راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
باید تمام ماسک ها رو داشته باشی تا بتونی ماسک اخری رو بگیری
ماسک اخر هم هم قدرت بالایی داره من خودم تا حالا نگرفتم:Konahrik (Mask) - The Elder Scrolls Wiki

اون سنگ ها هرکدوم یه مهارت رو تقویت میکنه
مثلا یکی سرعت یاد گرفتن جادو رو بیشتر میکنه و ...
وقتی فعالش کنی اثر سنگ فبلی رو ازبین میبره
تو که بلدی جواب من رو هم بده:
بابا نامردا این سوال رو جواب بدید دیگه:
این mace of molag ball چه جوری باید گرفت؟
من این شمشیر گولوس رو نمیتونم شارژ کنم چیکار کنم تازه xbox هم دارم وقتی میرم روی میز جادو توی آتم های جادویی نه زخم یخ میاد نه شمشیر گولوس
بعد راستی این خنجر azur رابطه خاصی با این ددریک چال ها داره؟
راستی king of skyrim نیست چند وقتی(hunter)

---------- نوشته در 01:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:35 PM ارسال شده بود ----------

داغ ترین مطلب موجود:
یافتم کسانی که میخواهید تمام سلاح های تک بازی از شاهزاده های ددریک رو بگیرید بشتابید همه در یک جا و در یک جدول:
زود برید سراغشون: Skyrim:Daedric Quests - UESPWiki

من این شمشیر گولوس رو نمیتونم شارژ کنم چیکار کنم تازه xbox هم دارم وقتی میرم روی میز جادو توی آتم های جادویی نه زخم یخ میاد نه شمشیر گولوس

---------- نوشته در 01:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:35 PM ارسال شده بود ----------

داغ ترین مطلب موجود:
یافتم کسانی که میخواهید تمام سلاح های تک بازی از شاهزاده های ددریک رو بگیرید بشتابید همه در یک جا و در یک جدول:
Azura's Star یه Gem هست که نمیشکنه

واسه شارژ کردن سلاح‌ها هم باید Gem پر داشته باشین.

البته اونا ماموریت‌هایDaedric هستن و همشون هم سلاح نمیدن :دی

یه سوال دیگه
کسی کدی نداره که ومپایر نباشی

و اینکه یه سلاح گرفتم ( اسمشو میذارم بعدا یادم نیست الان ) وقتی میرم روش از بازی پرت میشم بیرون
:(

Azura's Star یه Gem هست که نمیشکنه

واسه شارژ کردن سلاح‌ها هم باید Gem پر داشته باشین.

البته اونا ماموریت‌هایDaedric هستن و همشون هم سلاح نمیدن :دی
دارم ولی نمیتونم شارژ کنم اصلا" به عنوان آتم جادویی نمیاد

---------- نوشته در 02:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

این چیه و به چه درد میخوره: Nightingale Blessings

داغ ترین مطلب موجود:

خب عزیز من گفتم که برای گلوله های اتشین lesser ward جلوش رو میگیره اگه ندارید باید کتابش رو بخونید یا برید کالج از یه استاد یاد بگیری.
در رابطه با شارژ کردن وسایل هم دکمه RB رو بزن بعد یه gem انتخاب کن اگه شارژ نمیشه احتمالاً gem نداری اگه هم داری خالیه empty
ببین وسایل دیگه شارژ میشن یا نه؟
اپدیت کردی بازی رو تا به باگ نخوری؟

دارم ولی نمیتونم شارژ کنم اصلا" به عنوان آتم جادویی نمیاد

---------- نوشته در 02:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

این چیه و به چه درد میخوره: Nightingale Blessings
رو Pc باید تو weapons Menus رو سلاح مورد نظرF رو بزنین، رو 360 نمیدونم کدوم دکمه هست.
یکی‌ از افکت‌های Nocturnal هست، زیرش افکت رو نوشته.

