La-Li-Lu-Le-Lo
کاربر سایت
Setstage T02 200چطوری میتونم این book of love رو تموم کنم؟
میگه برو با fastred صحبت کن
من حوصله ندارم رمزی برای تموم کردن یک quest خاص نیست؟
آره دیگه!توی Riften مسافرخونه The Bee And Barb هم یه کاهن Mara هست.ازش میتونی با حدود 300 تا طلا بخری!
هیچی نمیشه:d، یه نفر میاد تو خونت زندگی میکنه میتونی هر چند وقت یبار ازش پول و غذا بگیری.آها خریدم 200 تا سکه
الان میتونم برم پیشنهاد ازدواج بدم؟
بعد که ازدواج کنم چی میشه؟
مهریه نمیخواد راستی؟:d
من تو ایکس باکس بازی میکنم
تو کامپیوترم مطمئنا همین طوره
تو میخوای سیوای قبیلی رو پاکشون کنی؟
اگه میخوای پاک کنی تو همون قسمت سیو یا لود پاکشون
اگرم میخوای باشن برو نیو گیمو بزن هر سیوی که کنی میاد بالای اون سیوا ودرکل سیوت پاک نمیشن.نگران نباش
مطمئنی پاک نمیشن ؟ برام خیلی مهمه
شما که بهتر از ما میدونینمطمئنم چون که اینکارو یه بار کردم
اما اگه خیلی خیلی مهم هست برای اطمینان 200% بزار تا اقا هانتر هم اوکی رو بده
هانتر جان اوکی رو میدی به این بنده ی خدا:d؟
---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 PM ارسال شده بود ----------
هانتر جان اگه من الان بدون این که مرحله the book of love رو برم میتونم از اون یارو بخرم ؟؟
راستی میگم نمیشه با خانوم Faralda یا nirya ازدواج کرد ؟؟؟
به یه تعداد خاص میشه پیشنهاد ازدواج داد. تو پستهای اولیه همین تاپیک هست Listمن این گردنبد رو میندازم ولی چطوری میتونم پیشنهاد ازوداج بدم؟
فقط به بعضی ها میتونم؟یا هرکس؟
با خیلی ها نمیشه صحبت کرد فقط میگن:need something?
به یه تعداد خاص میشه پیشنهاد ازدواج داد. تو پستهای اولیه همین تاپیک هست List
من پیش 3،4 تا از این ها رفتم ولی یه مشکل هایی بود.مثلا در خونه lora قفل بود و کلید میخواست و نمیشود با lockpic بازش کرد.یا بعضی ها باهات اصلا حرف نمیزنن
کدومشون راحته؟![]()
ممنون جوکر جون !!!! کلید در این خونه Honeyside رو تو Riften رو باید از کجا گیر آورد ؟
من پیش 3،4 تا از این ها رفتم ولی یه مشکل هایی بود.مثلا در خونه lora قفل بود و کلید میخواست و نمیشود با lockpic بازش کرد.یا بعضی ها باهات اصلا حرف نمیزنن
کدومشون راحته؟![]()