راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
تو نقشه من 3 نداره تازه نقشه من اینشکلی نیست(مثل شکل دومت) بعد گفتی dark brotherhood تو چه شهریه:-/ بازیه داره گیجم میکتنه:-s
عزیز من طرف شماره ی 3 رو خودش گزاشته که بفهمی حالا برو اونجا ماموریت دلقک رو انجام بده بعد برو تو شهر Windhelm تو جایی که عکس گفته.اون عکس دست کاری شده تا کمک بکنه.
نگاه کن دو نوع نقشه هست یکی می ری تو شهری جایی مثل عکس دومی که با جزیات بیش تری می گه.
یکی هم نقشه ی اصلی که کل جایی که می تونی بری رو میگه.
کالج هم اینجا هست:
1558218312.jpg
وقتی اون جا می ری یه پل هست رو پل یه زن باهاش حرف بزن می گه برای رفتن به داخل تو باید نشون بدی که قدرت جادویی داری.یه چند تا جادو رو اون جایی که گفته انجام بده بعد فریادت رو رو اونی که پرت می کنه بزار روش بزن اون هم اجازه می ده بری تو.
راستی طرز تهیه معجون هم بنویسید(تو ایکس باکس):d ممنون از همه به خاطر راهنماییشون:d
راهنمایی نمی خواد بهترین روش بری طرف اون دستگاه معجون سازی(همونطور که یکی از دوستان گفت شبیه میز ازمایشگاهست) و اون موادی که داری(مثل گل و ...) روشون علامت بزنی(A) رو سه تا از مواد علامت بزن(هر کدوم که دوست داری) بعد X رو بزن درست می کنه اگه دیدی خراب درست کردی 3 تا مواد دیگه رو امتحان کن و... .
این بهترین روش یکی ادرس بده این مواد رو ترکیب کنی خیلی طول می کشه مواد رو پیدا کنی.
یک سوال دیگه من در هیچ گروهی عضو نشدم و هیچ کاری نکردم فقط طبق مراحلی که خودش میگه دارم میرم جلو این موردی داره:-/ یا فقط باید بری یک جا عضو شی تا پول بهت بده:-/همینجوری بازی میکنی پول نمیده:-/
اگه اشتباه نکنم پول می دن ولی این گروه ها پول خیلی بیشتری می دن.
بعدم اسبرا دزدیدم حالا فقط تو اون دهکده ای که اسب را دزدیدم پلیس دنبالمه یا همه جا:-/
بد ترین کار ممکن رو کردی:d اسب ندزدی بهتره چون با این کارت همه دنبالتن.اگه همون شهر هم فقط دنبالت باشن برای انجام بعضی از ماموریت ها خیلی مشکل پیدا میکنی اگه تازه اسب دزدیدی بهتره لود کنی قبلش.
یک کار دیگه هم می تونی بکنی اینه که همراه بگیری این طوری کارت خیلی راحت می شه.

t55541_IMG0900.JPG

اول اومدم اینجا

t55542_IMG0902.JPG

یارو اصلا حرف نزدم ولی چجوری میشه مسابقه مشت زنی گذاشت.:-/
t55543_IMG0903.JPG
بعدم اسبرا دزدیدم حالا فقط تو اون دهکده ای که اسب را دزدیدم پلیس دنبالمه یا همه جا:-/

یک سوال دیگه من در هیچ گروهی عضو نشدم و هیچ کاری نکردم فقط طبق مراحلی که خودش میگه دارم میرم جلو این موردی داره:-/ یا فقط باید بری یک جا عضو شی تا پول بهت بده:-/ همینجوری بازی میکنی پول نمیده:-/

راستی طرز تهیه معجون هم بنویسید(تو ایکس باکس):d ممنون از همه به خاطر راهنماییشون:d

---------- نوشته در 01:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

تو نقشه من 3 نداره تازه نقشه من اینشکلی نیست(مثل شکل دومت) بعد گفتی dark brotherhood تو چه شهریه:-/ بازیه داره گیجم میکتنه:-s

---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

فقط تو ریفن میشه:-/ کالج کجاست برم ماموریتش را انجام بدم:-/

اره فقط سرباز های ریفتن دنبالتن کاره خوبی نکردی دزددی چون اسب نگه داشتن دردسره گم بشه دیگه finish :d
خوب اسمه معجونو بگو منم طرزه تهیشو بگم :d
برا عضو شدن هم تو گروه دارک برادر هود باید بری به windhelm (اسمش رو اینبار درست گفتم:d)باید انگلیسی خوب بلد باشی
از فلش های قرمز برو
http://imgs.hostei.com/images/7f832f6f334d.jpg
http://imgs.hostei.com/images/6be5b6def555.jpg
http://imgs.hostei.com/images/bb91f73e9d31.jpg
ماموریت اون بچه رو انجام بده بعده اینکه تموم کردی ماموریت رو برو یه جا بخواب فرق نمیکنه چقدر بخواب بعد قیب میشی بعدش شروع میشه ماموریت میتونی بکشیون یا همکاری کنی
در ضمن اون نقشه ای که تو گفتی local map هست نقشه اطرافت تو xbox نمیدونم با یه دگمه ای میره به world map نقشه کل بازی;)