ستاره ی اول picket رو روشن کن بعد وقتی خوابن لخت شو بعد بشین کنارشون حالتsnackبعد کلید رو از جیبشون بردار اگه خیلی ضعیف هستی برو آموزش ببین....
راستی این جا که میگی کجاست اگه نیاز به rijisting key (یه همچین چیزی)داره نمیتونی بری توش چون مرحله نیاز داره.....
ی(hunter)

دستت درد نکنه
اون یه دره تو زیرزمین Dragonsearch
من یه روز کامل واسادم کنارشون نمیخوابن بدبختی
موندم چطوری شهرشونو اداره میکنن
از بی خوابی میمیرن که

---------- نوشته در 03:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 03:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه
کسی کدی نداره که ومپایر نباشی

و اینکه یه سلاح گرفتم ( اسمشو میذارم بعدا یادم نیست الان ) وقتی میرم روش از بازی پرت میشم بیرون
:(

اسم سلاح :
elven war axe of animus

کنار شهرها اسب فروشی(به شکل نعل اسب)هست همون جا یه ادم هست که باهاش حرف بزنی در عوض 1000 سکه بهت اسب می ده.
راه های درامد زیاد مثلا درست کردن posions و فروششون.
برتری نژادی تو اسکایریم معنی نداره بسته به علاقته که با جادو می خوای بری یا شمشیر.(خودم هم نوردم ولی اگه دوباره می تونستم انتخاب کنم orc رو انتخاب می کردم چون من با شمشیر می رم)

posions چی هست؟:-/ راستی اسم اون جانور 3 چشم که ناخن بلندی داره و پشم سفید چیه؟:-/ خیلی قویه تا میای بزنیش لهت میکنه راستی توضیح بدهposions چی هست مرسی. راستی 1000 سکه که خیلی زیاده:| چندتا راه درامد دیگه هم بگو مثلا خودت چه کار میکنی؟!:-/

posions چی هست؟:-/ راستی اسم اون جانور 3 چشم که ناخن بلندی داره و پشم سفید چیه؟:-/ خیلی قویه تا میای بزنیش لهت میکنه راستی توضیح بدهposions چی هست مرسی. راستی 1000 سکه که خیلی زیاده:| چندتا راه درامد دیگه هم بگو مثلا خودت چه کار میکنی؟!:-/

با اون علفایی که از در و دیوار میچینی درست کن

تو اون میزه که شبیه آزمایشگاهه
سبزه

باید یه سری چیزا رو میکس کنی و اونا رو بدست بیاری

دستت درد نکنه
اون یه دره تو زیرزمین Dragonsearch
من یه روز کامل واسادم کنارشون نمیخوابن بدبختی
موندم چطوری شهرشونو اداره میکنن
از بی خوابی میمیرن که

---------- نوشته در 03:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 03:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 PM ارسال شده بود ----------

اسم سلاح :
elven war axe of animus
چیز خاصی نیست من جای تو بودم تو میز جادو گری خردش میکردم تا جادوشو یاد بگیرم...

همون نوشیدنی ها تو می تونی با مواد اولیه با اون شیشه های سبز نوشیدنی هایی بسازی که خواص های زیادی داره.1000 سکه زیاد نیست قیمت خونه 7000 تازه بخوای وسایل هم بگیری 12000 می شه.:dبهترین راه برای گرفتن اسب عضو شدن تو گروه برادرهود که یه اسب بعد انجام چندین ماموریت می ده که یه جورایی نامیراست.(ولی اگه از بلندی بیفته میمیره ولی در برار ضربه مقاومه.)
من الان 3 تا خونه دارم 40000 هزار سکه همین طوری بازی کنی سکه می گیری از ادم هایی که می کشی سکه هارو بگیر.یکی دیگه هم کشتن اژدهاست و فروش استخون هاشون و ....
دوستان من تو ماموریت boethiahs calling گیر کردم وقتی ماموریت رو می گیری علامت زده زیر مجسمه ی خدای ولی نمی دونم چیکار کنم.
دوستان یه سلاح توپ پیدا کردم 61 دمیجش ولی جادوش خیلی باحاله یا هر ضربه که بزنی حدود 50 استقامت رو برمی گردونه تقریبا استقامتم تموم نمی شه.:d
دو سلاح هم شکل دیگه هم هست که خوش دست:dانگار دوتا خورشید گرفتی می درخشن.
کاوه جان زیر مجسمه اون خدای که یه دستش ماه یکی دیگه خورشید بعد انجام ماموریت یه چیزی مثل خورشید داده بهم به چه درد می خوره؟:d

