راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
رمزی رو که دادی کار نکرد هانتر جون ! میتونی یه ترینر خوب از بازی بدی ؟هر چی باشه فقط رمز Level up داخلش داشته باشه ممنون
ترینر ندارم :دی
باید به جا اون Level,X که می‌خواهی بری رو بدی ها.

یه‌Command ای هم هست که اینو صد درصد مطمئن هستم کار می‌کنه، باید بزنی‌player.advlevel ، یهLevel به Level کرکترت اضافه می‌شه،ولی‌Perk اینا اضافه نمی‌کنه. اگه واسه پرک می‌خواهی باید از Player.addperk Perk ID استفاده کنی‌.

سلام دوستان عزیز
ببخشید سوالی که میپرسم شاید در پستهای قبلی هم باشه ولی این چندتای اخری رو نگاه کردم ندیدمش!
من الان در بازی به ومپایر تبدیل شدم چه طور میتونم خوب بشم؟
اگه دارویی داره اسم دارو رو بدید تا کدش رو پیدا کنم
یا اگر کدش رو هم بدید ممنون میشم
یا اصلا باید چه طور دارو رو درست کرد
ولی اگه کدش رو بدید بهتره
با تشکر

سلام دوستان عزیز
ببخشید سوالی که میپرسم شاید در پستهای قبلی هم باشه ولی این چندتای اخری رو نگاه کردم ندیدمش!
من الان در بازی به ومپایر تبدیل شدم چه طور میتونم خوب بشم؟
اگه دارویی داره اسم دارو رو بدید تا کدش رو پیدا کنم
یا اگر کدش رو هم بدید ممنون میشم
یا اصلا باید چه طور دارو رو درست کرد
ولی اگه کدش رو بدید بهتره
با تشکر
یه راه هست که برین باFalion صحبت کنین توFalkreath درمان شین.

از طریق کمند هم می‌شه باsetstage 000eafd5 10 درمان شد

من alduin را کشتم و برگشتم به اسکایریم دیگه بازی تموم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچ علامتی هم دیگه روی مپ نیست

تیتراژ هم نداشت

تموم شد، بازی‌های Bethseda معمولا تیراژ ندارن:d

البته شخص من بعد از کشتن Alduin بیشتر از قبل کشتنش بازی کردم و هنوزم احساس تموم شدن بازی رو ندارم.
برید کلی کار هست که میتونید انجام بدید.
از Atronach Forge استفاده کنید. عضو Dark Brotherhood بشید.....

بازم عمل نکرد هانتر جان چه کنیم دیگر ؟ من دنبال راه حل درمان گرگنما هستم تو پست اول این تاپیک نیست یعنی نوشته شده ولی نشون نمیده لطفا اگه میشه توضیح بده ممنون .

بازم عمل نکرد هانتر جان چه کنیم دیگر ؟ من دنبال راه حل درمان گرگنما هستم تو پست اول این تاپیک نیست یعنی نوشته شده ولی نشون نمیده لطفا اگه میشه توضیح بده ممنون .
player.advlevel امکان نداره عمل نکنه،الان تو یعنی‌ داری به شعور Bethseda توهین میکنی‌ :دی،فقط پرک نمی‌ده،صد در صد Level up می‌شه. اگه مطمئنی کار نمی‌کنه هیچ راه دیگه‌ای نسیت، دونه دونه برو Like a boss :دیواسه درمان گرگینه بودن هم باید ماموریت‌های Companions تا آخر بری بعدش یه گزینه میاد که میتونی‌ درمان کنی‌ خودتو.

player.advlevel امکان نداره عمل نکنه،الان تو یعنی‌ داری به شعور Bethseda توهین میکنی‌ :دی،فقط پرک نمی‌ده،صد در صد Level up می‌شه. اگه مطمئنی کار نمی‌کنه هیچ راه دیگه‌ای نسیت، دونه دونه برو Like a boss :دیواسه درمان گرگینه بودن هم باید ماموریت‌های Companions تا آخر بری بعدش یه گزینه میاد که میتونی‌ درمان کنی‌ خودتو.

اون کار کرد من دنبال رمز افزایش Perk هستم اونی که دادی عمل نکرد .به حر حال ممنون

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:25 PM ارسال شده بود ----------

[/COLOR]
اینو تو کنسول بزن :
player.removespell 00092c48

اینی که شما دادی برای افزیش Perk است یا برای درمان گرگنما شدن ؟؟؟

اون کار کرد من دنبال رمز افزایش Perk هستم اونی که دادی عمل نکرد .به حر حال ممنون

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:25 PM ارسال شده بود ----------

[/COLOR]

اینی که شما دادی برای افزیش Perk است یا برای درمان گرگنما شدن ؟؟؟
اون کد واسه درمان Werewolf بودن هست.

واسه اضافه شدن پرک باید بزنی‌player.addperk X. بجا X باید ID مربوط به اون پرک رو بدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or