راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
کاوه این اسکلت قوی ها که عصا دارن وهر جادویی بلدن بزنند رو باید چه جوری کشت به زور یه اژدها کشتم که مغز داشت و زبون تازه خودش هم شوت میزد!!!!
رفتم فریادش رو یاد بگیرم فکر کنم اونی هست که یه عالمه قندیل پرت میکنه یه اسکلت میاد فکر کنم هی پشت سر هم fire run میزنه جادوش هم تموم نمیشه منم lasser میگیرم اما هیچی نمیشه چیکار کنم king of skyrim؟؟؟

اسم ماموریت Revealing the unseen هست آره؟ اگهFlames رو بزنین نور‌ها از هم فاصله می‌گیرن، اگه Frostbite رو بزنین به هم نزدیک میشن.
اگه کار نمی‌کنه باگ هست، آپدیت آخر رو نصب کردن اصولاً باید مشکل رو حل کنه، با Command هم می‌شه رد کرد.

آره اسم ماموریت همینه ولی فکر کنم بازی باگ داشته باشه! بازی رو چطوری می تونم آپدیت کنم که این درست شه؟ راستی این command چیه؟چیکار میکنه؟
لطفا کمک کنید بدجوری گیر کردم!

آره اسم ماموریت همینه ولی فکر کنم بازی باگ داشته باشه! بازی رو چطوری می تونم آپدیت کنم که این درست شه؟ راستی این command چیه؟چیکار میکنه؟
لطفا کمک کنید بدجوری گیر کردم!

شاید جادوت درست حسابی کار نمیکنه از fire bolt و ice spkce استفاده کن قبلش یه فورس رو داس روش بزن من زدم شد:d

کاوه این اسکلت قوی ها که عصا دارن وهر جادویی بلدن بزنند رو باید چه جوری کشت به زور یه اژدها کشتم که مغز داشت و زبون تازه خودش هم شوت میزد!!!!
رفتم فریادش رو یاد بگیرم فکر کنم اونی هست که یه عالمه قندیل پرت میکنه یه اسکلت میاد فکر کنم هی پشت سر هم fire run میزنه جادوش هم تموم نمیشه منم lasser میگیرم اما هیچی نمیشه چیکار کنم king of skyrim؟؟؟

من با شمشیر معمولی کشتمش. ولی خیلی جون سخته از خود اژدها کشتنش سختره :)

---------- نوشته در 04:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------

شاید جادوت درست حسابی کار نمیکنه از fire bolt و ice spkce استفاده کن قبلش یه فورس رو داس روش بزن من زدم شد:d

اتفاقا از firebolt , ice spkce هم استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نمیده! (فورس رو داس چیه دیگه؟) :d:-/

---------- نوشته در 04:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 PM ارسال شده بود ----------

من warrior race انتخاب کردم و تا الان که لول 37 رسیدم برای مبارزه زیاد از جادو استفاده نکردم میشه گفت اصلن از جادو استفاده نکردم :d

من با شمشیر معمولی کشتمش. ولی خیلی جون سخته از خود اژدها کشتنش سختره :)
شما لول بالاست من لولم 23 هست بعد این رو میگم:
images

نکنه با اون یارو بچه اسکلت ها اشتباه گرفتی:d
درضمن این چیه:

images

از قبر کناریش در آمد فکر کنم اسبش باشه....

---------- نوشته در 05:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:08 PM ارسال شده بود ----------

(فورس رو داس چیه دیگه؟) :d:-/

---------- نوشته در 04:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 PM ارسال شده بود ----------

اولین شوتی که یاد میگیری کلمات زیرش رو بخون کاراکترت همون رو میگه ولی با لحجه اژدها ها!!!!

شما لول بالاست من لولم 23 هست بعد این رو میگم:
images

نکنه با اون یارو بچه اسکلت ها اشتباه گرفتی:d
درضمن این چیه:

images

از قبر کناریش در آمد فکر کنم اسبش باشه....

نه خود نامردشه!:d همون اول فهمیدم کدومو میگی ، اون اسبه برای من نیومد!!! من فکر کنم بازیم اساسی باگ داشته باشه!
آیتم خوبیم داره، برای کشتنش اذیت شدم ولی مبارزه خوبی بود!
ببخشید فورس رو داس چیه؟؟؟ :-/

آره فهمیدم ممنون ! پس شما هم اولش نتونستید معما رو با جادو درست کنید؟

---------- نوشته در 04:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

سلام چگونه تو بازی میشه جنگ کرد منظورم اینکه من الان جزو گروه stormclock ها اگر درست نوشته باشم هستم ولی نمیدونم چجوری باید رئیس گروه یا جنگ کرد؟

منم نمیدونم ;;)

آره فهمیدم ممنون ! پس شما هم اولش نتونستید معما رو با جادو درست کنید؟

---------- نوشته در 04:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

منم نمیدونم ;;)
رفیق بازیت باگ نداره skyrim سرزمین بزرگیه GTAنیست از هرچی یدونه باشه من دور و بر RIFTEN گیر کردم راهی نمیدونی که این یارو رو بکشم فروس رو داس هم همون shout هست که یارو رو پرت میکنه یا گیج میکنه...

