با استفاده از جادوهای Flames و Frostbite اون نور هارو بزنین(بزنین رو نورها جادو هارو) و بیارین رو خطهای رو سقف، بعدا با استفاده از اون دکمهها آینه هارو بیارین رو نور ها.سلام من توی این معمای بازی گیر کردم، ممنون میشم کمک کنید!
![]()
با استفاده از جادوهای Flames و Frostbite اون نور هارو بزنین(بزنین رو نورها جادو هارو) و بیارین رو خطهای رو سقف، بعدا با استفاده از اون دکمهها آینه هارو بیارین رو نور ها.سلام من توی این معمای بازی گیر کردم، ممنون میشم کمک کنید!
![]()
یعنی نمیدونی خونت کدوم شهر بود؟دوستان رفتم زن گرفتم :d
قبلا یه خونه خریده بودم
به زنم گفتم برو تو خونه ی خودم
الان یادم نیسن خونه ای که گرفتم کجا بوده:d
از کجا بفهمم کجاست؟
پیداش کردمیعنی نمیدونی خونت کدوم شهر بود؟Nice
![]()
بله
دوستان کسی از این مد اطلاعاتی داره و اینکه دقیقا چه چیزی به بازی اضافه میکنه ؟
T3nd0s Skyrim Redone at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
تموم شد؟بله
ماموریتهای اصلی علامت سر اژدها دارن تو. مربوط میشن به Dragon,esbern اینا. هر کجا دیدی از اونا هست بدون ماموریت اصلی هست
.
اون ماموریت هم آخرین ماموریت هست Stormcloak دیگه، تموم شد
![]()
ماموریتهای اصلی که نهتموم شد؟
الان باید ول بچرخم غار ها رو خالی کنم و خانوم بازی کنم؟:d
راستی بچه دار هم میشه شد؟
به به به به.:d
خوب حالا هرجا می ریم چهارتایی می ریزیم سرشون:d
یک همراه دارم یکی خودمم یکی هم اون شوت که یکی از اون سه تا ادم که ماموریت اخر نجات دادیم میان یکی هم الان یه عصا دارم یکی از اون شیطان() هارو میاره:d
چیز میز دیگه نیست بیشتر کنیمش؟:d
پ.ن:اگه هم تو فضای باز باشیم هم اژدهای دست اموزم رو میارم:d
یه سگ هم بگیر دیگه کالکشنت کامل بشه:dبه به به به.:d
خوب حالا هرجا می ریم چهارتایی می ریزیم سرشون:d
یک همراه دارم یکی خودمم یکی هم اون شوت که یکی از اون سه تا ادم که ماموریت اخر نجات دادیم میان یکی هم الان یه عصا دارم یکی از اون شیطان() هارو میاره:d
چیز میز دیگه نیست بیشتر کنیمش؟:d
پ.ن:اگه هم تو فضای باز باشیم هم اژدهای دست اموزم رو میارم:d
رو اون آینهها که نور هارو دارن بازتاب میدن.جادو ها رو باید کجا بزنیم من هرجایی می زنم هیچ اتفاقی نمیوفته!![]()
رو اون آینهها که نور هارو دارن بازتاب میدن.
البته نمیدونم دقیقاً تو اون مرحلهای هستین که من میگم یا نه.
اسم ماموریت Revealing the unseen هست آره؟ اگهFlames رو بزنین نورها از هم فاصله میگیرن، اگه Frostbite رو بزنین به هم نزدیک میشن.هردو جادو رو با هم باید بزنم یا فرقی نداره؟ چند ثانبه باید جادو رو بزنم به آینه ها ؟ من که حسابی گیج شدم هر کاری می کنم هیچ تغییری توی آینه ها ایجاد نمیسه!![]()