموم کنین، بعدا چند وقت بعد باهاتون ارتباط برقرار می‌کنن خودشون.
خونه نمیدن ولی‌ مکان واسه گذاشتن وسایل و خوابیدن میدن.

برو جای شماره ی 3 اونجا یکی که لباس دلقک پوشیده ماموریت اون رو انجام بده بعد برو تو:
-1925025515.jpg
بعدش تو شهر Windhelm برو اینجا:
-1924964171.jpg
بعدش با پسره حرف بزن ماموریت رو انجام بده.چند روز بگذره(فکر کنم 48 ساعت) بعد بگیر بخواب عضو شدی.
درضمن این گروه واسه ماموریتاش خوب پول می ده.برای گرفتن اسب باید 10 15 تا ماموریت انجام بدی که هرکدومشون 1500 سکه ای بهت میده
:d
هیچ گروهی خونه نمیده متاسفانه.(البته باید بالای یه سطحی باشی که بتونی عضو شی.کاوه بگو چه سطحی:d)
تو شهر markarth خونه بگیر از نظر من اون بهترین ولی باید 2000 سکه بیشتر بدی.

یه کار هم میتونی بکنی بری شهر ریفن دم در شهر بری خونه اسب فروش باهاش یه مسابقه مشت زنی بدی بعدش می تونی اسبش رو برداری
خونه هم اگه نمی خوای پول بدی میتونی ماموریت کالج رو تا اخر بری بعدش میشه ارچ میج
آرچ میج که بشی هم بهت لباس جادویی قوی میدن هم اتاق که پره از gem

برو جای شماره ی 3 اونجا یکی که لباس دلقک پوشیده ماموریت اون رو انجام بده بعد برو تو:

http://Delayed Burial - The Elder Scrolls V: Skyrim - Game Guide and walkthrough
-1924964171.jpg
بعدش با پسره حرف بزن ماموریت رو انجام بده.چند روز بگذره(فکر کنم 48 ساعت) بعد بگیر بخواب عضو شدی.
درضمن این گروه واسه ماموریتاش خوب پول می ده.برای گرفتن اسب باید 10 15 تا ماموریت انجام بدی که هرکدومشون 1500 سکه ای بهت میده
هیچ گروهی خونه نمیده متاسفانه.(البته باید بالای یه سطحی باشی که بتونی عضو شی.کاوه بگو چه سطحی:d)
تو شهر مارخال(markhal) خونه بگیر از نظر من اون بهترین ولی باید 2000 سکه بیشتر بدی.
markarth*
yahoo_4.gif

Lvl خاصی‌ نمیخواد، فقط Thieves Guild باید یه مقدار پول داشته باشی‌. ولی‌ یه نفر بره lvl 1 عضو بشه معلومه نمیتونه کاری کنه.

posions چی هست؟:-/ راستی اسم اون جانور 3 چشم که ناخن بلندی داره و پشم سفید چیه؟:-/ خیلی قویه تا میای بزنیش لهت میکنه راستی توضیح بدهposions چی هست مرسی. راستی 1000 سکه که خیلی زیاده:| چندتا راه درامد دیگه هم بگو مثلا خودت چه کار میکنی؟!:-/

بزار روکو راست بهت بگم اگه میخوای مثله ادم بازی کنی مثلا بدون دزدی کشت خون ریزی باید بازی کنی راهش راحته اما اسب میخوای گه گاهی تو طبیعت اسب پیدا میشه یا سرباز سوارش هست یا ادم معمولی چون که کسی اونجا نیست که شاهد باشه که تو کشتی طرفو بزن بکشش اسبه مفتی:dیا عضو Dark brotherhood شو بعد یه مدت اسبه توپی بهت میدن (توصیه میکنم اسب نگیری نگه داشتنش دردسه:)))
واسه پول دراوردن هم میتونی بعد از عضو شدن تو dark brotherhoodبرا انجام دادن ماموریت های درخواستیشون بهت پول میدن :dخوب راه دزدی رو یادت میدم وقتی یه وسیله ای رو میخوای بزدی اول eرو بگیر ببر به یه جایی که کسی نبینه اصلا هیچکس بعد ول کن بنداز به جیب حالشو ببر
البته برا پول دراوردن درست کردن potions و poisons هم عالیه ولی باید اسکلیل (Skill)الکمیت(Alchemy)خوب باشه خوب تو هر potions poisons میخوای بگو من بگم چطوری باید درست کنی مواد لازم رو میگم باید پیدا کنی البته potions poisons مثلا fotify stamina یا fortify health تو اسمشونو بگو منم ingredients رو میگم مواد لازم همون ingredients هست تو قسمته کیفت نه food;)
اسمه اون یارو هاهم فکر کنم میدونی Troll

