راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
میدونم اما چجوری باید این علامت وسط همین که باهاش دزدی و کلا همه کار انجام میدیو حرف میزنی رو بگیرم کجاش تابشه بصورت مخفیانه کشتش؟
از پشت به طرف نزدیک بشی،دکمه Attack رو HOLD کنی‌. احتمال Finisher زدنش هست, اگه ضربت اونقدر قوی باشه که تو یه ضربه بکشه.

بعدش اونE منظورش این نیست که اینو بزنی‌ طرف میمیره :دی منظورش اینه که بزنی‌ دستشو می‌کنه تو جیب طرف چیز میز بدزده.

اها فقط دکمه attack تو ایکس باکس چیه؟
hold کینم یعنی اون دکمه رو نگهدارم؟
Attack همون ضربه زدن هست دیگه، با شمشیر اینا. :d

آره باید نگه داری.البته اگه با یه ضربه بمیره معمولا نگاه ندری هم می‌زنه Finisher رو

اها یعنی من که نزیکش شدم نگه دارم بعد بهم میگه finisher رو بزنم. اره؟؟
نه :دی تو اون دکمه رو نگاه داری امکانش هست فینیشر زده شه خود به خود. 100% نیست. اگه نزنه یه ضربه شارژ شده می‌زنه.
الان من میخوام the book of love رو با کد تموم کنم.چی بزنم؟:d:-/
Setstage T02 200

من میخوام برم پیش lona توی riften ولی خونه honeyside درش قفل هست و کلید میخواد کسی هم نمیره توش و نمیاد که جیبش رو بزنم.صبح و شب هم رفتم.کسی نمیاد!:-/

یه سا ختمونی بالی نقشه هست درش مثل در پایگاه Dark Brotherhood میمونه اونجا هم متعلق به Dark Brotherhood است یا مال یه گروه دیگه است ؟
مال همون DB هست، ماموریت‌های آخر درش باز می‌شه
بچه ها چطوری میشه کسیو تهدیدش کنی و بترسونیش ازش پول بگیری؟
هر کسی‌ رو نمی‌شه،فقط یه عده خاص رو اول باهاشون باید شرط ببند‌ای بعدا بزنیش تا پول بگیری. تو ‌Tavern ها پیدا میشن معمولا.
من میخوام برم پیش lona توی riften ولی خونه honeyside درش قفل هست و کلید میخواد کسی هم نمیره توش و نمیاد که جیبش رو بزنم.صبح و شب هم رفتم.کسی نمیاد!:-/
باید اول Thane of riften بشی‌ ( با رفتن ماموریت واسه مردم شهر و شهردار یا با تموم کردن ماموریت جنگ داخلی‌) بعدا میتونی‌ بخری اونجا رو بعدا اون میاد توHoneyside :دی

من تونستم با camilla valerius توی riverwood trader ازدواج کنم.مراسم هم توی temple of mara گرفتیم بعد که اومدیم بیرون من رفتم riverwood trader دیدم اونجاست باهاش صحبت کردم گفت توی breez home میبینمت من هم breez home رو قبلا خریده بودم ولی نیست اونجا؟!!:(توی همون riverwood trader هم نیست فقط یه مرد است که فک کنم داداششه.
کجا رفته؟!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or