راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام
من تو شهر current loction که یه شهر بندریه موندم.اونجایی که یه آسیاب بادی هست کنار اسطبل و یه دختری که همیشه همراهمون بوده تا اینجا فلش اونو نشون می ده ولی نمی دونم چی کار باید بکنم.
میشه لطف کنید و راهنماییم کنید؟؟؟؟؟
ممنون

سلام
من تو شهر current loction که یه شهر بندریه موندم.اونجایی که یه آسیاب بادی هست کنار اسطبل و یه دختری که همیشه همراهمون بوده تا اینجا فلش اونو نشون می ده ولی نمی دونم چی کار باید بکنم.
ممنون

عزیزم Current Location که رو نقشه میبینید موقعیت شما رو نشون میده و اسم شهر یا جایی نیست.

سلام
ممنون
اسم ماموریت رو بگین این همه عذاب نمی‌کشین واسه تعریف کردن منم راحت راهنمایی‌ می‌کنم :دی

ممنون.میشه بگید از کجا باید بفهمم اسم ماموریت چیه؟؟؟؟من رو 360 بازی می کنم
دکمه Start رو بزن،اون بالا یه گزینه به نام Quest هست.اونو که زدی اسم ماموریت ها(همون Quest)های فعال و اونایی که قابل انجامند و ... رو میبینید.

سلام دوستان راجب بچه دار شدن باید یه نکته ای رو عرض کنم

اولم که چنین چیزی هست

برای این چنین کاری باید شب پیش زنت بخوابی و بعد از یک هفته بچه دار میشی

Skyrim:Child - UESPWiki

البته بگم که من همه ی این ها رو شنیدم از توی یک وبلاگ همه ی کاربراشم میگن راسته

حالا شما ها که زن گرفتید امتحان کنید اگه راسته بگید ماهم بریم برا کاراکترمون استین بالا بزنیم

ما که ازدواج نکردیم!بچه ها برای mage شدن high elves خوبه یا breton/???
High elves به علت‌Boostهای مربوط به جادو
سلام دوستان راجب بچه دار شدن باید یه نکته ای رو عرض کنم

اولم که چنین چیزی هست

برای این چنین کاری باید شب پیش زنت بخوابی و بعد از یک هفته بچه دار میشی

Skyrim:Child - UESPWiki

البته بگم که من همه ی این ها رو شنیدم از توی یک وبلاگ همه ی کاربراشم میگن راسته

حالا شما ها که زن گرفتید امتحان کنید اگه راسته بگید ماهم بریم برا کاراکترمون استین بالا بزنیم
من اینچنین چیزی ندیدم و فکر نکنم بشه،بشه همMOD هست. چون تو بازی جز انسان بچه دیگه‌ای نیست، اون وقت باید واسه الف اینا هم بچه طراحی میکردن. در ضمن خیلی‌ از کاراکتر‌های قابل ازدواج کلا نمیخوابن.

سلام
من تو ماموریت talk to bryniolf موندم,خونه ای که کنار و روی آبه باید برم تو که در وا نمی شه,همون خونه ای که با فلش نشون می ده.چی کار باید بکنم؟؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون

سلام
من تو ماموریت talk to bryniolf موندم,خونه ای که کنار و روی آبه باید برم تو که در وا نمی شه,همون خونه ای که با فلش نشون می ده.چی کار باید بکنم؟؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
حتما لازم نیست از اون در برین تو،یکم سمت چپ یه دروازه داره همون شهر، فقط واسه ورود باید یکم پول بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or