راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
چند ساعت تا حالا بازی کردی؟
مردونه بگو چیت زدی یا نه؟

چیته پرک وماده خیلی خوب:d
نه انصافیش زیاد بازی کردم ولی قبلا بدون چیت دمیجم بین 80 تا 100 بود دقیق یادم نیست ولی میشه مهارت اسنیکت اخر باشه و دستکش برادر هود دستت باشه و بزنی با چاقو ضربدر 32 بزنه مخصوصا با BLADE OF WHO:d

آقا shekib یعنی میگی هر چه قدر پاور اتک بزنی از قدرتت کم نمیشه:-o
بگو از کجا بگیرمش لطفا
همون طور که گفتم تقریبا تموم نمی شه.(البته باید با الماس اینجور چیزا پرش کنی)
قیافه هم داره یعنی واسه کسایی که سلاح هی عجیب کلکسیون دارن هم خوبه.
محل:غرب ریفتن جنوب غربی Heartwood Mill یه جایی به نام Largashbur یه دهکده است با نگهبان بالای یه برج کوچیک حرف بزن ماموریت رو می ده بعد انجامش سلاح رو می گیری.

داداش من دوباره با این ترولا موجو 3 چشم ناخون بلند پشم سفید در افتادم~x( چه کار کنم تا میام بزنمش دوتا دستشو مثل بیل میزنه زیرم من میرم هوا میام پایین فهمیدم مردم راهنمایی کنید لطفا^:)^

IMG_0919.JPG - 293.3 Kb

اینم ریفتن کفش کردم:d

آخرین ویرایش:
من یه بار از تا حدودی بازی کردم ولی وقتی ویدئوی بازی یکی از بازیخورا رو به روش Assassin و با ست کامل Nightingai دیدم تصمیم گرفتم از اول و با این روش شروع کنم کلا یه حس دیگه ای داره و بجای اینکه دوساعت با یکی مبارزه کنی با یه حرکت از پشت نابود میشه و یکی یکی همه رو تلف میکنی تازه کار با تیرکمان که یه حس فوق العاده داره بعضی وقت ها هم که درگیری تن به تن میشه از شمشیر استفاده میکنم ...

از چت هم فقط برای استفاده از ست کامل Nightingail استفاده کردم .

اینم عکسش :

ولی کلا خیلی خوبه تجربیاتمونو در اختیار دیگرون بزاریم لطفا این بحثو ادامه بدین ...

اقا من رفتم یک مرحله به من میگه drogon born بعد میگه با صدات به ما ثابت کن dragon born هستی منم با unrelening force بهش ثابت کردم بعدش یک یارو را نشان میده هی از زمین ذاهر میشه هی غیب میشه:neutral: (اگه میخواهین عکس بدم) بعد میگه targets flee بزن همان battle cry بعد اونو قبلا مصرف کردم هنوز پر نشده چه کار کنم سیوم را برگردانم عقب:confused:

اقا من رفتم یک مرحله به من میگه drogon born بعد میگه با صدات به ما ثابت کن dragon born هستی منم با unrelening force بهش ثابت کردم بعدش یک یارو را نشان میده هی از زمین ذاهر میشه هی غیب میشه:neutral: (اگه میخواهین عکس بدم) بعد میگه targets flee بزن همان battle cry بعد اونو قبلا مصرف کردم هنوز پر نشده چه کار کنم سیوم را برگردانم عقب:confused:

سه بار باید روی اون شبحی که ظاهر میشه شات بزنی(یکجور تمرینه)

61 که خیلی کمه.من بیشترین دمیجم مربوط به تیر کمون شیشه ای با تیر ابونی! بود که نزدیک 300 تا داشت فکر کنم!:dولی بیشترین دمیج رو فک کنم جناب!! کاوه دارند!!
من تازه فهمیدم چرا این قدر کمه هیچ یک از سلاح هام رو من تقویت نکردم.باید برم دونبالش.:d

داداش من دوباره با این ترولا موجو 3 چشم ناخون بلند پشم سفید در افتادم~x( چه کار کنم تا میام بزنمش دوتا دستشو مثل بیل میزنه زیرم من میرم هوا میام پایین فهمیدم مردم راهنمایی کنید لطفا^:)^

IMG_0919.JPG - 293.3 Kb

اینم ریفتن کفش کردم:d
از shout هات استفاده کن به هیکلش :dیا بزن رو بنزین دههههههههه فرار:d

برو بچ مشکل دارم توی اون غاری که gullus روحش هست و هی حرف میزنه چه کنم گفته دنبال یه پرنس برم اما هیچ فلشی نیست چه کنم؟؟؟؟

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:08 PM ارسال شده بود ----------

دمت گرم حل شد:thanks:
درضمن دادش به اون ها جادوی calm بزن تا با تو کاری نداشته باشند بعد یه شیتونک آتشین ظاهر کن و خودت برو.....

