راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
[/COLOR]

خب یکی این رمز رو بده ما می خواهیم شاه شویم ( اصلا همچین رمزی داریم ؟ میشه ؟ راستی برای دوربین دست تکون دادم !!! )
رمز شاه شدن؟ نه :دی
البته باCommand عادی نمی‌شه یعنی‌، با Read کردReadme به وسیله بازی می‌شه. تو یکی‌ از پست‌های همین تاپیک بود توضیح کاملش

آخرین ویرایش:
agahyoon kasi mitoone darbareye in shout ha tozih bede va bege ke chicar mikonan
همون کلمات هستن به زبون اژدها، هر کدوم یه قدرتی‌ دارن دیگه :دی یکیشون آتش می‌زنه دشمن رو،یکی‌ پرت می‌کنه طرف رو انور،یکی‌ از بالا برق می‌زنه رو طرف :دی.

واسه انلاک شدنشون هم اول باید پیداشون کنین کلمات رو تو بازی بعدا با استفاده از Dragon soul انلاک کنین

سلام ما که بر علی پادشاه های دیگه شورش میی کم وقتی می بازن چی میشن کجا میرن برای دیگه نمی تونیم ببینمشون؟
می‌رن به قلعه اصلی‌ هر طرف.
مثلا اگه Whiterun رو بگیری با Ulfric میره بهSolitude ،یا Riften رو بگیری با Imperial میره بهWindhelm .

1-جادویی که گفت شده رو اجرا کن

2-پشتت رو میز یه تعداد قلم هست اونارو بردار بعدا جلو سنگ E رو بزن.

3-سومی‌ تو Serathal هست.

فارسی تایپ کن :دی

سلام دوباره
.1من تو اولی موندم رفتم تو پیش اون روحانیه یه جا رو مشخص کرده نمیدونم چی کار کنم.
2. هنوز نتونستم میز پیدا کنم تا اقلام رو بردارم
3.این محل serathal درش قفل هست کلیدشو از کجا پیدا کنم.
4 هم که انجام شد فارسی نوشتم:d

سلام دوباره
.1من تو اولی موندم رفتم تو پیش اون روحانیه یه جا رو مشخص کرده نمیدونم چی کار کنم.
2. هنوز نتونستم میز پیدا کنم تا اقلام رو بردارم
3.این محل serathal درش قفل هست کلیدشو از کجا پیدا کنم.
4 هم که انجام شد فارسی نوشتم:d
1- اسم ماموریت؟ :دی احتمالا باید بری رو جایی‌ که گفته جادو مورد نظر (lesser ward) رو بزنی‌

2-پشت همون سنگ دیگه، پر میز هست :دی.

3- باید ماموریت‌های COllege of winterhold رو بری تا باز شه.

4-:d

رمز شاه شدن؟ نه :دی
البته باCommand عادی نمی‌شه یعنی‌، با Read کردReadme به وسیله بازی می‌شه. تو یکی‌ از پست‌های همین تاپیک بود توضیح کاملش

منظور من ازدواج با Elisif بود تو همین سایت بود یا یه جا دیکه بود که نوشته بود برای ازدواج با Elisif باید باید رمز بزنی همچین رمزی هست ؟ اگه هم بدون رمز میشه یکی توضیح کامل بده ممنون

منظور من ازدواج با Elisif بود تو همین سایت بود یا یه جا دیکه بود که نوشته بود برای ازدواج با Elisif باید باید رمز بزنی همچین رمزی هست ؟ اگه هم بدون رمز میشه یکی توضیح کامل بده ممنون
مستقیم از‌Command های بازی نمی‌شه،باید یه سری فایل بریزی و از بازی اونارو بخونی. آموزشش تو همین تاپیک بود تا جایی‌ که یادمه، یکم بگردی پیدا میکنی‌

مستقیم از‌Command های بازی نمی‌شه،باید یه سری فایل بریزی و از بازی اونارو بخونی. آموزشش تو همین تاپیک بود تا جایی‌ که یادمه، یکم بگردی پیدا میکنی‌

دستت طلا ممنون ولی میشه بگی حدودای کدوم صفحه ها بود بقیه اش رو خودم میرم (مثلا بین صفحه 40 تا 50 )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or