راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
Krosisمحل:Shearpoint, The Paleجایی هستش که بعد از کشتن اژدها از توقبرش میاد بیرون با شما میجنگه تو shearpoint هستش.
خوب ما حالا دنبال اینیم دوستان اگه با عکس نشون بدن ممنون می شم.>:d<
.......................................................................................................................
کاوه من از یه ماموریت دست کشی به نام mystic tuning gloves گرفتم می خواستم بدونم به چه دردی می خوره؟:d

.......................................................................................................................
کاوه من از یه ماموریت دست کشی به نام mystic tuning gloves گرفتم می خواستم بدونم به چه دردی می خوره؟:d
واسه تمیز کردن اون چشمه‌های College کاربرد داره :دی

42eaa3479d2e.jpg

بازم سره کله من پیدا شد:d

آقایون داخل غار ماموریت چهارم یا پنجم یه نامه بود به این صورت
dragonborn...
ineed to speak to you urjently

rent the attic room at the sleeping giant inn in riverwood and i'll meet you

a friend...
حالا من چه کنم باید توی ریور وود خونه اجاره کنم؟
معنی نامه رو اگه میشه یکی بگه

سلام ببخشید من تاره وارد سایت شدم ببخشید می شه بگید اینا رو چجوری روی نقشه ظاهر میشه واسه من 4 تاش اومده بازیم هنوز تموم نکردم یعنی رو نقشه میاد؟ راستی میشه لطف کنید توضیح درباره همه ی پرک های بازی رو توضیح بدین با تشکر

آخرین ویرایش:
آقایون داخل غار ماموریت چهارم یا پنجم یه نامه بود به این صورت
dragonborn...
ineed to speak to you urjently

rent the attic room at the sleeping giant inn in riverwood and i'll meet you

a friend...
حالا من چه کنم باید توی ریور وود خونه اجاره کنم؟
معنی نامه رو اگه میشه یکی بگه
بله باید یه اتاق مخصوص رو اجاره کنین اونجا، با مهموندار حرف بزنین خودش میگه.
سلام ببخشید من تاره وارد سایت شدم ببخشید می شه بگید اینا رو چجوری روی نقشه ظاهر میشه واسه من 4 تاش اومده بازیم هنوز تموم نکردم یعنی رو نقشه میاد؟ راستی میشه لطف کنید توضیح درباره همه ی پرک های بازی رو توضیح بدین با تشکر
چیارو رو نقشه آورد؟ اگه منظورتون علامت‌های مکان‌های مختلف هست که با کشف کردن مکان‌ها خود به خود میان.

باسلامی دوباره خوب حالا این ماسک هارو کجا بزارم با عکس دوستان بزارن ممنون می شم:d

---------- نوشته در 12:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید منظورم فریاد ها که به صورت سر دراگون هست
اگه اون مکان هایی شبیه سر اژدهاست اون جا فریاد هایی که می تونید یاد بگیرید که البته همیشه اونجا یه اژدها هم هست.
وقتی هم که فریاد رو یاد گرفتید با اژدهایی که کشتی روحش جذب شما می شه که باید با ان فعال کنید.
اگه هم که من منظور شمارو اشتباه برداشت کردم یه توضیح کامل تر بدید.

ببخشید منظورم فریاد ها که به صورت سر دراگون هست
Shout ها معمولا تو آخر‌Dungeon ها هستن، یا سر کوه ها، کلا بدون چیت راهی‌ نداری همینطوری بفهمی، باید خودت کشف کنی‌، حالا یکم ماموریت‌های اصلی‌ رو بری با یه سری آدم :دی آشنا میشی‌ جاها شونو میگن، خیلی‌ هارو هم در حین ماموریت‌های مختلف میگیری.
باسلامی دوباره خوب حالا این ماسک هارو کجا بزارم با عکس دوستان بزارن ممنون می شم:d
عکس میخواهی‌ چیکار :دی، برو Labyrthian اونجا بیرونش (تو خود محوطه نه داخل) یه اتاقکی هست (یکی‌ از این اتاق‌های کوچیک که نابود شدن) هست، اونجا Wooden mask رو بپوش بعدا همش رو بذار :دی

بله باید یه اتاق مخصوص رو اجاره کنین اونجا، با مهموندار حرف بزنین خودش میگه.

چیارو رو نقشه آورد؟ اگه منظورتون علامت‌های مکان‌های مختلف هست که با کشف کردن مکان‌ها خود به خود میان.

منظورم همون فریاد های که به صورت سر دراگون هست

عکس میخواهی‌ چیکار :biggrin1:، برو Labyrthian اونجا بیرونش (تو خود محوطه نه داخل) یه اتاقکی هست (یکی‌ از این اتاق‌های کوچیک که نابود شدن) هست، اونجا Wooden mask رو بپوش بعدا همش رو بذار :biggrin1:
خوب من از کودکی با نقشه مشکل داشتم:dچرا سر کوفت می زنی حالا؟:d
LABYRTHIAN عکس از منطقه اش رو می خوام.
بابا علی میاد میزاره دیگه...:d

خوب من از کودکی با نقشه مشکل داشتم:dچرا سر کوفت می زنی حالا؟:d
LABYRTHIAN عکس از منطقه اش رو می خوام.
بابا علی میاد میزاره دیگه...:d
آخه یکی‌ از Obvious منطقه‌های بازی هست، همینطوری واسه دلم خودت هم بگردی پیدا میکنی‌ :دی
خیلی ممنونم لطفا توضی کامل از پرکهای بازی منظورم کل پرک ها با تشکر
صفحه‌های قبل تو یه پست کامل توضیح دادم، بگردین پیدا می‌کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or