اره فقط سرباز های ریفتن دنبالتن کاره خوبی نکردی دزددی چون اسب نگه داشتن دردسره گم بشه دیگه finish :d
خوب اسمه معجونو بگو منم طرزه تهیشو بگم :d
برا عضو شدن هم تو گروه دارک برادر هود باید بری به windhelm (اسمش رو اینبار درست گفتم:d)باید انگلیسی خوب بلد باشی
از فلش های قرمز برو
http://imgs.hostei.com/images/7f832f6f334d.jpg
http://imgs.hostei.com/images/6be5b6def555.jpg
http://imgs.hostei.com/images/bb91f73e9d31.jpg
ماموریت اون بچه رو انجام بده بعده اینکه تموم کردی ماموریت رو برو یه جا بخواب فرق نمیکنه چقدر بخواب بعد قیب میشی بعدش شروع میشه ماموریت میتونی بکشیون یا همکاری کنی
در ضمن اون نقشه ای که تو گفتی local map هست نقشه اطرافت تو xbox نمیدونم با یه دگمه ای میره به world map نقشه کل بازی;)

تو ریفن ندزدیدم منظورم مسابقهی مشت زنی بود که فقط تو ریفن میشه یا نه:-/

نامردا نمیگید چه جوری میشه شمشیر گولوس و زخم یخ و آزور و... طفئه های خدا رو شارژ کرد نمیشه اصلا" یکی ک ایکس باکس داره بگه دیگه درضمن کاوه زخم یخ اسمش childer هست و رنگش آبی هست و glass sower سبز هست تازه بچه ها وقتی با زخم یخ یکی رو میزنی میفته زمین یخ میزنه برای 2 ثانیه میتونی بزنیش بعد تا میاد پاشه دوباره میزنیش خیلی باحاله....

نامردا نمیگید چه جوری میشه شمشیر گولوس و زخم یخ و آزور و... طفئه های خدا رو شارژ کرد نمیشه اصلا" یکی ک ایکس باکس داره بگه دیگه درضمن کاوه زخم یخ اسمش childer هست و رنگش آبی هست و glass sower سبز هست تازه بچه ها وقتی با زخم یخ یکی رو میزنی میفته زمین یخ میزنه برای 2 ثانیه میتونی بزنیش بعد تا میاد پاشه دوباره میزنیش خیلی باحاله....

قدرت paralyze رو پیدا کنی این خوبه فلج میکنه برا چند ثانیه من گذاشته بودم رو کمونم زدم giant نقشه بر زمین شد :d
دقیق بگو کلا منظورتو نمیفهمم شمشیر گولوس:))

واسه من که RB هست

دوستان دو سوال:
1.تو کالج از یکی از اون افرادشون ماموریتی به نام ARINELS ENDEAVPR گرفتم یه علامت روش زده باید رو اون طرف چیکار کرد .
2.یکی دیگه از اون افراد یه جادویی رو من امتحان کرد که الا من همه چیز رو سبز می بینم باید چیکار کرد که درست شه؟
کسی نیست؟

دلم میخواهد بازی را بندازم دور خیلی سخته#:-s

لولت چنده؟
پشیمون میشی

---------- نوشته در 04:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 PM ارسال شده بود ----------

t55541_IMG0900.JPG

اول اومدم اینجا

t55542_IMG0902.JPG

یارو اصلا حرف نزدم ولی چجوری میشه مسابقه مشت زنی گذاشت.:-/
t55543_IMG0903.JPG

یک سوال دیگه من در هیچ گروهی عضو نشدم و هیچ کاری نکردم فقط طبق مراحلی که خودش میگه دارم میرم جلو این موردی داره:-/ یا فقط باید بری یک جا عضو شی تا پول بهت بده:-/ همینجوری بازی میکنی پول نمیده:-/

---------- نوشته در 01:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

فقط تو ریفن میشه:-/ کالج کجاست برم ماموریتش را انجام بدم:-/

رفیق خیلی داری عجله میکنی
عجله نکن از بازی زده میشی.
شهر ریفن شرق نقشه است چند تا مرحله بری میفرستن اونجا

کالج هم الان نرو بزار ماموریتش باز بشه

معجون درست کردن از نظر من جالب نیست ولی می تونی خودت ببینی:
Poison (Skyrim) - The Elder Scrolls Wiki
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Potions_(Skyrim)

شما الان تقریباً اوایل بازی هستی
عقب بودن تو این بازی معنا نداره شما حالا یک خورده بازی کنی و زیبایی این بازی رو ببینی دعا میکنی بازی تموم نشه.
این هم شهر ریفن:
Untitled-38-2.jpg

لباسی هم که پوشیدی برای تغییرات جادو هست اگه میخوای از شمشیر استفاده کنی لباس زرهی بپوش اگه هم می خوای مثل من با جادو و تخریب جلو بری از همین لباسی که تنت داری استفاده کن تا مهارت های جادوت بیشتر بشه

اگه باز اسب پیدا نکردی بروی نزدیک اسب فروشی چند ساعت منتظر بمون ساعت حدود 3-4 صبح بشه بعدش برو تو حالت sneak اگر چشم بسته بود یعنی کسی نمی بینتت و میتونی به راحتی اسب رو بدزدی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or