posion یعنی سم و معجون اون راه درامد خیلی سخته چون باید هم speech هم alchemery قوی باشه ولی یه راه دیگه هم هست تمام وسایلت رو بزار یه جا بعد با یه همراه مثل لیدی تو قصر جارل برو قصر رو خالی کن بدون این که هیچ کس بفهمه اگه نمیدونی به من بگو تا راه های دزدی رو یادت بدم...برو ریفتن همشو به garalic بفروش یا برو اژدها بکش هر اژدها از200 تا 2000 سکه داره بعد پوست استخوانش رو هم بفروش به همون garalic کلا" برو تو کار غارت
و اما اون موجودات اگه منظورت اینه اسمش troll هست یه جنه از افسانه های توتنی...
2165320-1323260381.jpg

ببین چند راه برای کشتنشون وجود داره:
1-اگه جادوی calm رو بلدی بزن روشون تا بتونی فرار کنی
2-اگه لولت بالای 20 باشه میتونی بکشیشون
3-به جادو های آتشین حساسیت دارن پس اگه از اون موجود آتیشا میتونی بسازی درست کن تا بکشنش باید جادوشو از همون secret-fire بخری فکر کنم یه کتاب بنفشه به اسم falmeir ancheruis یه همچین چیزی...
4-وبهترین راه گرگینه شو بعد فریاد بزن تا فرار کنند
اگه میخوای گرگینه شی بگو...

---------- نوشته در 03:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 PM ارسال شده بود ----------

همون نوشیدنی ها تو می تونی با مواد اولیه با اون شیشه های سبز نوشیدنی هایی بسازی که خواص های زیادی داره.1000 سکه زیاد نیست قیمت خونه 7000 تازه بخوای وسایل هم بگیری 12000 می شه.:dبهترین راه برای گرفتن اسب عضو شدن تو گروه برادرهود که یه اسب بعد انجام چندین ماموریت می ده که یه جورایی نامیراست.(ولی اگه از بلندی بیفته میمیره ولی در برار ضربه مقاومه.)
من الان 3 تا خونه دارم 40000 هزار سکه همین طوری بازی کنی سکه می گیری از ادم هایی که می کشی سکه هارو بگیر.یکی دیگه هم کشتن اژدهاست و فروش استخون هاشون و ....
دوستان من تو ماموریت boethiahs calling گیر کردم وقتی ماموریت رو می گیری علامت زده زیر مجسمه ی خدای ولی نمی دونم چیکار کنم.
دوستان یه سلاح توپ پیدا کردم 61 دمیجش ولی جادوش خیلی باحاله یا هر ضربه که بزنی حدود 50 استقامت رو برمی گردونه تقریبا استقامتم تموم نمی شه.:d
دو سلاح هم شکل دیگه هم هست که خوش دست:dانگار دوتا خورشید گرفتی می درخشن.
کاوه جان زیر مجسمه اون خدای که یه دستش ماه یکی دیگه خورشید بعد انجام ماموریت یه چیزی مثل خورشید داده بهم به چه درد می خوره؟:d

دوست عزیز اسم مرحله یا سلاح مورد نظرت رو تو این جا سرچ کن یه راهنماییی کامل بکنه:
Skyrim:Boethiah's Calling - UESPWiki

اولن اسم سلاح ها رو بگو ماهم بریم سراغش اما اونی که بهت داده اسمش azur star هست و باید با روح یه انسان پرش کنی ولی میتونی همیشه استفاده کنی فقط کافی هست هی پرش کنی.....
این هم تمام مرحله های ددریک که تو الان توش گیر کردی:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Daedric_Artifacts
همشون یه چیز خاصی میدن...