ببین برو به مسافر خونه تو whiterun نه تو riverwoodتو Whiterun یه زن هست نشسته رو صندل داره غذا میل میکنه برو باهاش مسابقه مشت زنی راه بنداز هم 100 سکه بزن به جیب هم میاد دنبالت مثلا میشه محافظت:d

اگه منظورت لیدی هست بهت بگم که من باهاش مسابقه ندادم رفتم توی کاخ بعد از انجام ماموریت جادوگری همش دنبال من میاد بعد تازه با من ازدواج هم کرده یه بار یه سوال پرسید منم گفتم حاضرم از وقتی خونه گرفتم همش تو خونه من دارد غذا میخوره تازه یه بار قاتی کردم زدمش اونم زد بعد رفت رو میز منو زد بعد از اینکه دوباره از جاش پاشد حمله کرد منم فورس رو داس زدم تمام خونه ریخت به هم ولی اون دنبالم میاد منم بهش زره کورم تقویت شده با گردن بند استقامت و انگشتر جون دادم با یه ست کامل derawen:کمان.سپر.خنجر.وارهامر
راستی خودم هم میتونم زن بگیرم؟

---------- نوشته در 06:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:51 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تو نظرسنجی نمی شه دوباره رای داد؟من 100 ساعت رو رد کردم.:d
خوب دوستان جادو ضعیفه باید قبول کنید نسبت به شمشیر و ... ضعف زیادی داره.بیشترین جادویی که من استفاده کردم باز یابی خون هست که کمک زیادی می کنه.
برای مثال کدوم یک از شما اون قدر حوصله داشته یه اژدها رو با جادو بکشه؟
دوستان یه خواهشی دارم که بهترین سلاحی که دارین رو بگین.البته با مشخصات مثل دمیج و جادویی که درش به کار رفته.
برای خودم یه سلاح هست با دمیج 61 جادوش هم اینه که استقامت (نوار سبز) تقریبا هیچ وقت تموم نمی شه به نوعی دیگه با هر ضربه 50 تا بهش اضافه می کنه.دوستانی که می خوان بگن که بگم کجا برین بگیرین.
جادو بهترین هست میتونی با جادو یارو رو خفه کنی یا یه موجود آتشین بسازی که بترکونتش بعدش هم اگه کتاب جادویی بخری راحت میتونی تا سقف 100 دمیج رو هر بار بزنی فقط مشکل این هست که حوصله میخواد و تمیرن و پول مثلا" یارو رو دیدم با چهار تا fire bolt و دوتا fors rune (شبیح مین هست) یه غول رو کشت تازه خیلی ها هستن که از جادو استفاده میکنن و پدر آدم رو در میارن چرا تو نمیخوای جاش باشی

اگه منظورت لیدی هست بهت بگم که من باهاش مسابقه ندادم رفتم توی کاخ بعد از انجام ماموریت جادوگری همش دنبال من میاد بعد تازه با من ازدواج هم کرده یه بار یه سوال پرسید منم گفتم حاضرم از وقتی خونه گرفتم همش تو خونه من دارد غذا میخوره تازه یه بار قاتی کردم زدمش اونم زد بعد رفت رو میز منو زد بعد از اینکه دوباره از جاش پاشد حمله کرد منم فورس رو داس زدم تمام خونه ریخت به هم ولی اون دنبالم میاد منم بهش زره کورم تقویت شده با گردن بند استقامت و انگشتر جون دادم با یه ست کامل derawen:کمان.سپر.خنجر.وارهامر
راستی خودم هم میتونم زن بگیرم؟

---------- نوشته در 06:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:51 PM ارسال شده بود ----------

جادو بهترین هست میتونی با جادو یارو رو خفه کنی یا یه موجود آتشین بسازی که بترکونتش بعدش هم اگه کتاب جادویی بخری راحت میتونی تا سقف 100 دمیج رو هر بار بزنی فقط مشکل این هست که حوصله میخواد و تمیرن و پول مثلا" یارو رو دیدم با چهار تا fire bolt و دوتا fors rune (شبیح مین هست) یه غول رو کشت تازه خیلی ها هستن که از جادو استفاده میکنن و پدر آدم رو در میارن چرا تو نمیخوای جاش باشی

اره میتونی باید اول AMULET OF MARA رو داشته باشی بعد بری خواستکاری اگه طرف ماموریت داشت باید انچام بدی بعد اگه نداشته باشه باید تو مکالمه بیاد INTERESTED IN ME?بعدش به سلامت میری به معبد مارا تو ریفتن قرار مدار میزاری بعد 1 روز بسم الله مبارک هووووی هوووووووووی ههووووووووووووی:d

همون طور که گفتی حوصله می خواد که من ندارم.:d
اره یه ماموریت بود بعد انجامش یه کتاب می ده که بعد خوندنش یه گرگ اتشین می تونی درست کنی که می ره طرف دشمنت منفجر می شه.:d
جادو کلا دنگ فنگ زیاد داره باید رو X یخ بزنی روY اتیش رو ..... ولی با شمشیر می زنی خلاص.:d
راستی من گردنبند رو دارم وقتی می پوشم با اون که می خوام حرف بزنم هیچی نمی شه همون نوشته های قبلی.(طرف مد نظرم تو ریفتین حرف g شروع می شه.;;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or