راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
داشتم اسکای بازی میکردم شب شد کلی وقت قبلش توی آب بودم چند تا پیرانا کشتم کلیم ماهی و تخم خرچنگ گرفتم بعدش رفتم توی یه جزیره به درخت یه کندو زبور عسل بود کلی زنبور و عسل و یه کندو گیرم اومد :bz:bz:bz:bz:bzبعدش رفتم تو ساحل دم دمای غروب بود که رفتم توی خونهی یه پیره زنه اولش که بیرون وایستاده بود به من گفت من اینجا تنها زندگی میکنم و پیرمو از این **** شعرا بعد من یواشکی رفتم تو خونش دیدم کف خونه یه در مخفی هست تا رفتم تو دیدم بعله بساط عیاشیش جوره جمبل جادو ش پهن بود اون وسط اومدم بالا جمالم به جماله بیریختش افتاد گفتش نباید فضولی می کردی یه گله آتیش فرستاد منم نه گزاشتم نه ورداشتم زدم **** **** رو آباجی کردم:horse: دیگه شب شده بود که ناگهان ! !!!!!! چشمم به آسمون افتاد یا جیزز،،،، شفق قطبی انگار آسمون پر از رنگ شده بود و میرقصید پسر میخ کوب شدم نبودی داشت اشکم در میومد آرزو می کردم شالا من جا این یارو بودم****&&&&%%%[-o< بعدشم که رفتم توییه یه غار که یه ومپایر پدر سگ گازم گرفت حالام پی اینم که دواش کنم ولا به گا میرم در به در دنبال دکیم :evil:کمممممممممممممک

quote_icon.png
نوشته شده توسط ms-ninja
ُلام من یکجا گیر کردم وقتی او نامه باز میشه و دمو ستا جنجو رو نشون میده، بعد اتمام دمو ازش بیرون نمیاد هم.نجا میمونه چرااا؟
اونجا رو یبار از اول لود کنین درست می‌شه
این کا رو کردم ولی نشد

هـــا... ساعت گذاشتم شد حدودا 2 و نیم دقیقه که ضربدر 24 بشه میشه 60 دقیقه یعنی دقیقا هر روز تو تمریل یک ساعت میشه.
پ.ن:یعنی تو آمار من 332 روز(خودم خوابیدن و صبرکردنو کم کردم)یعنی 332 ساعت بازی کردم:-o (من که باور نمی کنم حتما جایی اشتباه کردم:-b )

سلام دوستان عزیزم فکر کنم یه راهی برای درمان همه ی بیماری های پیدا کردم فقط گرگ نما رو امتحان نکردم ولی روی بقیه جواب داد خودم اول باورم نشد ولی کاره دیگه به یک شی به اسم shrine of kynareth دست پیدا کردم که مکان ش هم روی نقشه پیدا نمی شه اگه تا حالا اینو ندیدین که مکانش رو بنویسم خیلی خیلی مفیده خودم ومپایر ی و چند تا بیماری دیگه داشتم رفتم برای درمان توی مورتال اما مواد مورد نیازش نبود ولی بعد از مدتی در کمال ناباوری اینو پیدا کردم :-o البته این شی بیش ازیکی هست
Shrine_of_Kynareth02.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or