آخرین ویرایش:
بزار روکو راست بهت بگم اگه میخوای مثله ادم بازی کنی مثلا بدون دزدی کشت خون ریزی باید بازی کنی راهش راحته اما اسب میخوای گه گاهی تو طبیعت اسب پیدا میشه یا سرباز سوارش هست یا ادم معمولی چون که کسی اونجا نیست که شاهد باشه که تو کشتی طرفو بزن بکشش اسبه مفتی:dیا عضو Dark brotherhood شو بعد یه مدت اسبه توپی بهت میدن (توصیه میکنم اسب نگیری نگه داشتنش دردسه:)))
واسه پول دراوردن هم میتونی بعد از عضو شدن تو dark brotherhoodبرا انجام دادن ماموریت های درخواستیشون بهت پول میدن :dخوب راه دزدی رو یادت میدم وقتی یه وسیله ای رو میخوای بزدی اول eرو بگیر ببر به یه جایی که کسی نبینه اصلا هیچکس بعد ول کن بنداز به جیب حالشو ببر
البته برا پول دراوردن درست کردن potions و poisons هم عالیه ولی باید اسکلیل (Skill)الکمیت(Alchemy)خوب باشه خوب تو هر potions poisons میخوای بگو من بگم چطوری باید درست کنی مواد لازم رو میگم باید پیدا کنی البته potions poisons مثلا fotify stamina یا fortify health تو اسمشونو بگو منم ingredients رو میگم مواد لازم همون ingredients هست تو قسمته کیفت نه food;)
اسمه اون یارو هاهم فکر کنم میدونی Troll
من که تو 217 با عکس همچی رو توضیح دادم....

---------- نوشته در 09:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 AM ارسال شده بود ----------

شمشیر گولوس soul gem سیاه میخواد؟من انواع سل جم های petty commerو ....دارم ولی اصلا" تو میز به عنوان آیتم جادویی نمیاد....
راستی خنجر آزور رابطه اش با ددریک چالرس ها چیه؟

دوستان دو سوال:
1.تو کالج از یکی از اون افرادشون ماموریتی به نام ARINELS ENDEAVPR گرفتم یه علامت روش زده باید رو اون طرف چیکار کرد .
2.یکی دیگه از اون افراد یه جادویی رو من امتحان کرد که الا من همه چیز رو سبز می بینم باید چیکار کرد که درست شه؟

t55541_IMG0900.JPG

اول اومدم اینجا

t55542_IMG0902.JPG

یارو اصلا حرف نزدم ولی چجوری میشه مسابقه مشت زنی گذاشت.:-/
t55543_IMG0903.JPG
بعدم اسبرا دزدیدم حالا فقط تو اون دهکده ای که اسب را دزدیدم پلیس دنبالمه یا همه جا:-/

یک سوال دیگه من در هیچ گروهی عضو نشدم و هیچ کاری نکردم فقط طبق مراحلی که خودش میگه دارم میرم جلو این موردی داره:-/ یا فقط باید بری یک جا عضو شی تا پول بهت بده:-/ همینجوری بازی میکنی پول نمیده:-/

راستی طرز تهیه معجون هم بنویسید(تو ایکس باکس):d ممنون از همه به خاطر راهنماییشون:d

---------- نوشته در 01:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

-1925025515.jpg
-1924964171.jpg
تو شهر markarth خونه بگیر از نظر من اون بهترین ولی باید 2000 سکه بیشتر بدی.

تو نقشه من 3 نداره تازه نقشه من اینشکلی نیست(مثل شکل دومت) بعد گفتی dark brotherhood تو چه شهریه:-/ بازیه داره گیجم میکتنه:-s

---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

یه کار هم میتونی بکنی بری شهر ریفن دم در شهر بری خونه اسب فروش باهاش یه مسابقه مشت زنی بدی بعدش می تونی اسبش رو برداری
خونه هم اگه نمی خوای پول بدی میتونی ماموریت کالج رو تا اخر بری بعدش میشه ارچ میج
آرچ میج که بشی هم بهت لباس جادویی قوی میدن هم اتاق که پره از gem

فقط تو ریفن میشه:-/ کالج کجاست برم ماموریتش را انجام بدم:-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or