---------- نوشته در 05:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 PM ارسال شده بود ----------

سلام چگونه تو بازی میشه جنگ کرد منظورم اینکه من الان جزو گروه stormclock ها اگر درست نوشته باشم هستم ولی نمیدونم چجوری باید رئیس گروه یا جنگ کرد؟

رفیق رئیس هم بشی کاری نمیتونی بکنی جزء این که بگی اعضا دنبالت بیان کمکت کنند...

---------- نوشته در 05:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:20 PM ارسال شده بود ----------

این یارو کی هست کجا پیداش کنم: jardis the sower-modien
در ضمن من زیر بازیم زیر نویس ندارم چیکار کنم بیاد

---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

این رو باید از کی بگیرم:mace of molag bal
کاوه سلاح های مخصوص هر گروه رو بگو دیگه مثلا" قاتل ها چی میدن

سلام دوستان عزیز
من تو این بازی دچار یه مشکلی شدم
بعد از اینکه بالای کوه با اون اژدها حرف میزنم، دیگه همه منو دشمن میدونن و با جمله ی " kill the vampire " بهم حمله میکنن و نمیتونم مرحله هارو برم!
قدرت های vampire هارو هم بدست آوردم
میخواستم بدونم چیکار کنم دیگه اینطور نشه

سلام دوستان عزیز
بعد از اینکه بالای کوه با اون اژدها حرف میزنم، دیگه همه منو دشمن میدونن و با جمله ی " kill the vampire " بهم حمله میکنن و نمیتونم مرحله هارو برم!
درجه ومپایریت به اخر رسیده باید کسی رو تو خواب بری ازش خون تعذیه کنی بعد اگه تو بازی سه روز گذشته باشه باید Falionتو شهرهMorthal باهاش حرف بزنی اون درمان میکنه اگه سه روز نگذشته با استفاده از bless های یکی از خدایان درمان میشی:d

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 PM ارسال شده بود ----------

رفیق بازیت باگ نداره skyrim سرزمین بزرگیه GTAنیست از هرچی یدونه باشه من دور و بر RIFTEN گیر کردم راهی نمیدونی که این یارو رو بکشم فروس رو داس هم همون shout هست که یارو رو پرت میکنه یا گیج میکنه...

---------- نوشته در 05:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 PM ارسال شده بود ----------

رفیق رئیس هم بشی کاری نمیتونی بکنی جزء این که بگی اعضا دنبالت بیان کمکت کنند...

---------- نوشته در 05:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:20 PM ارسال شده بود ----------

این یارو کی هست کجا پیداش کنم: jardis the sower-modien
در ضمن من زیر بازیم زیر نویس ندارم چیکار کنم بیاد

---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

این رو باید از کی بگیرم:mace of molag bal
کاوه سلاح های مخصوص هر گروه رو بگو دیگه مثلا" قاتل ها چی میدن

mace of molag bal روباید از خودش گرفت ماموریت تو خونه تو makarth شروع میشه وقتی رفتی تو شهر دست راست برو جلو یه خونه هست یکی بهت میگه بیا بریم تو
زیرنویس رو هم برو تنظیمات video فکر کنم Subtilesهست اسمش

سلام دوستان عزیز
پست اول تمامی نکات درباره ی خوناشام هارو گفته.درمان کردنش و ...:
http://forum.bazicenter.com/thread52633/

and build your own home from the ground up - from a simple one-room cottage to a sprawling compound complete with an armory, alchemy laboratory, stable, garden, and more. Use all-new tools like the drafting table and carpenter’s workbench to transform quarried stone, clay, and sawn logs into structures and furnishings. Even transform your house into a home by adopting children.
25980_27_1.jpg

and build your own home from the ground up - from a simple one-room cottage to a sprawling compound complete with an armory, alchemy laboratory, stable, garden, and more. Use all-new tools like the drafting table and carpenter’s workbench to transform quarried stone, clay, and sawn logs into structures and furnishings. Even transform your house into a home by adopting children.
25980_27_1.jpg
این مادو من دارم خیلی خوبه باحاله ولی ساختن تمامی قسمته خانه هم سخته:d

---------- نوشته در 07:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------

اقا من یک مرحلش گیر کردم نمیشه درستش کرد اصلا وحشتناک:-s طبق مطالعات من در این تاپیک:-b هیچ راهنمایی واسه مرحله پیدا نکردم.
مرحله رو بگو یعنی نشستی دوساعت تمام این تاپیکو خوندی ؟اسمه ماموریت رو بگو کجا گیر کردی رو بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or