comanderamin
کاربر سایت
خبببببببببببببببببببببببب؟اقا من یک مرحلش گیر کردم نمیشه درستش کرد اصلا وحشتناکطبق مطالعات من در این تاپیک:-b هیچ راهنمایی واسه مرحله پیدا نکردم.
پس برای کامپیوتر چی؟این مد نیست!dlc جدید بازی است که قرار است14 همین ماه برای xbox عرضه شود
ببین برا اون اسکلت ها بهت پیشنهاد می کنم با شمشیر یا کلا بدون جادو بکشیشون اونا فوق العاده در برابر جادو مقاومت می کنند سلاح ددریک هم به نظر من ebony blade از همه بهتره چون درسته که two handed ولی چون شارژش نامهدوده می تونی هر چقدر بخوای ازش استفاده کنی.بچه ها من اینجا گیرم یارو ته قدرت هست:
شما لول بالاست من لولم 23 هست بعد این رو میگم:
![]()
نکنه با اون یارو بچه اسکلت ها اشتباه گرفتی:d
درضمن این چیه:
![]()
از قبر کناریش در آمد فکر کنم اسبش باشه....
این 2 تارو نمیتونم بکشم چیکار کنم
---------- نوشته در 09:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 AM ارسال شده بود ----------
درضمن یه چند تا سلاح تک بگید که ارباب های ددریک میدن (چیز های خفن دست بالا)که بتونم با لول 23 و دمیج 43 به دست بیارمشون....
چون قبلا خوندی.و جادوش رو یاد گرفتی. کتاب ها سه گروه هست:2 بعضی از جادو ها که کتابشو میگیری نمیتونی استفاده کنی چرا
ممنون میشم به سوالام جواب بدین
بچه ها جون هرکی دوست دارید کمک کنید:
1-من مشکلم با این اسکلت جادویی ها این هست که جونشون سریع پر میشه بعد هی یه گوگله های خفن آتیش میزنند جونم ته میکشه....راهی نیست با یه چیزی این رو کشت من لولم 24 هست و تازه orcish smitinرو یاد گرفتم.....
2-یکی با نقشه و کلام درست بگه mace of molag ball و azur dager رو چه جوری باید بگیرم
3- یه چند تا سلاح مثل این دوتا بگید سعی هم کنید ددریک باشه......
4-خیلی مهم این که من نمیتونم این شمشیر گولوس رو شارژ کنم چیکار کنم xbox هم دارم
کلا Bethseda علاقه عجیبی به از دست دادن طرفدار داره این روزا لول.