هر سه تاش رو باید بکنیDragonborn، (همونی که یه دوم اژدها هست وسعتش یه تاج)سلام دوستان من اونجا گير كردم كه بايد با اسبرن و دلفين برم يه اژدها بكشم بعد از كشتن اژدها باتوجه به نقشه بايد برم تو غارولي وقتي از پله ها بالا ميرم سه تا سنگ هست كه هركدوم يه شكل دارن ولي ترتيب شكل ها رو نميدونم خواهشا يكي كمكم كنه
Corundum ingot لازم داره Scaled horn armorچجوری میشه زره Sclad horn armor رو تقویت کرد و یکی دیگه چه جوری میشهSilver sword و Silver great sword رو تقویت کرد ؟؟؟ ممنون
راستی من گرگینه شدم تو بازی اشکالی/خطری بعدا به وجود نمیاد ؟؟؟؟
لباسایی که تنت هست رو نمیشه تقویت کرد،باید اول در بیاری،احتمال در تا آخر آپگرید کرده باشی یا وسایل مورد نیاز رو نداریمن وقتی میرم تو آهنگری وقتی زره و اسلحه ها همراهمه وقتی میرم پای دستگاه مورد نظر هیچ گزینه ای برای تقویت اونا وجود نداره انگار نمیشه تقویشون کرد ولی من مهارت آهنگری رو تا 100 رفتم
لباسایی که تنت هست رو نمیشه تقویت کرد،باید اول در بیاری،احتمال در تا آخر آپگرید کرده باشی یا وسایل مورد نیاز رو نداری
یادم رفته بود Silver set sرو نمیشه آپگرید کردمن منظورم این بود که من شمشیر و گرز و تبر الفی رو به همراه یک Silver sword دارم وقتی میرم پای دستگاه عکس اون سه تا سلاح الفی هست برای ارتقا ولی عکس اون Silver sword نیست آیا این یک باگه چیکار باید بکنم ؟؟؟ ممنون در ضمن وسایل مورد نیاز رو هم دارم
یادم رفته بود Silver set sرو نمیشه آپگرید کرد
Scaled Horn armor رو میشه آپگرد کار با یه Corundum Ingot، باگای هم گزارش نشده که نشون نده. شاید پشت دستگاه اشتباه میرین یا تنتون هست نشون نمیده.در مورد اون زره چی ؟ همون روندی رو که بالا گفتم برای اون زره هم هست چه جوری باید ارتقا داد ؟ ایا رمزی هست که قدرت اسلحه ها رو زیاد کرد یه رمزی هم اگه باشه برای افزایش لول بگین ممنون
White Elf : تو اکثر غار هادوستان من اونجایی هستم که نیاز به خون چند تا از نژاد ها داره.
همه رو پیدا کردم به جز خون dark elfe & falmar کجا میشه این ها را پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تموم شد، بازیهای Bethseda معمولا تیراژ ندارن:dمن alduin را کشتم و برگشتم به اسکایریم دیگه بازی تموم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ علامتی هم دیگه روی مپ نیست
تیتراژ هم نداشت