آخرین ویرایش:
هومن تو میزم که میرم روش بازی کلا بسته میشه / دیوانه شدم از دستش

این ومپایر رو نخوایم باید چکار کنیم ؟
کد تقلب نداره که آدم بشه ؟
یه راه داره که خیلی راحت هست این هست که گرگینه شی:
کلا" خیلی خوبه چون وقتی نعره میزنی همه فرار میکنند و تازه تا وقتی گرگ نشی هیچ کس با تو هیچ کاری نداره مطالب بیشتر یادی از پژمان:
گرگ نما (Werewolf)

مبتلایان به بیماری Lycanthropy یا همون گرگ نماها می تونند روزی یک بار از فرم انسان به حالت وحشی و گرگ مانند خودشون تبدیل بشن که مزایای بزرگی براشون داره، ولی مدت زمان استفاده از این قابلیت محدوده (روزی 180 ثانیه) و یک گرگ نما برای افزایش این زمان تنها راهش اینه که در حالت وحشی از جنازه موجودات انسانی مرده تغذیه کنه. گرگ نماها بدنی عضلانی و صورتی شبیه به هیولا دارند و می تونند روی دو پا یا چهار پا حرکت کنند.

"یک گرگ نما در حالت حیوانی (وحشی) در بازی Skyrim"

تبدیل به گرگ نما:

برای این که گرگ نما بشید باید خون یک گرگ نما رو بخورید. یک راه راحت برای این کار اینه که کوئست های گروه Companions رو در شهر Whiterun انجام بدید. در بین افراد گروه Companions حلقه ای از اعضا وجود داره که اگر چند کوئست رو تکمیل کنید، یکی از افراد این حلقه شما رو به محلی به نام Underforge می بره که در اونجا می تونید خون یک گرگ نما رو در زمانی که در حالت حیوانی و وحشی خودشه بنوشید و به این ترتیب به هیولایی به نام گرگ نما یا Werewolf تبدیل بشید.

اثرات گرگ نما شدن:

Beast Blood
این قابلیت باعث میشه در تمام مدتی که گرگ نما هستید، چه در فرم انسانی چه در حالت حیوانی، 100 درصد مقاومت نسبت به بیماری ها پیدا کنید.

Beast Form
به عنوان یک گرگ نما شما می تونید هر 24 ساعت یک بار و به مدت 180 ثانیه به حالت حیوانی یا وحشی (Beast) در بیاید. برای افزایش این مدت زمان باید گوشت جنازه موجودات زنده انسانی (یعنی نژادهایی که خودتون در ابتدای بازی می تونستید انتخاب کنید) رو بخورید، که هر بار تغذیه به شما 50 امتیاز سلامتی (Health) اضافه می کنه و مدت حالت وحشی تون رو هم 30 ثانیه بیشتر می کنه.

برای واردشدن به حالت حیوانی باید از منوی MAGIC به قسمت POWERS برید و قدرت Beast Form رو انتخاب کنید و بعد مثل یک فریاد (با دکمه Z در PC) وارد حالت وحشی بشید.

