به درد گردن بند ساختن.اقا سلام کلا جواهرات به چه درد می خوره
به جز پول و وزن زیاد کردن دیگه به درد هیچی نمی خوره؟
برو شهرRiften ، تو بازار یه نفر هست به اسمbrynjolf باهاش حرف بزن (تو روز)اقا هانتر میگم چطوری میشه عضو گروه Thieves Guild شد؟
رو موجود مرده کلیک کن بنویس resurrectبرادر هانتر یه کدی هست باعث زنده شدن میشه من اسبم تو درگیری کشته شد میخوام زندش کنم بعد درباره dlc های بازی خبری نداری میگن میخواد توش یسری امکانات خیلی معرکه بهش اظافه بشه
~ رو بزن بعدا بنویس setstage MQ302 180 اون قسمت از ماموریت رد میشهسلام من در کوئست SEASON UNENDING گیر کردم. تو این کوئست امپراطور های شهر ها رو دعوت کردم و همشون توی High Hrothgar همونجایی که Arngeir و بقیه جادوگرا هستن تو یه اتاقی دور یه میز جمع شدن و من هم باید روی صندلی بشینم وقتی نشستم مذاکرشون شروع میشه وقتی دارن مذاکره میکنن چند تا سوال هم از من میپرسن بعدش Esbern میات پیش Arngeir بعدش هیچ کاری نمیشه کرد حتی نمیتونم از روی صندلی بلند بشم. اگر کسی این کوئست SEASON UNENDING رو انجام داده راهنمایی کنه ممنون میشم.
setstage quest id quest stageخیلی ممنون ردش کردم. شما رمزی رو بلد نیستید که کلن بشه کوئست Complete بشه؟
من مد های سوار اژدها شدن و ... رو دانلود کردم کسی هست که بگه چجوری باید کپیش کنم تا کار کنه؟؟؟
رو موجود مرده کلیک کن بنویس resurrect
یعنی ~ رو بزن، رو موجودی که مرده کلیک کن، بعدا بنویس resurrect .:dمنظورتون اینه که سرچش کنیم؟
یعنی چجوری کلیک کنیم؟
این کد همه موجودات مرده رو زنده میکنه؟
منظورم اون نبودآقای هانتر کجای setstage quest id quest stage باید اسم کوئست رو بنویسم؟