راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
فکر می کنم شما هنوز مرحله های فرعی رو نرفتی اگه نرفتی j رو بزن تا مرحله جدید بری و گرنه مبارکه:d

---------- نوشته در 01:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 PM ارسال شده بود ----------

اقا یک سول داشتم
یک گروهی که از همه بهتر باشه رو بگید برم عضو شم بگید کجا باید برم
ممنون

Skyrim تموم شد !!! خیلی باحال بود ولی من هنوز عضو Dark Brotherhood نشدم ! من توی او ساختمون (Candlehearth Hall) میرم و اونجا فقط یه مهماندار هست یه خواننده یه مزدور و یه یارویی که میگه من کاپیتانم ویه نویسنده کتاب باهموشون حرف زدم ولی هیچکدوم ماموریت ندادن ... لطفا یکی راهنمایی کنه
تو قسمت شرقی شهر یه ساختمون هست به اسم Arenito residence برو اون تو،یه پسر هست ماموریت اونو انجام بده بعدا عضو میشی‌

فکر می کنم شما هنوز مرحله های فرعی رو نرفتی اگه نرفتی j رو بزن تا مرحله جدید بری و گرنه مبارکه:d

---------- نوشته در 01:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 PM ارسال شده بود ----------

اقا یک سول داشتم
یک گروهی که از همه بهتر باشه رو بگید برم عضو شم بگید کجا باید برم
ممنون
خب بیشتر بستگی به کلاس داره که مثلا شما اگه MAGE باشی کالج اف وینترهلد خوبه

اما کلی بهترین گروهی که ازش خوشم اومد همین کالج های وینترهلد هستش

بازیش پر از معماست,خیلی اذیت می کنه

---------- نوشته در 03:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:34 PM ارسال شده بود ----------

من تو ماموریت defeat alduin هستم,چطوری باید اون اژدهارو کشت؟؟؟؟؟؟

بازیش پر از معماست,خیلی اذیت می کنه

---------- نوشته در 03:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:34 PM ارسال شده بود ----------

من تو ماموریت defeat alduin هستم,چطوری باید اون اژدهارو کشت؟؟؟؟؟؟
با شمشیر و جادو؟ راه خاصی‌ نداره بزن بمیره :دی

سلام.
یه سوال دارم اگرچه درباره اسکایریم نیست ولی اگه کسی میدونه جواب بده لطفا.
من نسخه قبلی elder scrolls رو دانلود کردم ولی وقتی اکسترکتش میکنم هیچ فایلی برای نصب نمیاد!:-/
اولش دوتا فولدر DVD 1 و DVD 2 هست که توشون یه سری فایل ppt-es4a و ppt-es4b است.برای نصب باید چیکار کنم؟

من بعده شکست دادن اژدها تو ماموریت defeat alduin دو تا ماموریت تو نقشه هست,یعنی 2 تا فلش که پایی یکیشون یه مستطیله و اون یکی فلش پایینش هیچی نیس.میشه بگید باید دنبال کدوم ماموریته برم؟؟؟؟؟؟
اون فلشی که زیرش یه مستطیله یا اونی که هیچی نیس زیرش؟؟؟؟؟

من بعده شکست دادن اژدها تو ماموریت defeat alduin دو تا ماموریت تو نقشه هست,یعنی 2 تا فلش که پایی یکیشون یه مستطیله و اون یکی فلش پایینش هیچی نیس.میشه بگید باید دنبال کدوم ماموریته برم؟؟؟؟؟؟
اون فلشی که زیرش یه مستطیله یا اونی که هیچی نیس زیرش؟؟؟؟؟
اگه ماموریتSeason unending هست هر دوش رو. >_>

ممنون من تو Dark Brotherhood عضو شدم چند تا سوال داشتم 1 تو مرحله Liberation of Skyrim تو بخش Librate Haafingar من موندم ماموریت رو که انجام میدم برمیگردم پیش اون فرمانده میگه ما داریم شهر رو میگیریم برو پیش سایر سربازا بعد بالای صفحه مینویسه comleted چیچی بعد ماموریت جدید میده برو پیش Ulfric ودستور ها رو ازش بگیر بعد یه فلش بالای سر اون فرمانده میاد حذف هم نمیشه یعنی ماموریت هنوز تموم نشده در حالی که تموم شده پیش ulfric هم میرم حرف خاصی نمیزنه کد خاصی هست که ماموریت رو تموم شده اعلام کنه ؟ 2 تو ماموریت Laid to rest من دنبال Helgi گشتم ولی پیداش منکردم از حاکم پرسیدم گفت برو تو Gray yard اونجا پیداش میکنی Gray Yard کجاست ؟ ممنون

ممنون من تو Dark Brotherhood عضو شدم چند تا سوال داشتم 1 تو مرحله Liberation of Skyrim تو بخش Librate Haafingar من موندم ماموریت رو که انجام میدم برمیگردم پیش اون فرمانده میگه ما داریم شهر رو میگیریم برو پیش سایر سربازا بعد بالای صفحه مینویسه comleted چیچی بعد ماموریت جدید میده برو پیش Ulfric ودستور ها رو ازش بگیر بعد یه فلش بالای سر اون فرمانده میاد حذف هم نمیشه یعنی ماموریت هنوز تموم نشده در حالی که تموم شده پیش ulfric هم میرم حرف خاصی نمیزنه کد خاصی هست که ماموریت رو تموم شده اعلام کنه ؟ 2 تو ماموریت Laid to rest من دنبال Helgi گشتم ولی پیداش منکردم از حاکم پرسیدم گفت برو تو Gray yard اونجا پیداش میکنی Gray Yard کجاست ؟ ممنون
setstage CWObj 201
==========================
باهاش قبلا حرف زدی؟ اگه نه موقع شب یه خونه سوخته هست برو اونجا.

اگه اری موقع شب از کنار شهر یه راه هست اونو ادامه بده تا به یه قبری برسی‌

واقعا شگفت زده شدم که انقدر خرم من 841 ساعت بازی کردم که نصف این زمانو صرف نوشتن استراتژی فارسی بازی کردم
البته خوشبختانه یکی از موسسه ها استقبال کرده وقراره از من تهیه کنه ولی واقعا شاهکار 2011 هست این بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or