راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
راستی یه در مثل در انجمن تاریکی تو شهر downstar پیدا کردم.. کوئستش رو کسی میدونه کی میده؟

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:23 PM ارسال شده بود ----------

دمت گرم.. اینا رو از کجا گیر آوردی؟
ممنون
آخرین ماموریتDark brotherhood هست رفتن به اونجا.

عجب!
من زدم همشون رو کشتم... خداییی نامرد بودن ادم کشا!!!)x
===
سوال آخر
مقبره یکی از الهه ها باید یکی رو پیدا کنی و ببریش اونجا و سلاخیش کنی!!! اینجوری که خودش میگه..
من میبرم و وطرف رو میزارم رو گردونه اون وسط.. نورانی هم میشه.. اما هیچ اتفاقی نمیافته... جادو جنبل هم زدم بهش.. تیکه تیکه شم کردم اما هیچی نمشه!!! راهش رو بلدی؟ یا این مرحله هم خراب شده؟
==
ممنون

عجب!
من زدم همشون رو کشتم... خداییی نامرد بودن ادم کشا!!!)x
===
سوال آخر
مقبره یکی از الهه ها باید یکی رو پیدا کنی و ببریش اونجا و سلاخیش کنی!!! اینجوری که خودش میگه..
من میبرم و وطرف رو میزارم رو گردونه اون وسط.. نورانی هم میشه.. اما هیچ اتفاقی نمیافته... جادو جنبل هم زدم بهش.. تیکه تیکه شم کردم اما هیچی نمشه!!! راهش رو بلدی؟ یا این مرحله هم خراب شده؟
==
ممنون
باید بهش بگی‌ I need you to do something بعدا رو اون میلهE رو بزنی‌ بعدا که گیر افتاد بکشیش.

یه مشکلی هست! الان افسانه ممنوعه با اون کدی گفتی تموم نشد.. فقط یه کوئست بهش اضافه شد! که باید برم تویه غار و با چنگال در رو باز کنم..در رو باز میکنم.. یه راهرو هست که میخوره به سالنی که گردنبند توشه اما وقتی میرم تو به در بسته میخورم!! یعنی یه در فلزی میله ای جلو راه رو گرفته.. هر چی دنبال دستگیره یا کلیدی چیزی گشتم هیچی نی.. فکر کنم قات زده..
میدونی باید چه کنم؟
ممنون..:x

آخرین ویرایش:
یه مشکلی هست! الان افسانه ممنوعه با اون کدی گفتی تموم نشد.. فقط یه کوئست بهش اضافه شد! که باید برم تویه غار و با چنگال در رو باز کنم..در رو باز میکنم.. یه راهرو هست که میخوره به سالنی که گردنبند توشه اما وقتی میرم تو به در بسته میخورم!! یعنی یه در فلزی میله ای جلو راه رو گرفته.. هر چی دنبال دستگیره یا کلیدی چیزی گشتم هیچی نی.. فکر کنم قات زده..
میدونی باید چه کنم؟
ممنون..:x
یعنی‌ من کشته این آدرس دادن شما هستم :دی
اگه همونجای که طبقه بالا هست پشتت کنار مقبره هست دستگیر‌.
یا میتونی‌ بزنی‌TCL از در رد بشی بعدا دوباره بزنی‌TCL از اون حالت در بیای.

کدی که گفتی عالی بود.. دستت درد نکنه..
البته هیچ دستگیره ای نه داخل و نه خارج در وجود نداشت!! خدایی ریز به ریز همه جا رو گشتم... وقتی از در با کد رد شدم دره باز شد!! فکر کنم قات زده بوده.
من چند تا پتچ نصب کردم که بهتر بشه اما از وقتی این کار رو کردم باگ ها بیشتر شده ظاهرا!!!
بازم ممنون

آقا من تو مرحله های دارک برادر هود اونجا که تو قصر یه زنه داره آشپزی میکنه و یه چیزی درباره سربازا بهم میگه گیر کردم و من نمیفهمم باید چیکار کنم؟؟؟

سلام

من تو گروه دارک برادرهود عضو شدم

اما هیچ اتاقی جای خوابی چیزی ندادن!!!!

نمیدن یا مشکل از بازی منه؟؟؟

راستی الان که تود دارک برادرهود عضو شدم نمیشه نو کالج اف وینترهلد عضو شم؟؟؟

سلام

من تو گروه دارک برادرهود عضو شدم

اما هیچ اتاقی جای خوابی چیزی ندادن!!!!

نمیدن یا مشکل از بازی منه؟؟؟

راستی الان که تود دارک برادرهود عضو شدم نمیشه نو کالج اف وینترهلد عضو شم؟؟؟
نه نمیدن :دی

چرا،میتونی‌ تو هر گروهی که خواستی‌ عضو بشی

دوستان جواهراتی را که دارم کجا باید بفروشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دزدیده باشی‌ باید پرکFence رو بگیری تا بتونی‌ بفروشی، بعد از اون به فروشنده‌های معمولی‌ مثل مهماندار‌ها یا Potion فروش‌ها می‌شه فروخت.

اگه پرک Merchant رو بگیری میتونی‌ به همهٔ بازرگان‌ها بفروشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or