راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام دوستان من اونجا گير كردم كه بايد با اسبرن و دلفين برم يه اژدها بكشم بعد از كشتن اژدها باتوجه به نقشه بايد برم تو غارولي وقتي از پله ها بالا ميرم سه تا سنگ هست كه هركدوم يه شكل دارن ولي ترتيب شكل ها رو نميدونم خواهشا يكي كمكم كنه

سلام دوستان من اونجا گير كردم كه بايد با اسبرن و دلفين برم يه اژدها بكشم بعد از كشتن اژدها باتوجه به نقشه بايد برم تو غارولي وقتي از پله ها بالا ميرم سه تا سنگ هست كه هركدوم يه شكل دارن ولي ترتيب شكل ها رو نميدونم خواهشا يكي كمكم كنه
هر سه تاش رو باید بکنی‌Dragonborn، (همونی که یه دوم اژدها هست وسعتش یه تاج)

چجوری میشه زره Sclad horn armor رو تقویت کرد و یکی دیگه چه جوری میشهSilver sword و Silver great sword رو تقویت کرد ؟؟؟ ممنون
راستی من گرگینه شدم تو بازی اشکالی/خطری بعدا به وجود نمیاد ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
چجوری میشه زره Sclad horn armor رو تقویت کرد و یکی دیگه چه جوری میشهSilver sword و Silver great sword رو تقویت کرد ؟؟؟ ممنون
راستی من گرگینه شدم تو بازی اشکالی/خطری بعدا به وجود نمیاد ؟؟؟؟
Corundum ingot لازم داره Scaled horn armor
Silver ingot لازم داره silver set
Noch,فقط هر بار خواستی‌ میتونی‌ Werewolf بشی‌،البته اگه مردم ببیننت موقع گرگ شدن حمله می‌کنن

آخرین ویرایش:
من وقتی میرم تو آهنگری وقتی زره و اسلحه ها همراهمه وقتی میرم پای دستگاه مورد نظر هیچ گزینه ای برای تقویت اونا وجود نداره انگار نمیشه تقویشون کرد ولی من مهارت آهنگری رو تا 100 رفتم

من وقتی میرم تو آهنگری وقتی زره و اسلحه ها همراهمه وقتی میرم پای دستگاه مورد نظر هیچ گزینه ای برای تقویت اونا وجود نداره انگار نمیشه تقویشون کرد ولی من مهارت آهنگری رو تا 100 رفتم
لباسایی که تنت هست رو نمی‌شه تقویت کرد،باید اول در بیاری،احتمال در تا آخر آپگرید کرده باشی‌ یا وسایل مورد نیاز رو نداری

لباسایی که تنت هست رو نمی‌شه تقویت کرد،باید اول در بیاری،احتمال در تا آخر آپگرید کرده باشی‌ یا وسایل مورد نیاز رو نداری

من منظورم این بود که من شمشیر و گرز و تبر الفی رو به همراه یک Silver sword دارم وقتی میرم پای دستگاه عکس اون سه تا سلاح الفی هست برای ارتقا ولی عکس اون Silver sword نیست آیا این یک باگه چیکار باید بکنم ؟؟؟ ممنون در ضمن وسایل مورد نیاز رو هم دارم

من منظورم این بود که من شمشیر و گرز و تبر الفی رو به همراه یک Silver sword دارم وقتی میرم پای دستگاه عکس اون سه تا سلاح الفی هست برای ارتقا ولی عکس اون Silver sword نیست آیا این یک باگه چیکار باید بکنم ؟؟؟ ممنون در ضمن وسایل مورد نیاز رو هم دارم
یادم رفته بود :دی Silver set sرو نمی‌شه آپگرید کرد

یادم رفته بود :دی Silver set sرو نمی‌شه آپگرید کرد

در مورد اون زره چی ؟ همون روندی رو که بالا گفتم برای اون زره هم هست چه جوری باید ارتقا داد ؟ ایا رمزی هست که قدرت اسلحه ها رو زیاد کرد یه رمزی هم اگه باشه برای افزایش لول بگین ممنون

در مورد اون زره چی ؟ همون روندی رو که بالا گفتم برای اون زره هم هست چه جوری باید ارتقا داد ؟ ایا رمزی هست که قدرت اسلحه ها رو زیاد کرد یه رمزی هم اگه باشه برای افزایش لول بگین ممنون
Scaled Horn armor رو می‌شه آپگرد کار با یه Corundum Ingot، باگ‌ای هم گزارش نشده که نشون نده. شاید پشت دستگاه اشتباه میرین :دی یا تنتون هست نشون نمی‌ده.

واسه Lvl up شدن هم باید بزنین player.setlevel X

دوستان من اونجایی هستم که نیاز به خون چند تا از نژاد ها داره.

همه رو پیدا کردم به جز خون dark elfe & falmar کجا میشه این ها را پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من اونجایی هستم که نیاز به خون چند تا از نژاد ها داره.

همه رو پیدا کردم به جز خون dark elfe & falmar کجا میشه این ها را پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
White Elf : تو اکثر غار ها
Dark elf : از Bandit ها، یا یکی‌ از شهروند‌های یه شهر، یا برو تو Liar's Retreat اونجا هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or