مزایای حالت وحشی:
- اضافه شدن 100 امتیاز به خط سلامتی (Health) شما.
- اضافه شدن 100 امتیاز به خط استقامت (Stamina) شما.
- دویدن سریع تر (حتی سریع تر از اسب ها در حالت چهارپا).
- گرگ ها به شما حمله نمی کنند.
- جرائم شما باعث افزایش جریمه (Bounty) نمیشن.
- با استفاده از دکمه فریاد (دکمه Z در نسخه PC) شما می تونید نعره بلندی بکشید که باعث فرار تمامی دشمنان نزدیک تون به مدت 60 ثانیه میشه.
- در حالت وحشی شما یک حمله قوی جهشی دارید که اکثر دشمنان تون رو فورا می کشه. برای اجرای این حمله دکمه Sprint رو بزنید (دکمه Alt در نسخه PC) و با دویدن سریع به سمت حریف یک حمله قوی (نگه داشتن کلیک چپ در PC) انجام بدید.
- یک گرگ نما می تونه بعضی مواقع دشمنان رو از گردن شون بگیره و مسافت زیادی اونها رو پرت کنه، یا سرشون رو با دندون هاش بکنه، که هر دو به مرگ فوری دشمن تون منجر میشن.
- گرگ نما در حالت حیوانی و در حین دویدن معمولی به سمت حریف می تونه با چنگال هاش ضربات قوی (یا Power Attack که در نسخه PC با نگه داشتن کلیک چپ ماوس انجام میشه) به حریف بزنه که مسافت زیادی اونها رو پرت می کنه و در حین پرت شدن می تونید ضربات دیگه ای هم بهشون بزنید که به راحتی اونها رو می کشه.
- در صورتی که یک ضربه کاری (Critical Hit) به حریف وارد کنید گرگ نما می تونه حریفان خودش رو با اجرای Execution ها به طرز فجیعی از بین ببره. Execution های گرگ نماها مشابه ضربات انتهایی صحنه آهسته کاراکترتون با اسلحه هستند که حتما بارها در بازی دیدید، با این تفاوت که خیلی خشن تر هستند و به صورت صحنه آهسته نمایش داده نمیشن.
- مبارزه با اژدهاها و Giant ها در بازی بسیار آسون تر میشه.

معایب حالت وحشی:
- دید شما از حالت سوم شخص خارج نمیشه.
- نمی تونید از جنازه هایی که می کشید چیزی بردارید.
- فقط با خوردن گوشت جنازه می تونید سلامتی تون رو برگردونید.
- نمی تونید هیچ آیتمی رو بردارید.
- از هیچ کدوم از اسلحه ها، آیتم ها، جادوها، تجهیزات،فریادها یا قدرت هاتون نمی تونید استفاده کنید.
- چون بدن تون بزرگ میشه ممکنه برای عبور از درها و معبرها مشکل داشته باشید.
- نمی تونید با هیچ کس صحبت کنید.
- تقریبا همه موجودات دنیای اطراف دشمن شما میشن، به استثنای همراهان (Follower ها). حتی بعضی گرگ نماهای دیگه تحمل نمی کنند که شما جلوی روشون تبدیل بشید.
- اگر کسی شما رو در حین تبدیل ببینه 1000 سکه جریمه (Bounty) براتون داره.
- از منوی کاراکتر (که با دکمه Tab در نسخه PC بالا میاد) نمی تونید استفاده کنید.
- نمی تونید از حالت نشسته جهت مخفی کاری استفاده کنید.
- قابلیت Beast Form که بعد از تبدیل به گرگ نما به دست میارید باعث میشه از مزایایی که از خوابیدن به دست میاد محروم بشید (مثل یاد گرفتن سریع تر مهارت ها).
- در حالت وحشی به شدت نسبت به اسلحه های Daedric حساسیت و ضعف پیدا می کنید.

درمان حالت گرگ نما

قبل از هر چیز باید بدونید که اگر یک بار گرگ نما بودن رو درمان کنید دیگه در بازی نمی تونید به حالت گرگ نما برگردید، پس با دقت تصمیم بگیرید.

