هیچکدومکدی که گفتی عمل نکرد ولی به هرحال شهر رو گرفتیم بازم ممنون . یه سوال کدوم Perk رو باید بگیری تا بتونی از دو سلاح همزمان استفاده کنی ؟
رو سلاحی که میخواهی دست راستت باشه چپ کلیک کن،رو سلاحی که میخواهی دست راستت باشه راست کلیک
هیچکدومکدی که گفتی عمل نکرد ولی به هرحال شهر رو گرفتیم بازم ممنون . یه سوال کدوم Perk رو باید بگیری تا بتونی از دو سلاح همزمان استفاده کنی ؟
همهٔ غارها راه خروج دارن
در هر حال cod location بجا Location جایی که میخواهی بری رو بده
اشتباه تایپی بودمثلا بنویستم riverwood به جای لوکیشن؟
میزنم کار نمیکنه این کد.
سلامباید دکمه رو بزنی نگه داری تا کامل اجرا شه.
چند بار بزن
اگه نمیشه احتمالا باگ هست یبار لود کنی درست میشه.
من شاید بخوام بازی رو دوباره شروع کنم می خواستم بدونم Save های قبلی پاک میشه یا نه ؟ آخه تو Mass effect وقتی دوباره شروع میکردی Save های فبلی پاک میشد
رمز برای طلا وجود داره؟
راستی من اسب خریدم.اگه یه جا بذارمش گم نمیشه؟:d![]()
یه تیری چیزی بنداز بهش تا فرود بیاد.سلام
من بارها و بارها اون جادو رو زدم و اژدها میاد بالا سرم می چرخا و میره.چندین بارم از بازی اومدم بیرون و دوباره load کردو ولی درست نشد.
بعده زدن جادوی odahviing و اومدن اژدها بالا سرم کار دیگه ای که نباید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اژدها میاد میشینه زمین؟؟؟؟؟
چقدر این طلا میده؟تو کنسول بازی اینو بزن : player.additem 0000000f
بزن player.additem F Xچقدر این طلا میده؟
چرا من میزنم کار نمیکنه؟
باید روی کسی کلیک کنم بعد؟
بروTemple of mara تو Roftem ماموریت اونارو برو یه Amulet of mara بگیر بنداز گردنت به هر کی که میخواهی ازدواج کنی پیشنهاد بدهچطوری باید ازدواج کنم؟:d
بروTemple of mara تو Roftem ماموریت اونارو برو یه Amulet of mara بگیر بنداز گردنت به هر کی که میخواهی ازدواج کنی پیشنهاد بده![]()
لول بازم اشتباه تایپی شدمنظورت riften هست؟