فقط با رمز میشه، به اون دوربین هم یه دست تکون بده ( قربون قدوبالا کیفیت برم !)
رمز شاه شدن؟ نه[/COLOR]
خب یکی این رمز رو بده ما می خواهیم شاه شویم ( اصلا همچین رمزی داریم ؟ میشه ؟ راستی برای دوربین دست تکون دادم !!! )
[/COLOR]
خب یکی این رمز رو بده ما می خواهیم شاه شویم ( اصلا همچین رمزی داریم ؟ میشه ؟ راستی برای دوربین دست تکون دادم !!! )
همون کلمات هستن به زبون اژدها، هر کدوم یه قدرتی دارن دیگهagahyoon kasi mitoone darbareye in shout ha tozih bede va bege ke chicar mikonan
میرن به قلعه اصلی هر طرف.سلام ما که بر علی پادشاه های دیگه شورش میی کم وقتی می بازن چی میشن کجا میرن برای دیگه نمی تونیم ببینمشون؟
1-جادویی که گفت شده رو اجرا کن
2-پشتت رو میز یه تعداد قلم هست اونارو بردار بعدا جلو سنگ E رو بزن.
3-سومی تو Serathal هست.
فارسی تایپ کن![]()
1- اسم ماموریت؟سلام دوباره
.1من تو اولی موندم رفتم تو پیش اون روحانیه یه جا رو مشخص کرده نمیدونم چی کار کنم.
2. هنوز نتونستم میز پیدا کنم تا اقلام رو بردارم
3.این محل serathal درش قفل هست کلیدشو از کجا پیدا کنم.
4 هم که انجام شد فارسی نوشتم:d
رمز شاه شدن؟ نه
البته باCommand عادی نمیشه یعنی، با Read کردReadme به وسیله بازی میشه. تو یکی از پستهای همین تاپیک بود توضیح کاملش
مستقیم ازCommand های بازی نمیشه،باید یه سری فایل بریزی و از بازی اونارو بخونی. آموزشش تو همین تاپیک بود تا جایی که یادمه، یکم بگردی پیدا میکنیمنظور من ازدواج با Elisif بود تو همین سایت بود یا یه جا دیکه بود که نوشته بود برای ازدواج با Elisif باید باید رمز بزنی همچین رمزی هست ؟ اگه هم بدون رمز میشه یکی توضیح کامل بده ممنون
مستقیم ازCommand های بازی نمیشه،باید یه سری فایل بریزی و از بازی اونارو بخونی. آموزشش تو همین تاپیک بود تا جایی که یادمه، یکم بگردی پیدا میکنی
http://forum.bazicenter.com/thread36561/page134/#post1807973دستت طلا ممنون ولی میشه بگی حدودای کدوم صفحه ها بود بقیه اش رو خودم میرم (مثلا بین صفحه 40 تا 50 )
هر کاری کردم نیومد پایینیه تیری چیزی بنداز بهش تا فرود بیاد.