برای درمان حالت گرگ نما باید کوئست های Companion ها رو انجام بدین، که چون ممکنه حاوی داستان ماموریت های مهم Companions باشه در اسپویلر می ذارمش:

متن پنهان:

حلقه Hircine

این حلقه برای یک گرگ نما بسیار با ارزشه، چون یک قدرت اضافی عالی بهش میده. باز هم چون ماجرای این حلقه حاوی داستان یک ماموریته در اسپویلر توضیحش میدیم:

متن پنهان:

نکات کنکوری گرگ نما بودن:
- همونطور که گفته شد ابتلا به بیماری Lycanthropy و گرگ نما شدن، بیماری ومپایر بودن در شما رو درمان می کنه، و شما نمی تونید همزمان هم ومپایر باشید هم گرگ نما.
- تا وقتی گرگ نما باشید هیچ بیماری دیگه ای هم غیر از Lycanthropy نمی تونید بگیرید.
- چنگال های گرگ نماها اسلحه های یک دستی حساب میشن و از قابلیت ها و Perk های این اسلحه ها بهره می برند.
- در طی یکی از ماموریت های Companions به نام Totems of Hircine شما می تونید Totem هایی به دست بیارید که به نعره شما در حالت حیوانی قابلیت های اضافه میدن (مثل احضار دو گرگ روح مانند یا تشخیص دادن موجودات زنده محیط اطراف).
- اگر دیگه به حالت حیوانی احتیاجی نداشتید برای خارج شدن ازش یه راه ساده اینه که صبر کنید (دکمه T در نسخه PC).
- اگر گرگ نما باشید در حالت انسانی هم افراد محیط اطراف تون با جملاتی به شما عکس العمل نشون میدن. مثلا میگن:

"I find your wolfish grin... unsettling"
یعنی: این پوزخند شبیه گرگت برای من آزاردهنده است.

"Is that... fur? Growing out of your ears"
اون چیه که داره از گوش هات می زنه بیرون؟ پشمه؟

"Have you been tending to your hounds? You smell like a wet dog"
تو تازگی از سگ های شکاریت مراقبت می کردی؟ بوی سگ خیس ازت میاد!

- گرگ نما بودن باعث میشه مزایایی که از نژاد انتخاب شده در ابتدای بازی به دست آورده بودید از بین بره، ولی اثرهای جادویی موجود کماکان بر روی کاراکترتون باقی می مونه.
- مثل بیماری ومپایرها، حالت گرگ نما رو هم در نسخه PC میشه با دوز و کلک و استفاده از دستورهای کنسول بازی برطرف کرد. باز هم تاکید می کنیم که استفاده از Cheat لذت بازی رو پایین میاره، ولی اگر به هر دلیل ترجیح میدین این کار رو بکنید در نسخه PC از طریق زیر عمل کنید:
متن پنهان:
درضمن توی صفحه 163 درمورد ring hirce توضیح دادیم درضمن کل اون جا رو بخون تا راحت بگیریش وقتی هم خاستی بگیریش بعد از اینکه گرگینه رو کشتی با روح hirce حرف نزن بیا بیرون غار بعد با خود گوزن حرف بزن تا طلسم حلقه بشکنه

---------- نوشته در 04:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

هومن تو میزم که میرم روش بازی کلا بسته میشه / دیوانه شدم از دستش

این ومپایر رو نخوایم باید چکار کنیم ؟
کد تقلب نداره که آدم بشه ؟

میگم یا از جایی لود کن که هنوز نگرفتی بعد دوباره بگیرش اگه باز اینجوری شود بیخیالش شو... زیاد هست تو بازی حالا انگار dedric great sower هستش...

نه داداش بلد نیستم راه های دزدی را بگو راستی اینا تا میام جلوشون تا بخواهم کاریکنم مردم با دست میزنه. بعد خیلی وحشیه ولی رفتم ببینم با اتیش میشه یا نه داداش دستت درست.

چجوری میشه گرگینه شد :-/ راه درمان داره:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or