ترینر ندارمرمزی رو که دادی کار نکرد هانتر جون ! میتونی یه ترینر خوب از بازی بدی ؟هر چی باشه فقط رمز Level up داخلش داشته باشه ممنون
یه راه هست که برین باFalion صحبت کنین توFalkreath درمان شین.سلام دوستان عزیز
ببخشید سوالی که میپرسم شاید در پستهای قبلی هم باشه ولی این چندتای اخری رو نگاه کردم ندیدمش!
من الان در بازی به ومپایر تبدیل شدم چه طور میتونم خوب بشم؟
اگه دارویی داره اسم دارو رو بدید تا کدش رو پیدا کنم
یا اگر کدش رو هم بدید ممنون میشم
یا اصلا باید چه طور دارو رو درست کرد
ولی اگه کدش رو بدید بهتره
با تشکر
من alduin را کشتم و برگشتم به اسکایریم دیگه بازی تموم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ علامتی هم دیگه روی مپ نیست
تیتراژ هم نداشت
تموم شد، بازیهای Bethseda معمولا تیراژ ندارن:d
یه راه هست که برین باFalion صحبت کنین توFalkreath درمان شین.
از طریق کمند هم میشه باsetstage 000eafd5 10 درمان شد
آری...:dیعنی اگه من اینو بزنم setstage 000eafd5 10 همون موقع زود حال ما خوب میشه؟
player.advlevel امکان نداره عمل نکنه،الان تو یعنی داری به شعور Bethseda توهین میکنیبازم عمل نکرد هانتر جان چه کنیم دیگر ؟ من دنبال راه حل درمان گرگنما هستم تو پست اول این تاپیک نیست یعنی نوشته شده ولی نشون نمیده لطفا اگه میشه توضیح بده ممنون .
بازم عمل نکرد هانتر جان چه کنیم دیگر ؟ من دنبال راه حل درمان گرگنما هستم تو پست اول این تاپیک نیست یعنی نوشته شده ولی نشون نمیده لطفا اگه میشه توضیح بده ممنون .
player.advlevel امکان نداره عمل نکنه،الان تو یعنی داری به شعور Bethseda توهین میکنی،فقط پرک نمیده،صد در صد Level up میشه. اگه مطمئنی کار نمیکنه هیچ راه دیگهای نسیت، دونه دونه برو Like a boss
واسه درمان گرگینه بودن هم باید ماموریتهای Companions تا آخر بری بعدش یه گزینه میاد که میتونی درمان کنی خودتو.
اینو تو کنسول بزن :
player.removespell 00092c48
اون کد واسه درمان Werewolf بودن هست.اون کار کرد من دنبال رمز افزایش Perk هستم اونی که دادی عمل نکرد .به حر حال ممنون
---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:25 PM ارسال شده بود ----------
[/COLOR]
اینی که شما دادی برای افزیش Perk است یا برای درمان گرگنما شدن ؟؟؟
اون کد واسه درمان Werewolf بودن هست.
واسه اضافه شدن پرک باید بزنیplayer.addperk X. بجا X باید ID مربوط به اون پرک رو بدی
نهیعنی بزنمlayer.addperk onehanded
راستی بین بین اون دو تا فاصله بذارم ؟؟؟
خب این عدد ها رو باید از کجا گیر آورد ؟ تو خود بازی هست ؟نه
مثلا واسه پرک benefactor باید بزنیplayer.addperk 58216 .
این اعداد واسه هر پرک فرق میکنن